Seriale

Wydaje mi się, że Dark aż takiego kultowego statusu nie ma. Jest on bardziej niszowy i mniej przystępny niż np. takie stranger things, do którego jest często porównywany. Tym bardziej obecnie według mnie nowa, przebodźcowana widownia się od niego może odbić, bo on wymaga jednak sporo skupienia i uwagi.
Być może mam skrzywioną perspektywę odnośnie jego kultowości bo bardzo dużo dobrego słyszałem o nim wśród znajomych i stąd to przekonanie. Zgadzam się również z tym że jest to wymagający serial i nie da się go oglądać patrząc jednocześnie w telefon więc tiktokowe mózgi mogą nie ogarnąć, a to przykre w sumie bo zwiastuje rychły koniec tego typu produkcji które są wymagające i nie stawiają na pchanie w co drugiej scenie dialogów z ekspozycją :usunto:

Dokończyłem Pingwina :antonio: cudowna sprawa aż mnie zachęcił do obejrzenia Batmana z 2022

Jak wam się spodobał pierwszy odcinek Rycerza Siedmiu Królestw? Mi bardzo, póki co przyjemna powiastka w świecie Westeros bez mrocznego balastu Gry o Tron.
Nie oglądam nic, co najpierw nie zostanie nagrane w całości. Za dużo seriali zacząłem, które później były anulowane. Będzie cały to pomyślę.

Nie oglądam nic, co najpierw nie zostanie nagrane w całości. Za dużo seriali zacząłem, które później były anulowane. Będzie cały to pomyślę.

Ja się tak sparzyłem 1 raz. Po 3 sezonach anulowali mi Koło czasu.

Akurat rycerz 7 królestw to nie spotka, bo ma mieć tylko 2 sezony i już go kręcą.

Jestem po drugim, akcja się rozkręca.

uyfttgg (1).jpg

Po Mare z Easttown, wziąłem na haczyk serial Ostre przedmioty, ale były tak nudne że 8 odcinków zrobiłem w jakieś 25 minut. :jjsmile:

To jej wina- skończone.

Jak ktoś nie chce się nudzić to polecam od razu po odcinku 1 odpalić 7,8 i ma całą historię tego serialu bez zbędnego oglądania 2-5, które są watą.

Back