Seriale

Nowy Dexter niby spoczko niby fajnie, bo uwielbiam ten klimat ale kurwa dlaczego?
Cytuję wpis innego użytkownika bo nie chce mi się pisać tego samego (moje wtrącenia poza cytatem):

Niestety dexter od 5 sezonu to już tylko manifestacja ideologiczna. widzę że w tym sezonie chcą przejść samych siebie. najpierw dostajemy zupełnie zbędą scenę w windzie gdzie harison wiezie dwóch ciepłych. po co ta scena? dla filmu nie ma żadnego znaczenia. ale wiadomo. odhaczono. następnie kolejna obrzydliwa rasistowska scenka. pielęgniarka mówi do dextera że statystycznie najwięcej seryjnych morderców to biali. szkoda że nie dodała że 40% więźniów to dorośli czarni którzy stanowią 4% społeczeństwa usa
Ta scena z pielęgniarką najbardziej mnie wkurwiła.
(jeżeli liczyć jednorazowe morderstwa kilku osób tu też czarni przodują w ilości takich gagatków, niskie iq nie pozwala im się wyśliznąć jak typowemu seryjniakowi o białym kolorze skóry).

Następnie przechodzimy do wisienki na torcie. białego rasisty pastwiącego się nad biednym czarnym z rodziną któremu łezka leci ze wzruszenia. i to wszystko gdy w świecie realnym czarny dopiero co zadźgał niewinną dziewczynę z ukrainy w metrze za to że była biała a lewak należący do antify zamordował republikanina. po tym morderstwie lewaki którzy są przeciwko karze śmierci nawet dla wielokrotnych morderców i gwałcicieli dzieci"bo nikt nie zasługuje na śmierć" gromko śpiewają że ten gość akurat zasługiwał bo miał inne poglądy niż oni. obejrzałem pierwszy odcinek tego komunistycznego manifestu i zakończyłem subskrypcję sky.

Oglądał ktoś na Prime Potężną dziewiątkę? Niby od twórców Vox Machiny, ale jak patrze na te kolorowe postaci to się zastanawiam czy to nie jakieś turbo woke gówno.

My zabraliśmy się za Dark, jako że nawet w życiu codziennym mam problem z ogarnięciem więzów rodzinnych i kto jest kim dla kogo to tutaj po pierwszym sezonie :lsdtrip::lsdtrip::lsdtrip: ale ogląda się spoko chociaż na ten moment nie za bardzo jeszcze rozumiem jego fenomen

My zabraliśmy się za Dark, jako że nawet w życiu codziennym mam problem z ogarnięciem więzów rodzinnych i kto jest kim dla kogo to tutaj po pierwszym sezonie :lsdtrip::lsdtrip::lsdtrip: ale ogląda się spoko chociaż na ten moment nie za bardzo jeszcze rozumiem jego fenomen
ja po 2 sezonie odpuściłem, taki kogel mogel że nie chciało mi się tego pilnować kto jest synem kogo, wg mnie przekombinowane

Ten Dark serio taki dobry czy przereklamowany? W internecie mam wrażenie, że żyje tylko z tego, że podobno jest tam jakiś wehikuł czasu i tyle.

Tam są w ogóle jakieś sceny akcji?

Mocno polecany serial.Jestem po dwóch odcinkach i ogląda sie znośnie.

ja po 2 sezonie odpuściłem, taki kogel mogel że nie chciało mi się tego pilnować kto jest synem kogo, wg mnie przekombinowane
Zajebisty tylko trzeba oglądać bez baby i z notatnikiem w ręku, bo co odcinek dochodzą kolejne konfiguracje rodzinne.

W tym roku planuje obejrzeć jeszcze raz.

Zajebisty tylko trzeba oglądać bez baby i z notatnikiem w ręku, bo co odcinek dochodzą kolejne konfiguracje rodzinne.

W tym roku planuje obejrzeć jeszcze raz.
Głównym powodem chyba było to, że zrobiłem sobie przerwę z miesiąc oglądając coś innego i chuj bombki szczelił.

Oglądał ktoś na Prime Potężną dziewiątkę? Niby od twórców Vox Machiny, ale jak patrze na te kolorowe postaci to się zastanawiam czy to nie jakieś turbo woke gówno.
Jestem w połowie. Naprawdę fajny. Niby strong women zachowane i jakieś standardowe lewe odpały, ale ogólnie to bardzo dobry serial ze świata Critical Role, a Jester jest świetna :tellmemore:

Dark bardzo dobry serial. Nie jest mocno przekombinowany, ale trzeba jednak oglądać uważnie. To nie serial żeby sobie puścić w tle albo wrócić do niego po dłuższej przerwie.

O dziwo strasznie biała ta obsada. Jak nigdy nie siedziałem w tym uniwersum to obejrzę dla Sansy Stark jako Lary, bo ona jest tak fatalna aktorsko, że aż chce to zobaczyć :lol::rofl:
Będą dobre jaja.

Chyba najsłabszy rok w historii Netflixa skoro reklamują się spotem na ten rok z Lupinem, azjatyckim Avatarem, Brigedtonowie, One Piece i filmem z facetem od Peak Blinders.

Dosłownie nic z tych rzeczy mnie nie interesuje. Słabiutko.

HBO zje ich na miękko.

Back