Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pederast...

Jak pierwszy Ci nie podszedł to raczej bym nie wracał.Jak to jest z tym stranger things? Jak odpuściłem po pierwszym sezonie, bo dla mnie to nie było nic specjalnego to warto dać drugą szansę? Potem jest lepiej czy poziom cały czas zbliżony?
Jak to jest z tym stranger things? Jak odpuściłem po pierwszym sezonie, bo dla mnie to nie było nic specjalnego to warto dać drugą szansę? Potem jest lepiej czy poziom cały czas zbliżony?
no i chuj, tylko smaka kurwy narobily.. a te cztery odcinki sinusoida sa zajebiste momenty a czasem sie mocno dluzy..No ja niestety wczoraj się skusiłem i opierdole te cztery.
![]()
U mnie było tak że pierwszy sezon mi wszedł fajnie. Ale od drugiego już zjazd. Zjazd w sensie takim, że zrobił się serial dla dzieci typowy. Ja jednak szukam filmów i seriali dla starszych widzów. Obejrzałem z ciekawości z córką następne sezony ale tak zupełnie obojętnie i nawet nie pamiętam co się działo. Wiem, że byłem zawiedziony tym że od 2 sezonu poszło w taką dzieciniadę. Też się zastanawiam czy obejrzeć jeszcze ten ostatni sezon czy nie ma sensu.Jak to jest z tym stranger things? Jak odpuściłem po pierwszym sezonie, bo dla mnie to nie było nic specjalnego to warto dać drugą szansę? Potem jest lepiej czy poziom cały czas zbliżony?
Pierwszy byl kozacki, pozniej rownia pochyla.. chociaz musze przyznac ze w piatym jest pare scen ktore beda budzic groze dla dzieciakow, nawet czytalem na twitterze, ze jest oburzenie w stanach z tego wzgledu.U mnie było tak że pierwszy sezon mi wszedł fajnie. Ale od drugiego już zjazd. Zjazd w sensie takim, że zrobił się serial dla dzieci typowy. Ja jednak szukam filmów i seriali dla starszych widzów. Obejrzałem z ciekawości z córką następne sezony ale tak zupełnie obojętnie i nawet nie pamiętam co się działo. Wiem, że byłem zawiedziony tym że od 2 sezonu poszło w taką dzieciniadę. Też się zastanawiam czy obejrzeć jeszcze ten ostatni sezon czy nie ma sensu.
Welcome to derry bardzo spoko. To nie jest serial na dzieciJak to jest z tym stranger things? Jak odpuściłem po pierwszym sezonie, bo dla mnie to nie było nic specjalnego to warto dać drugą szansę? Potem jest lepiej czy poziom cały czas zbliżony?
A moim zdaniem warto, szczególnie 1923.Yellowstone finał nadrobiony. Może nie był jakoś super zaskakujący czy emocjonujący ale według mnie było całkiem dobrze. Ogółem lubię ten serial i uważam go za solidną produkcję, ale tych wszystkich spin-offów nie zamierzam sprawdzać.
To była Wasza wspólna decyzja?Ogólnie nic porywającego, ale ostatnio taka posucha w serialach, że z narzeczoną w 2 dni obejrzeliśmy z przyjemnością
Widziałem jakąś scenkę, w której biały chłopak terroryzuje kogoś w szkole, podchodzi murzyn i ratuje ofiarę, grozi białemu, że kopnie go w jaja i wtedy podchodzi ten żyd i mówi murzynowi: "no dalej, kopnij go, może nie przekaże swoich genów dalej" (parafraza).
W ogóle nie ma tu odpowiedniego przekazu, to tylko teorie spiskowe.
Oglądajcie sobie dalej te żydowskie gówna dla gojów, kpią prosto w twarz i mówią wprost co myślą...

Widziałem jakąś scenkę, w której biały chłopak terroryzuje kogoś w szkole, podchodzi murzyn i ratuje ofiarę, grozi białemu, że kopnie go w jaja i wtedy podchodzi ten żyd i mówi murzynowi: "no dalej, kopnij go, może nie przekaże swoich genów dalej" (parafraza).
W ogóle nie ma tu odpowiedniego przekazu, to tylko teorie spiskowe.
Oglądajcie sobie dalej te żydowskie gówna dla gojów, kpią prosto w twarz i mówią wprost co myślą...

Za robotę się weź! Oto nieżydowska rzecz!Kurwa mać i co ja mam teraz oglądać bo wszystkie poniższe już obejrzałem
Die Deutsche Wochenschau
Feldzug in Polen
Heimkehr
Im Wald von Katyn
Kolberg
Olimpiada
Oskarżam
Stoßtrupp 1917
Tag der Freiheit: Unsere Wehrmacht
Triumf woli
Tygodnik Dźwiękowy Guberni Generalnej
Wieczny Żyd
Wujaszek Krüger
Wunschkonzert
Zwycięstwo wiary
Żyd Süss
Ktoś poleci jakieś dobre nieżydowskie kino?![]()
takCzy ten mudżyn też jest z pochodzenia żydem?
![]()
Pany, w jakiej kolejności oglądać Yellowstone i jego prequele/spin-offy? W kolejności powstawania produkcji? Chronologicznie? Ma to jakieś znaczenie? Inaczej?
W 1883 jest wątek pewnej przepowiedni, która może dać małą wskazówkę jak się zakończy główna historia z Yellowstone.Praktycznienie nie ma znaczenia czy obejrzysz Yellowstone po czy przed 1883 i 1923.
A te ostatnie chronologicznie.
A Yellowstone ma już finałowy sezon? Czy to jeszcze pieśń przyszłości?W 1883 jest wątek pewnej przepowiedni, która może dać małą wskazówkę jak się zakończy główna historia z Yellowstone.
Tak, w tym roku się zakończył. 5 sezonów łacznieA Yellowstone ma już finałowy sezon? Czy to jeszcze pieśń przyszłości?
Są już wszystkie odcinkiA Yellowstone ma już finałowy sezon? Czy to jeszcze pieśń przyszłości?