ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Z tej listy widziałem tylko 2, ale i tak śmieszy. Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z tej listy widziałem tylko 2, ale i tak śmieszy. Sopranos świetne a dexter po 3 sezonach kupa na maxa się zrobiła. Przynajmniej w mojej opinii. Do Sopranos jeszcze wróce nie raz a dextera już zobaczyłem (i to nie do końca) i już nie wróce.I gdzie jest Dexter, który zjada Soprano bez popity. No ludzie.
I gdzie jest Dexter, który zjada Soprano bez popity. No ludzie.

Święte słowa.
Nie zesraj się już z tymi postami i wypierdalaj
Jak wyszedł Dom z Papieru - Korea po 2 sezonach ?
Ja nie włączałem więc nie wiem czy fajne i czy straszna kopia produkcji hiszpańskiej?
Gdy słyszę Azja jestem zmuszony zapytać czy to coś dobrego. Azja to dziś nr 1 kina.

Ryan Murphy jakby mógł to chyba w każdej swojej produkcji obsadzał Petersa. Od początków American Horror Story zrodził się romans jak Scorsese i Leo albo Rob Zombie i jego żona ;)Główna postać jest zajebiście zagrana, nie poznałem tego aktora a niedawno grał detektywa w Mare z Easttown.
No wiem, i?Ale wiesz, że jak kogoś cytujesz to nie musisz oznaczać dodatkowo?
Jak git to pożycz stówę do 10.
Nie mogę, muszę kupić chrust na zimęJak git to pożycz stówę do 10.
Za stówę to 2 badyle będą. Idź na grzyby i zbierzesz przy okazjiNie mogę, muszę kupić chrust na zimę
U mnie to samo, właśnie leci ŁotrAndor to obok Rogue One najlepsze co wypluł Disney w temacie SW, aż sobie musiałem film odświeżyć.