Seriale

spodziewalem sie takiego komentarza, wiem, jakie wrazenie na wszystkich robi Narcos, no niestety ja widze jego wady, mogli to zrobić lepiej, ale u nich ten narrator to jakieś fatum i chyba każdy serial związany z ameryką południową ma tego okropnego narratora ;) nie ma co rozciągać tematu.

To po prostu kurwa włącz napisy :werdum:

spodziewalem sie takiego komentarza, wiem, jakie wrazenie na wszystkich robi Narcos, no niestety ja widze jego wady, mogli to zrobić lepiej, ale u nich ten narrator to jakieś fatum i chyba każdy serial związany z ameryką południową ma tego okropnego narratora ;) nie ma co rozciągać tematu.
Przecież taki jest zamysł tego serialu, ten narrator musi tam być i jest zajebisty. Może postaraj się zrozumieć o co w tym chodzi tak jak miliony ludzi na świecie?
Są seriale, które nie istnieją bez narratora, jednym z nich jest właśnie Narcos. Moim ukochanym jest Jak poznałem Waszą matkę. Cały „urok” jest w tym jak Ted opowiada swoim dzieciom jak poznał ich matkę.
Postaraj się to zrozumieć, będzie Ci łatwiej.

Przecież taki jest zamysł tego serialu, ten narrator musi tam być i jest zajebisty. Może postaraj się zrozumieć o co w tym chodzi tak jak miliony ludzi na świecie?
Są seriale, które nie istnieją bez narratora, jednym z nich jest właśnie Narcos. Moim ukochanym jest Jak poznałem Waszą matkę. Cały „urok” jest w tym jak Ted opowiada swoim dzieciom jak poznał ich matkę.
Postaraj się to zrozumieć, będzie Ci łatwiej.

:eddieconspiracy:

chodzi tu o narratora, o gościa który opowiada sytuacje w serialu, a nie o lektora ziom

Wiem, dlatego umieściłem Werduma w tej odpowiedzi.

51607232_284562838885379_6427369694621073408_n.png

Zacząłem oglądać, początkowo mnie to nie wciągało, ale dałem szansę Chłopakom z Baraków i już teraz oglądam 9 sezon. To jest takie pojebane, że aż zabawne :lol:

Zacząłem oglądać, początkowo mnie to nie wciągało, ale dałem szansę Chłopakom z Baraków i już teraz oglądam 9 sezon. To jest takie pojebane, że aż zabawne :lol:

Prawilnie Kurde Faja z lektorem czy po ang z napisami? Gdyby na Netflixie była wersja PL z Comedy Central to już dawno robiłbym powtórkę, a tak tylko wspominam ;)

Żałuj, mockumentary to najlepsze co przytrafiło się serialom komediowym.
Trailer Park Boys
Modern Family
Parks and Recreation
Arrested Development
i niekwestionowany top TOPÓW czyli The Office.
Ten styl trzeba polubić, ale jak już człowiek się wczuje to urzeka całkowicie.
Oglądałem kilka odcinków The Office ok, ale bez szału. Napewno jeszcze spróbuję patrząc na tak wiele pochlebnych opinii.

Prawilnie Kurde Faja z lektorem czy po ang z napisami? Gdyby na Netflixie była wersja PL z Comedy Central to już dawno robiłbym powtórkę, a tak tylko wspominam ;)

Oglądam z napisami na Netflixie, ale przyznam że jak sprawdzałem fragmenty z CC z polskim lektorem, to po raz pierwszy od 5 lat miałem wrażenie, że lektor robi robotę i po prostu sprostał zadaniu. A ciężko jest dobrze opowiedzieć taki serial jak TPB, także nie wiem jak się ten lektor nazywa ale szacunek :applause:

Miałem dwa podejścia do tego serialu, za pierwszym razem wydawał się nudny i odpuściłem po trzech odcinkach, ale po latach zrobiłem drugie podejście i obejrzałem wszystko w kilka dni :)

nie wiem jak się ten lektor nazywa ale szacunek
Rafał Walentowicz

Dopiero obejrzałem pierwszy sezon Punishera.
Jak dorosnę to chcę być Frankiem Castle!
:bleed::bleed::bleed:

Zazdroszczę. Ja teraz katuję soundtrack z tego zacnego dzieła i nie mogę się oprzeć, żeby nie zacząć oglądać pierwszego sezonu znowu. Niby pierwszy sezon obejrzeć-spoko, bo minął już prawie rok odkąd go oglądałem, ale drugi sezon skończyłem zaledwie jakieś dwa tygodnie temu, więc nie będę mógł z pełną przyjemnością zrobić sobie tego maratonu :cry:

Oj Simpson Made in America
spoiler
dobry serial dokumentalny, OJ to urodzony w czepku chyba, gosc takie rzeczy odwalal, ze powinien dostac kulke lub dozywocie, a sobie teraz normalnie po ulicy lata i ludzie sobie robia z nim zdjecia
a nie dostal, bo byl czarny, chociaz nie uwazal sie za czarnego XDDDD

Zacząłem Punishera. Obejrzałem pierwsze 3 odcinki. Jak narazie to tak średnio, trochę nudno. Rozkręci się potem?
Za to Mr Robot po 7 odcinkach świetny

Zacząłem Punishera. Obejrzałem pierwsze 3 odcinki. Jak narazie to tak średnio, trochę nudno. Rozkręci się potem?

Zdecydowanie. Pierwsze kilka odcinków jest na takie wdrożenie, początkowo możesz nie łapać wątków szczególnie jeżeli nie oglądałeś Daredevila (tak jak ja). Potem to wszystko zacznie nabierać rozpędu, ja chyba się wkręciłem w ten serial na przełomie 6/7 odcinka i po drugim sezonie jestem gotów umieścić go w swoim TOP 5, a może nawet TOP 3 seriali.

a ja obejrzalem 5/10 odcinków 'Uciekinierka' i jest to jeden z bardziej wciagajacych thrillerow jakie ogladalem na Netflixie

Za to Mr Robot po 7 odcinkach świetny
Dla mnie słabe, począwszy od głównej roli, przez drugoplanowe (Russo:bad:) dalej naciągany scenariusz, etc. Dziwię się że obejrzałem 2 sezon. 3ci o ile powstanie, to na pewno nie zmarnuję więcej czasu.

Nie no kurła, nie oszukujmy się, Punisher to nie jest żadne dzieło. Mi wjechał elegancko, ale po prostu podoba mi się ten rozpierdol i postać Franka, ale scenariusz jest słabiutki i naciągnięty bardziej niż koszula Pawła Jóźwiaka.

Back