marcinos
Bellator Middleweight
no juz chyba kazdy, kto mial to obejrzec to obejrzal ;)Dzieki:) a mam tez w pakiecie hbo go wiec mialem nadzieje sobie tam odpalic ale na razie cisza. A ogladaliscie juz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no juz chyba kazdy, kto mial to obejrzec to obejrzal ;)Dzieki:) a mam tez w pakiecie hbo go wiec mialem nadzieje sobie tam odpalic ale na razie cisza. A ogladaliscie juz?
I jak w poronaniu do poprzednich sezonow, trzyma poziom?no juz chyba kazdy, kto mial to obejrzec to obejrzal ;)
I jak w poronaniu do poprzednich sezonow, trzyma poziom?
1>3>2I jak w poronaniu do poprzednich sezonow, trzyma poziom?
Dzięki!! Obejrzałem jednym tchem :) Wiesz coś może na temat szóstego odcinka? Na imdb jest data 10 styczeń ale po za tym - żadnych dodatkowych informacji i nie wiem czy był już emitowany.Jestem po 2 odcinkach i polecam to pojebowo :)
Dzięki!! Obejrzałem jednym tchem :) Wiesz coś może na temat szóstego odcinka? Na imdb jest data 10 styczeń ale po za tym - żadnych dodatkowych informacji i nie wiem czy był już emitowany.
cos pojebali, 12 stycznia wyszedl 5 odcinek.Dzięki!! Obejrzałem jednym tchem :) Wiesz coś może na temat szóstego odcinka? Na imdb jest data 10 styczeń ale po za tym - żadnych dodatkowych informacji i nie wiem czy był już emitowany.

Sapkowski odcina się całkowicie od Netflixowej adaptacji Wiedźmina - informacja nie opinia xD
Aż się zalogowałem żeby dać lajka. Wiedźmin jest mega książką, a Sapkowski jest mega bucem tak w skrócie, a jego opinia o serialu o niczym nie świadczy

Geralt będzie raczej normalny ale Jaskier może być czarnym transemCiekawe czy Geralt bedzie czarny no i czy Jaskier bedzie transem. Wiedzmin musi przeciez odpowiadac nowoczesnym standardom.
generalnie saga o wiedzminie to 5 tomow, sam sapkowski o tym mowi, dwie ksiazki to opowiadania, blednie brane do sagi, czesty blad, sapkowski czesto tlumaczyl, ze to tylko opowiadania z uniwersum wiedzmina, a saga ma kompletne zakonczenie, ta ksiazka wydana w 2013 roku to chyba tylko dla hajsu.No i na szczęście, jeszcze by optował, że Wiedzmin netflixowy ma przypominać telewizyjnego
A co do książki, a raczej całości (ośmiotomu), to absolutna racja. Podobno fragmenty są w książkach do polskiego - czyli wielkim poetą był, a jednocześnie wielkim bucem jest![]()
@Cactus da radę Legion?
Geralt będzie raczej normalny ale Jaskier może być czarnym transem
https://tb7.pl/pobierz/f251884a1226aa13f9630a3900fcf9ed/Wied..min..Szpony.i.k..y.7z@Cactus wrzuć raz jeszcze, z góry dzięki.
generalnie saga o wiedzminie to 5 tomow, sam sapkowski o tym mowi, dwie ksiazki to opowiadania, blednie brane do sagi, czesty blad, sapkowski czesto tlumaczyl, ze to tylko opowiadania z uniwersum wiedzmina, a saga ma kompletne zakonczenie, ta ksiazka wydana w 2013 roku to chyba tylko dla hajsu.

Zawsze to trochu historii więcej, taki DLC, który może żyć własnym życiem, coś jak Fallout New Vegas 

Ja na szczęście mam dwóch przyjaciół, również fanów Wiedźmina i też już mamy plan polecieć cały maraton.On i tak chyba zarobił ,,pośrednio" kupę kasy dzięki grze, bo gdzieś widziałem, że po wyjściu Wiedźmina 3 chyba poszły tłumaczenia książek na inne języki i sprzedaż książek skoczyła do góry (zwłaszcza na zachodzie), a oczywiście buc zapytany o to coś gadał, że to nie ma żadnego związku i że to jest odwrotnie - jego książki były tak znane na zachodzie, że to one promują grę i na dodatek gra zabiera mu czytelników itp itd. Nadęty bufon. Był też jakiś pocisk Głuchowskiego, który doskonale rozumie, że świat Metra w grach i książkach napędza się nawzajem i cisnął po Sapkowskim.
Ale jak Wiedźmin wjedzie na netflix to bunkruję się w domu, kupuję 10 paczek chipsów, 5 kartonów ptasiego mleczka, 4 duże czekolady Bajeczne i 4-pak 2-litrowej Coca-Coli.![]()
Ja na szczęście mam dwóch przyjaciół, również fanów Wiedźmina i też już mamy plan polecieć cały maraton.
Boże, żeby tylko netflix tego nie zjebał bo potencjał jest przeogromny... Tak w ogóle to wiadomo na podstawie której/których książek będzie pierwszy sezon? Bo się jakoś w to nie zagłębiałem.