Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dajta te wgrane napisy, bo nie wytrzymie
a jaki polecasz, zeby dzialal?Nie możesz sobie ściągnąć programu, który odtwarza z napisami??
Trza być twardym nie miętkim balasy!! Ja czekam prawilnie do poniedziałku na hbo go
to jest strasznie irytujace. Chociaz do tej pory udalo sie uniknac spoilerow z 6. Tez sie zastanwiam czy dzisiaj go nie obejrzec. Jak z jakoscia?Pobieram dzisiaj ten odcinek i chyba go też dzisiaj obejrzę, już nawet na yt nie mogę wejść, bo zajebane spoilerami już w samych tytułach filmików..
to jest strasznie irytujace. Chociaz do tej pory udalo sie uniknac spoilerow z 6. Tez sie zastanwiam czy dzisiaj go nie obejrzec. Jak z jakoscia?
niby full hd jestDam znać za jakąś godzinkę jak właśnie jakość zbadam, podejrzewam, że pobieram ten sam plik co wrzucił @Cactus bo waga taka sama, ale pobieram z torrenta, bo coś z linku od Cactusa niską prędkość pobierania miałem.
szanuje cie7x6 - wtopione napisy 720p:
https://tb7.pl/pobierz/b0dbe128bbaa...s.S07E06.PLSUBBED.720p.HD.Leaked.XviD.AX2.avi
to specyficzny serial bo angielski, nie wiem moze black mirror, misfits?Może ktoś polecić coś ciekawego, co będzie w podobnych klimatach jak Utopia?
Misfits przerobione, w sumie, to było spoko. Sprawdzę Black Mirror, dzięki!to specyficzny serial bo angielski, nie wiem moze black mirror, misfits?
A najgorsze jest to że tylko jeden odcinek przed nami i chuj znowu czekać ponad rok.ja pierdole co za rozpierdol. Ciekawe czy ten smok będzie ział ogniem czy może jakimś czymś innym. Jeszcze się trzęsę. Dany zajebana w Jonie po uszy i z wzajemnością. Cały czas jestem ciekawy co na to wszystko Cersei. Nocny Król kozak w chuj. Nie wiem jak można będzie go ujebać tym bardziej że ma smoka w obstawie.
W przepowiedni Azor Ahai musi zabić swoją ukochaną Nisse Nissę by wykuć miecz lightbringer, który zakończy długą noc.
A najgorsze jest to że tylko jeden odcinek przed nami i chuj znowu czekać ponad rok.ja pierdole co za rozpierdol. Ciekawe czy ten smok będzie ział ogniem czy może jakimś czymś innym. Jeszcze się trzęsę. Dany zajebana w Jonie po uszy i z wzajemnością. Cały czas jestem ciekawy co na to wszystko Cersei. Nocny Król kozak w chuj. Nie wiem jak można będzie go ujebać tym bardziej że ma smoka w obstawie.
Może będzie zamrażał oddechem. Mi by pasowało, w końcu to ,,Pieśń lodu i ognia".

Ale ten Nocny Król to jest koks. Smoka na hita bierze
Czy Danka może być żoną Jona ? Przecież oni są tam jakoś mocno spokrewnieni. Jest to legalne w tamtym świecie ?
a skąd mam to wiedzieć ?! ja jestem casual fanemNie zdałeś sobie sprawy, że nikt poza Branem i Reedami nie wie o pochodzeniu Jona? Targaryanowie zawsze się ze sobą żenili, żeby nie mieszać genów.