Seriale

Pobieram dzisiaj ten odcinek i chyba go też dzisiaj obejrzę, już nawet na yt nie mogę wejść, bo zajebane spoilerami już w samych tytułach filmików..

Pobieram dzisiaj ten odcinek i chyba go też dzisiaj obejrzę, już nawet na yt nie mogę wejść, bo zajebane spoilerami już w samych tytułach filmików..
to jest strasznie irytujace. Chociaz do tej pory udalo sie uniknac spoilerow z 6. Tez sie zastanwiam czy dzisiaj go nie obejrzec. Jak z jakoscia?

to jest strasznie irytujace. Chociaz do tej pory udalo sie uniknac spoilerow z 6. Tez sie zastanwiam czy dzisiaj go nie obejrzec. Jak z jakoscia?

Dam znać za jakąś godzinkę jak właśnie jakość zbadam, podejrzewam, że pobieram ten sam plik co wrzucił @Cactus bo waga taka sama, ale pobieram z torrenta, bo coś z linku od Cactusa niską prędkość pobierania miałem.

ja pierdole co za rozpierdol. Ciekawe czy ten smok będzie ział ogniem czy może jakimś czymś innym. Jeszcze się trzęsę. Dany zajebana w Jonie po uszy i z wzajemnością. Cały czas jestem ciekawy co na to wszystko Cersei. Nocny Król kozak w chuj. Nie wiem jak można będzie go ujebać tym bardziej że ma smoka w obstawie.
A najgorsze jest to że tylko jeden odcinek przed nami i chuj znowu czekać ponad rok.

ja pierdole co za rozpierdol. Ciekawe czy ten smok będzie ział ogniem czy może jakimś czymś innym. Jeszcze się trzęsę. Dany zajebana w Jonie po uszy i z wzajemnością. Cały czas jestem ciekawy co na to wszystko Cersei. Nocny Król kozak w chuj. Nie wiem jak można będzie go ujebać tym bardziej że ma smoka w obstawie.
A najgorsze jest to że tylko jeden odcinek przed nami i chuj znowu czekać ponad rok.
W przepowiedni Azor Ahai musi zabić swoją ukochaną Nisse Nissę by wykuć miecz lightbringer, który zakończy długą noc.

W przepowiedni Azor Ahai musi zabić swoją ukochaną Nisse Nissę by wykuć miecz lightbringer, który zakończy długą noc.
o cie chuj. Ale jakoś ciezko mi zobaczyć Jona zabijającego Dany albo na odwrót chociaż chuja tam wiem oglądając ten serial nabrałem się na wszystkie pułapki.

Może będzie zamrażał oddechem. Mi by pasowało, w końcu to ,,Pieśń lodu i ognia".

Ale ten Nocny Król to jest koks. Smoka na hita bierze :lol:

Czy Danka może być żoną Jona ? Przecież oni są tam jakoś mocno spokrewnieni. Jest to legalne w tamtym świecie ? :lol:

Ale ten Nocny Król to jest koks. Smoka na hita bierze :lol:

Czy Danka może być żoną Jona ? Przecież oni są tam jakoś mocno spokrewnieni. Jest to legalne w tamtym świecie ? :lol:
Nie zdałeś sobie sprawy, że nikt poza Branem i Reedami nie wie o pochodzeniu Jona? Targaryenowie zawsze się ze sobą żenili, żeby nie mieszać genów.

Nie zdałeś sobie sprawy, że nikt poza Branem i Reedami nie wie o pochodzeniu Jona? Targaryanowie zawsze się ze sobą żenili, żeby nie mieszać genów.
a skąd mam to wiedzieć ?! ja jestem casual fanem :lol:

ale na pewno sie dowiedzą. nie ma chuja.

Back