Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Nie, pod koniec ewoluuje w stronę dosyć nudnej gangsterki.Ktoś z was ogląda/oglądał Gomorrę? Polecacie? Obejrzałem na ten moment 5 odcinków 1 sezonu i imo jest nieźle. Trzyma poziom?
Of course, mate! Warto. Spektakularne ujęcia, szybkie samochody i niezniszczalne trio.Oglądał już ktoś 1 odcinek The Grand Tour ?
No to pora nadrobić, trochę bałem się nowej odsłony.Of course, mate! Warto. Spektakularne ujęcia, szybkie samochody i niezniszczalne trio.
Sekwencja rozpoczynająca odcinek rozwieje wszelkie wątpliwości : )No to pora nadrobić, trochę bałem się nowej odsłony.
Ktoś z was ogląda/oglądał Gomorrę? Polecacie? Obejrzałem na ten moment 5 odcinków 1 sezonu i imo jest nieźle. Trzyma poziom?
Tylko Titus PulloZostał mi ostatni odc 1 sezonu Rzymu-w mordę jaki to zajebisty serial. A Brutus to pizda jakich mało![]()
Niobe też daje radę-w innej kategoriiTylko Titus Pullo

Został mi ostatni odc 1 sezonu Rzymu-w mordę jaki to zajebisty serial. A Brutus to pizda jakich mało![]()
Tylko Titus Pullo
napisy sa do grand tour??Sekwencja rozpoczynająca odcinek rozwieje wszelkie wątpliwości : )
Ja zombiakom kibicujeCzy tylko ja w tym miernym TWD jestem za Neganem trochę? Ci główni bohaterowie to takie pizdy bez charakteru, że się oglądać odechciewa...

Teraz mnie tylko Negan i jego świry z Trevorem z gta na czele trzymają przy tym serialu.Ja zombiakom kibicuje
Serial słaby ale i tak to oglądam. To jest chyba fenomen tego show. Dużo ludzi narzeka ale i tak to oglądają.![]()
Nie no z ludzi to ja najbardziej lubię Ricka bo najbardziej złożona postać z różnymi problemami i dobry aktor dosyć. Daryl jest mega przereklamowany i do bólu przewidywalny. Negan fajny ale też wiadomo co się po nim spodziewać. Psychol z dobrym poczuciem humoru. Aktor na prawdę daje rade.Teraz mnie tylko Negan i jego świry z Trevorem z gta na czele trzymają przy tym serialu.

@VoRaNeK Królu złoty, Ty jesteś mistrz internetu, więc pytam czy widziałeś gdzieś to, czy jedyna opcja to ten netflix i rejestracja?
https://www.netflix.com/pl/title/80113037
A torrenty odpadają? Widzę, że na zatoce leży, na AvistaZ też jest, a chyba do końca listopada otwarta rejestracja. Od biedy możesz zarejestrować się i korzystać z darmowego miesiąca w Netflix.
Biję się w pierś, że za pierwszym razem uznałem Scream Queens za totalne gówno. Ten serial rewelacyjny i aż szkoda, że FOX pewnie go skasuje. Dawno nie miałem takiej polewki jak przy SQ.
Jest na zatoce? Ja jakoś nie znalazłem, widać hujowo szukałem, co wpisywałeś? Cały tytuł?
Nie no z ludzi to ja najbardziej lubię Ricka bo najbardziej złożona postać z różnymi problemami i dobry aktor dosyć. Daryl jest mega przereklamowany i do bólu przewidywalny. Negan fajny ale też wiadomo co się po nim spodziewać. Psychol z dobrym poczuciem humoru. Aktor na prawdę daje rade.![]()
Spróbuj wpisaćJest na zatoce? Ja jakoś nie znalazłem, widać hujowo szukałem, co wpisywałeś? Cały tytuł?
Spróbuj wpisać
これは昔の売春婦であります
Jutro Ci mogę poszukać. Na komórce nie chce mi się klepac. Teraz widzę jedynie z hiszpańskimi napisami.Bardzo zabawne, możesz być dumny.
Jutro Ci mogę poszukać. Na komórce nie chce mi się klepac. Teraz widzę jedynie z hiszpańskimi napisami.