Seriale

własnie obejrzałem finał alien:earth, skwituję tylko krótkim ja pierdolę....
:siara:
mniej więcej taką minę można mieć po obejrzeniu tego gniota jak ta stara stasi kurwa lewacka
AA1NinQM.img

Skończyłem Sopranos
Od pierwszego do 3 serialu to pochłonąłem w sekundę. Sezon 4 trochę wolniejszy ale też dobry. Sezon 5 za sprawą Steve'a Buscemi świetny
Sezon 6 zaczyna świetnie, środek trochę wolniejszy, ale od epizodu 18 to jedziesz do końca.
Najlepszy serial jaki oglądałem razem z Breaking Bad, chce więcej
Zakończenie mimo, że kontrowersyjne, mi się bardzo podobało, idealnie się wpisuje w świat i perfekcyjne aluzje
Tony to chyba najlepiej napisana postać w historii seriali jaką widziałem.

3x juz oglądałem Sopranos, no genialny serial w każdym aspekcie

A Tony ...

:antonio:

Odwróceni :antonio:

Ja pierdole, dlaczego w tym kraju jest o tym tak cicho? Przecież to jedyny serial w Polsce który może startować o te miano z Ranczem.

Bardzi dobry, wszyscy pierdolą o jakimś gównianym Kruku, Belfrze etc. gdzie mamy takie złoto :antonio:
Ostatnio chciałem sobie odświeżyć, jest gdzieś za fryty?

Ostatnio chciałem sobie odświeżyć, jest gdzieś za fryty?

Nie wiem, ja oglądałem na Maxie to tutaj nie pomogę :x

Ale też cierpię na niemoc serialową, nie wiem co teraz wybrać. Z dostępnych platform to właśnie mam Maxa póki co, nie chce mi się wykupywać netflixa żeby dokończyć Dextera, bo jakoś po drugim sezonie straciłem zajawkę.

Nie wiem, ja oglądałem na Maxie to tutaj nie pomogę :x

Ale też cierpię na niemoc serialową, nie wiem co teraz wybrać. Z dostępnych platform to właśnie mam Maxa póki co, nie chce mi się wykupywać netflixa żeby dokończyć Dextera, bo jakoś po drugim sezonie straciłem zajawkę.
Zjebany Max w szwablandii nie działa, bo sprawdzałem. A tvnowi zarobić nie dam skurwielom.

1000042553.jpg

Zauważyliście, jakie rośliny rosną wszędzie w tle w tym odcinku?

A poziom żartu przekroczył poziom poprzedniego sezonu, tu już absurd wjechał na pełnej kurtyzanie :tysoncoffe:

Polecam nowy serial TASK, od HBO jak na razie dwa odcinki, ale dla mnie mega
TASK juz 3 odcinki, sztosiwo
@Mmayhem
Pierwszy odcinek, jak dla mnie był bardzo dobry. Jednak już w drugim zaczyna się powoli jazda w kierunku dajweeeersitiiiiii, inklużyyyn and ekłitiiyyy, a wiadomo, że
politics equity Memes & GIFs - Imgflip

w trzecim jest to jeszcze bardziej widoczne, wręcz w niektórych momentach jebie po oczach, brukając normy i stan rzeczywisty. Teraz już wiadomo dlaczego to właśnie Mark Ruffalo gra główną rolę w tym serialu :siara:
Stars turn out for 'No Kings' protests: Jimmy Kimmel, Mark Ruffalo and more

Reszta - fabuła, gra aktorska, zdjęcia, muzyka, montaż... klimat - na plus i warto oglądać ale no kurwa w niektórych momentach o których wyżej "aż chce się wyjść z kina..."

Last edited:
@Mmayhem
Pierwszy odcinek, jak dla mnie był bardzo dobry. Jednak już w drugim zaczyna się powoli jazda w kierunku dajweeeersitiiiiii, inklużyyyn and ekłitiiyyy, a wiadomo, że

w trzecim jest to jeszcze bardziej widoczne, wręcz w niektórych momentach jebie po oczach, brukając normy i stan rzeczywisty. Teraz już wiadomo dlaczego to właśnie Mark Ruffalo gra główną role w tym serialu :siara:
Stars turn out for 'No Kings' protests: Jimmy Kimmel, Mark Ruffalo and more'No Kings' protests: Jimmy Kimmel, Mark Ruffalo and more
Czyli dobrze, że sobie odpuściłem,
pQV90P5.gif

wiedziałem, że ta kurwa w czymś normalnym dla białych nie zagra.

Jestem w połowie drugiego sezonu 1670 i jest mocno średnio jeśli chodzi o humor. Dużo żartów nie trafia i gagi są mocno wymuszone czasami, ale jak ten serial dobrze wygląda. Poziom techniczny, scenografie, kostiumy, detale wszystko to na bardzo wysokim poziomie. Ten produkt wiedźminopodobny z netflixa wygląda przy tym bardzo biednie i bezpłciowo.

@Mmayhem

w trzecim jest to jeszcze bardziej widoczne, wręcz w niektórych momentach jebie po oczach, brukając normy i stan rzeczywisty. Teraz już wiadomo dlaczego to właśnie Mark Ruffalo gra główną rolę w tym serialu :siara:
Stars turn out for 'No Kings' protests: Jimmy Kimmel, Mark Ruffalo and more'No Kings' protests: Jimmy Kimmel, Mark Ruffalo and more

Reszta - fabuła, gra aktorska, zdjęcia, muzyka, montaż... klimat - na plus i warto oglądać ale no kurwa w niektórych momentach o których wyżej "aż chce się wyjść z kina..."

Właśnie tego wątku się obawiałem, adoptowane dzieciaki akurat musiały być czarne? :arch:

Zobaczę jak to się rozwinie.

A Ruffalo to świetny aktor (Foxcatcher, Zodiac, I know this much is true), gdyby patrzeć na poglądy trzeba by bojkotować wszystkie produkcje z Hollywood.

:fjedzia:

Właśnie tego wątku się obawiałem, adoptowane dzieciaki akurat musiały być czarne? :arch:

Zobaczę jak to się rozwinie.

A Ruffalo to świetny aktor (Foxcatcher, Zodiac, I know this much is true), gdyby patrzeć na poglądy trzeba by bojkotować wszystkie produkcje z Hollywood.

:fjedzia:
Kevin Spacey również, Polański b.dobry reżyser (aktor też niezły), no ale po czasie gdy wyszły brudy - jakoś dziwnie ich się ogląda, nie masz tego uczucia? Ja już przestałem śledzić jakie aktorzy mają poglądy w realu, bo wkurw tylko, który rzutuje na odbiór dzieł w których grają.

Dlaczego się obawiałeś wątku o adopcji czarnych dzieci? Przecież to zaledwie promil tego co tam się przemyca. Nie chcę spojlerować, dlatego:

1. W gangu motocyklistów - wiadomo dlaczego nie ma czarnych, no bo przecież te gangi składają się tylko z białych, uprzywilejowanych rasistów i faszystów, wszystkie! :facepalm:

2. Gang moto handluje narkotykami... gdy są na audiencji u czarnego barona, a jakże - on jest ofiarą, bo ludzie lezą po towar do motocyklistów w większości, bo ćpuny to jebani rasiści, a przecież jego dragi są kurwa ekologiczne w przeciwieństwie do brudnego syfu, sprzedawanego przez Dark Hearts'ów :facepalm:

2. Adoptowana czarna - jest ofiarą, a jakże, wyświechtany schemat - w odróżnieniu od rodzonej, białej córy, zimnej suczy. Czarna jest niemal pod każdym względem cool i wzbudza sympatię, w przeciwieństwie do białej.

3. Zaściankowe i antynaukowe, prowincjonalne inklinacje redneckowych wpływów muszą, no przecież nie może być inaczej - muszą rzutować na niezrozumienie i uczynienie ofiarą, biednego, schorowanego czarnego, który PRZEZ COVID :lol: nie mógł brać leków co poskutkowało zepchnięciem przybranej matki ze schodów i jej śmierć. No kurwa trzeba zmienić ten opresyjny system penitencjarny!

4. Team agentów FBI oczywiście 50% stanowią laski - to przecież naturalna zbieżność z rzeczywistością. ok, ok, wiem, może się tak wydarzyć ale spójrz na produkcje z ostatnich lat - w zdecydowanej większości z nich bohaterami są laski... Mniejsza z tym - czarna agentka jest kurwa mega inteligentna i sprawna, w odróżnieniu od upośledzonej ruchowo i intelektualnie, leniwej białej. jprd - gdy ta czarna skoczyła ze schodów, by schwytać uciekającego złodzieja (który okazał się laską jak można się było spodziewać -[fabuła]) , to myślałem, że te kajdanki założy uciekającemu w locie, jak kurwa Demetriusz balache Borgowi
:eddieconspiracy:

Last edited:
Kevin Spacey również, Polański b.dobry reżyser (aktor też niezły), no ale po czasie gdy wyszły brudy - jakoś dziwnie ich się ogląda, nie masz tego uczucia? Ja już przestałem śledzić jakie aktorzy mają poglądy w realu, bo wkurw tylko, który rzutuje na odbiór dzieł w których grają.

Dlaczego się obawiałeś wątku o adopcji czarnych dzieci? Przecież to zaledwie promil tego co tam się przemyca. Nie chcę spojlerować, dlatego:

1. W gangu motocyklistów - wiadomo dlaczego nie ma czarnych, no bo przecież te gangi składają się tylko z białych, uprzywilejowanych rasistów i faszystów, wszystkie! :facepalm:

2. Gang moto handluje narkotykami... gdy są na audiencji u czarnego barona, a jakże - on jest ofiarą, bo ludzie lezą po towar do motocyklistów w większości, bo ćpuny to jebani rasiści, a przecież jego dragi są kurwa ekologiczne w przeciwieństwie do brudnego syfu, sprzedawanego przez Dark Hearts'ów :facepalm:

2. Adoptowana czarna - jest ofiarą, a jakże, wyświechtany schemat - w odróżnieniu od rodzonej, białej córy, zimnej suczy. Czarna jest niemal pod każdym względem cool i wzbudza sympatię, w przeciwieństwie do białej.

3. Zaściankowe i antynaukowe, prowincjonalne inklinacje redneckowych wpływów muszą, no przecież nie może być inaczej - muszą rzutować na niezrozumienie biednego schorowanego czarnego, który PRZEZ COVID :lol: nie mógł brać leków co poskutkowało zepchnięciem przybranej matki ze schodów i jej śmierć. No kurwa trzeba zmienić ten opresyjny system penitencjarny!

4. Team agentów FBI oczywiście 50% stanowią laski - to przecież naturalna zbieżność z rzeczywistością. ok, ok, wiem, może się tak wydarzyć ale spójrz na produkcje z ostatnich lat - w zdecydowanej większości z nich bohaterami są laski... Mniejsza z tym - czarna agentka jest kurwa mega inteligentna i sprawna, w odróżnieniu od upośledzonej ruchowo i intelektualnie, leniwej białej. jprd - gdy ta czarna skoczyła ze schodów, by schwytać uciekającego złodzieja (który okazał się laską jak można się było spodziewać -[fabuła]) , to myślałem, że te kajdanki założy uciekającemu w locie, jak kurwa Demetriusz balache Borgowi
:eddieconspiracy:
Co za gówno ogladacie?

Już się bałem, że ktoś się dorwał do Sons of Anarchy i zepsuł ciąg dalszy...

Co za gówno ogladacie?
Odpal sobie, bo warto, to dobry serial, tzn pierwszy odcinek super, drugi obniża loty w pewnych aspektach o których pisałem wyżej. Reszta jak najbardziej na plus i czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki

3. Zaściankowe i antynaukowe, prowincjonalne inklinacje redneckowych wpływów muszą, no przecież nie może być inaczej - muszą rzutować na niezrozumienie i uczynienie ofiarą, biednego, schorowanego czarnego, który PRZEZ COVID :lol: nie mógł brać leków co poskutkowało zepchnięciem przybranej matki ze schodów i jej śmierć. No kurwa trzeba zmienić ten opresyjny system penitencjarny!

Co do Polańskiego i Spaceya zgoda, ale nie można porównywać przestępców seksualnych do aktora z którego poglądami nam nie po drodze, nie sądzisz?

Obawiam się tego wątku bo spodziewam się amerykańskiego samobiczowania: biali źli -czarni skrzywdzeni.

Ad1
Akurat to jest zrozumiałe bo wiele klubów /gangów motocyklowych zrzesza tylko białych np. Hells Angels, Warlocks.

Ad2
Waśnie tego się obawiałem.

Ad3
Jak wyżej .

Ad4
Agentem FBI jest tam de facto tylko Ruffalo, pozostali są delegowani do grupy zadaniowej z innych służb.

Spokojnie, czarna też na pewno ma jakieś traumy, dajmy jej czas :wink:

Back