Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szkoda, że drugi sezon zdecydowanie słabszy od 1Zmieniam plany i zabieram się za Fargo.
NijakPanowie, a jak wygląda Wasze porównanie Gomorry i Fargo? Uprzedzam, że nie czytam opisów seriali przed obejrzneime, żeby się nie zrazić, więc nie wiem nawet czy to ten sam klimat i tematyka.
To sa dwa rozne seriale. Nie mozna ich za bardzo porownac. W kazdym razie polecam oba.Panowie, a jak wygląda Wasze porównanie Gomorry i Fargo? Uprzedzam, że nie czytam opisów seriali przed obejrzneime, żeby się nie zrazić, więc nie wiem nawet czy to ten sam klimat i tematyka.
Co za poziom to nie mam pytan. Sicario 2 z tym rezyserem to bedzie cos pieknego.Żodyn. To i to zajebiste ale kompletnie nieporównywalne. A nie, Gomorra trochę lepsza bo ma Italo DiscoZnaczy nie chodizło mi o porównanie fabuły, a jak się je ogląda i który lepszy. Żeby potem odnieść to do mojej opinii, gdy już też obejrzę dwa/
To sa dwa rozne seriale. Nie mozna ich za bardzo porownac. W kazdym razie polecam oba.
BTW wlasnie jestem po 3 odcinku 2 sezonu GomorryCo za poziom to nie mam pytan. Sicario 2 z tym rezyserem to bedzie cos pieknego.
Z braku laku zacząłem oglądać i nie jest tak źleDla mnie szmira, ale Bornowi chyba się podobalo.

http://darkwarez.pl/forum/seriale-hd-720-1080/5514537-gomorra-sezon-2-2016-x.htmlA jest gdzieś 2 sezon Gomorry do pobrania w dobrej jakości? Czy tylko online? Potrzebuje od 3 odcinka w górę.
@VoRaNeK ? :D
Jeszcze nie oglądałem drugiego sezonu Gomorry. Jest dużo lepszy od pierwszego ?
A kto powiedział, że jest lepszy?
Nie jest lepszyTakie głosy słyszałem to się pytam czy tutaj też taka opinia krąży.
ja na 3 podejscia obejrzalem 1 odcinek do 2 juz podchodzilemDwa razy oglądałem (w sensie dwa podejścia) pierwszy odcinek Gomorry i nie mam ochoty oglądać dalej. Nie kapuje tej podniety... Czy kolejne odcinki jakoś sie bardziej wyróżniają czy po prostu to nie dla mnie?
Co nie oznacza, że nie jest świetny. To tak jakby porównywać najnowszego Lamborghini z najnowszym Pagani.Nie jest lepszy
Czyli nie jestem sam...ja na 3 podejscia obejrzalem 1 odcinek do 2 juz podchodzilem
Serial nie jest dla każdego. Psuje troche wyobrażenie o włoskich gangsterach. Jak ktoś za dzieciaka oglądał Ośmiornice to będzie szczęśliwy.Czyli nie jestem sam...
No ja chyba nie oglądałem:)Serial nie jest dla każdego. Psuje troche wyobrażenie o włoskich gangsterach. Jak ktoś za dzieciaka oglądał Ośmiornice to będzie szczęśliwy.
Finałowy odcinek Six Feet Under to jeden z najlepszych finałów serialowych jakie widziałem. Oglądaj dalej, bo warto. Genialny serial, też będę go musiał sobie odświeżyć za jakiś czas.Ja katuję 6 feet under - po pierwszym sezonie jestem oczarowany. Nawet Dexter-gej mi nie przeszkadza. Very good shit![]()
Ja katuję 6 feet under - po pierwszym sezonie jestem oczarowany. Nawet Dexter-gej mi nie przeszkadza. Very good shit![]()
Dla mnie szmira, ale Bornowi chyba się podobalo.
Pobierasz linkami czy torrentem?Gdzie oglądasz / pobrałeś?