theMat
M-1 Global Lightweight
A ile ma mieć skoro żadnej mu jeszcze nie dali?A ile ma obron?
Co potem będzie, że nie ma żadnej podwójnej obrony na jednej gali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A ile ma mieć skoro żadnej mu jeszcze nie dali?A ile ma obron?
Chyba do sprzątaniaPowtórka z rozrywki po raz 3 już. Ehh ja na Conorze z jednego domu na 2 jego walkach zrobilem 4 chałupy. Teraz w marcu bede mial 8.
#HypeTrain
Albo z Łysym i braćmi Fertitta kapitalnie realizuje scenariuszPo tym w jakim stylu pokonał Aldo wnioskuję, że ten koleś ma jakieś nadprzyrodzone zdolności.
Kupon or didn't happenPowtórka z rozrywki po raz 3 już. Ehh ja na Conorze z jednego domu na 2 jego walkach zrobilem 4 chałupy. Teraz w marcu bede mial 8.
#HypeTrain
Dupy ostatnio dają Brazylijczycy, którzy trenują u siebie w kraju. :) RDA od kilka lat trenuje pod okiem Rafaela Cordeiro w amerykańskim Kings MMA.Szczerze powiedziawszy brazole w ostatnim czasie po wejściu nowych przepisów antydopingowych dają ciała po całości, w zasadzie RDA jako jeden z niewielu się wyłamał
nie przekonuje mnie ten Macsiurek, mial slabych rywali, a walka z Aldo nie byla walka, udalo mu sie go trafic i tyle, komus bez treningu tez mogloby sie udac
Szkoda ze nikomu wczesniej sie nie udało.nie przekonuje mnie ten Macsiurek, mial slabych rywali, a walka z Aldo nie byla walka, udalo mu sie go trafic i tyle, komus bez treningu tez mogloby sie udac. Aldo powinien dostac rewanz, albo zestawic Macsiurka z zapasiorem Egdar bylby dobry.
Zbyt głębokieBo to jest tak ze nie zawsze najlepszy wojownik wygrywa walke i nie najszybszy biegacz wygrywa wyscig.....
No ba, bywało już tak w historii:Bo to jest tak ze nie zawsze najlepszy wojownik wygrywa walke i nie najszybszy biegacz wygrywa wyscig
Dokładnie. Tylko szkoda, że Sonnen już raczej nie wróci do oktagonu.Król jest tylko jeden.
Życie jest przewrotne. Mnie, zaciekłemu antybrazolowi, po raz drugi każe być w ichnim teame, ale #teamRDA#teamDosAnjos
Myślisz, że do czasu ewentualnego superfightu skończy się idiotyczna umowa z ribokiem? ;)Juz wtedy nie będzie mial zielonych. Zaklad?
Myślę , że wtedy CONOR nie będzie mistrzem Interim.Myślisz, że do czasu ewentualnego superfightu skończy się idiotyczna umowa z ribokiem? ;)
Kiedyś takie rozkminki to byłoby czyste sajenfikszon, ale widzę że to się dzieje na prawdęSzczerze mówiąc, mnie bardziej interesowałaby walka z kimś z kategorii 77 kg. Robbie/Carlos/Rory - tutaj mielibyśmy piękną bitkę. Myślę, że w tej kategorii zaporą nie do przejścia dla McGregora mógłby okazać się już Matt Brown.