Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Już był taki jeden co kończył , ale nie skończył . A ty jak serio chcesz skończyć to cześćJak RDA przegra, to kończę z MMA.
Tylko 2 razydwa razy stawiałem przeciwko Conorowi, i dwa razy się myliłem... do trzech razy sztuka ?stawiam na RDA aczkolwiek nie zaskoczy mnie mocno zwycięstwo Conora
![]()
Ja typuję RDA, ale chciałbym, żeby wygrał Conor. A nuż uda mu się go złamać psychicznie? ;)
Czołg, wjazd, pierdolnięcie. RDA.Timinig, precyzja i Zen. Mystic Mac.
Ja typuję RDA, ale chciałbym, żeby wygrał Conor. A nuż uda mu się go złamać psychicznie? ;)
Żeby tylko czołg nie posypał się psychcznieCzołg, wjazd, pierdolnięcie. RDA.
O to bym się nie martwił. RDA nie spina się tak jak Aldo i też wg mnie ważny aspekt - RDA dopiero co zaczął tak naprawdę być dobrze rozpoznawalny po jego 2-óch kapitalnych walkach i zarabia zacne pieniądze, które jak sam mówił, zarabia dla rodziny bo chyba 4 lata temu wprowadzili się do USA. I jakiś Irol z niższej kategorii ma to wszystko zniszczyć? No way. Pettis też miał go poturbować, a wyszło zupełnie na odwrót.Żeby tylko czołg nie posypał się psychcznie![]()
To już jest akurat śmieszne, najpierw było, że nie ma żadnej dobrej walki, potem było, że nie ma żadnego prawdziwego pasa, a teraz, że nie ma żadnej obrony? No nie...Tyle, ze Rudy robi się na Boga a nie ma żadnej obrony pasa.
A ile ma obron?To już jest akurat śmieszne, najpierw było, że nie ma żadnej dobrej walki, potem było, że nie ma żadnego prawdziwego pasa, a teraz, że nie ma żadnej obrony? No nie...