HeLLRaiseRR666
Bellator Lightweight
,,Sport lubi kontuzję '' więc tłumaczenie o jakimś farcie Walusia jest jak dla mnie pomyłką :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pudzian ma się bić z gościem, który ma ujemny rekord?
Dodatni rekord Pudziana to tylko efekt pomyłki sędziowskiej.
Onet i Wp od razu napisał newsy o konflikcie na linii Bazelak - Pudzian
W której walce była ta pomyłka sędziowska? Z Najmanem, z Kawaguchim czy Butterbeanem? Przypomnę ci tylko, że walka z Thompsonem jest NC, bo wydaje mi się, że coś ci się pomyliło.
Gdyby sędzia się nie pomylił to byłby REMIS. Jeden by sędziował za pudzianem, jeden przeciwko, jeden na remis!
Dokładnie byłby remis, a dogrywka byłaby sprawą otwartą i każdy z nich mógł ją wygrać.
Czy Wy czytać nie umiecie? Napisałem:
Pisząc POMYŁKA nie mam na myśli problemów z karteczkami, tylko samo sędziowanie.
Myślę, że edycja poprzedniego postu wszystko wyjaśnia odnośnie mojego podejścia do tej walki.
Dokładnie tak.
@qweq3
Skąd mam wiedzieć co Ty masz na myśli? Jak coś masz na myśli to to napisz a nie piszesz jedno a później poprawiasz, że chodziło ci o coś zupełnie innego.
O tym co mam na myśli wyjaśniłem w poście. 3 minuty później Ty dopisałeś później swój post, być może poprostu w momencie gdy mój post się ukazał Ty akurat pisałeś swojego. Późniejsza moja edycja dotyczyła jedynie gramatyki i ortografii.
Samo sędziowanie to inna sprawa i nie była ona pomyłką co próbujesz sugerować. Ja uważam, że Pudzianowski walkę z Thompsonem po 2 rundach zremisował.
Swoja droga to podziwiam tych ludzi, siedzieli sektorze w ktorym bilety byly po 150pln a wyjechali odrazu po ogloszeniu wyniku walki bazelaka...
Popuściłem...Mariusz Pudzianowski zaatakował mnie we wstrętny, obrzydliwy i ordynarny sposób na swojej stronie internetowej. Jego wypowiedź jest godna pożałowania i żenująca. Nie będę się zniżał do jego poziomu i polemizował w tak trywialny sposób. Współczuje mu bardzo, gdyż poziom wypowiedzi jaki sobą reprezentuje to zwykły rynsztok.
Jeśli Mariusz Pudzianowski chce ze mną walczyć to spełnię jego marzenie. Musi jednak chwilę poczekać i nie wykorzystywać faktu, iż mam poważną kontuzję, gdyż nie ma opcji,aby mógł z nim rywalizować na jednej nodze.
Życzę mu dużo zdrowia i mądrości na co dzień •
Kamil Bazelak
Wow, i jeden z komentarzy pod tym wpisem:
Widzę w Kamilu wielki potencjał, jak wyleczy kontuzję i wznowi treningi na KSW 19 dostanie Pudziana, na 20 Nastule a później może podpisze kontrakt z UFC albo Strikeforce?
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i treningów