Over
WSOF Heavyweight
Dawaj :DZnalazłem fajną przeróbke ale obawiam się o życie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dawaj :DZnalazłem fajną przeróbke ale obawiam się o życie
Wrzucaj i podpiszZnalazłem fajną przeróbke ale obawiam się o życie
Odpal jakieś fake konto i zapodaj.Znalazłem fajną przeróbke ale obawiam się o życie
Ja się wycofuje.Nie moje
Słuchajcie, siedzę sobie na wykladzie i oto wyniki mojej kreatywnej twórczości.
Drodzy Cohones, chciałam przedstawić wam moje love story. Ja i mój Stevuś xD
Poznaliśmy się na zawodach - oboje triumfując w swoich kategoriach. Nie wiedzieliśmy jeszcze wtedy, że tak na prawdę MMA jest naszą prawdziwą pasją :)
Potem nasze drogi się rozeszły, ale przypadkiem ponownie skrzyżowały się na domówce. I zaiskrzyło...
Stephen zaprosił mnie na wesele jego brata i siostry Chrisa Weidmana. Jeszcze wtedy oficjalnie nie byliśmy parą.
Sylwester 2015/16. IT'S OFFICIAL!
A tu na balu karnawałowym. Strasznie nalegał, żebym przeprała się za pin-up. Szaleństwu nie było końca!!!
Na weselu jednego z moich braci trochę się pokłóciliśmy, ale sytuacja szybko została opanowana.
Mimo wybuchowych charakterów i tendencji do imprezowania, najbardziej cienimy sobie wspólne domowe zacisze <3 To chyba ten jedyny...
Andrzeju, nie denerwuj się.
Też nie mam z tym nic wspólnego.Nie moje
Why?Gdy ktoś używa czcionki Comic Sans gdzieś na świecie umiera mała panda.
Słuchajcie, siedzę sobie na wykladzie i oto wyniki mojej kreatywnej twórczości.
Poznaliśmy się na zawodach - oboje triumfując w swoich kategoriach. Nie wiedzieliśmy jeszcze wtedy, że tak na prawdę MMA jest naszą prawdziwą pasją :)
Potem nasze drogi się rozeszły, ale przypadkiem ponownie skrzyżowały się na domówce. I zaiskrzyło...
Stephen zaprosił mnie na wesele jego brata i siostry Chrisa Weidmana. Jeszcze wtedy oficjalnie nie byliśmy parą.
A tu na balu karnawałowym. Strasznie nalegał, żebym przeprała się za pin-up. Szaleństwu nie było końca!!!
Na weselu jednego z moich braci trochę się pokłóciliśmy, ale sytuacja szybko została opanowana.
Mimo wybuchowych charakterów i tendencji do imprezowania, najbardziej cienimy sobie wspólne domowe zacisze <3 To chyba ten jedyny...
Tak naprawdę to Trener ma poczucie humoru. Tam o cos innego w sumie chodziło bardziej, ale nie wracajmy...
Na dowód , że ma, wideło:
Jakby nie wystartowało właściwie, to od 08:46 ....
StulejaraSłuchajcie, siedzę sobie na wykladzie i oto wyniki mojej kreatywnej twórczości.
Ja w zasadzie też, ale akurat od Billa Cosbiego to swoją kobietę bym trzymał z dalekaMichael Jordan, Tiger Woods, Miles Davis, Bill Cosby, John Coltrane, Floyd Mayweather, Muhammad Ali, James Earl Jones, Eddie Murphy, Richard Pryor, Chuck Berry, Ray Charles, Nat King Cole, Robert Johnson - oni i wielu innych Afroamerykanów byłoby mile widzianych jako moi sąsiedzi. Mówiłbym im "Dzień dobry" i podawał ręce. Wudleja za to widziałbym na plantacji bawełny, a w ręku nie miałbym jego dłoni, tylko bat, którym bym go smagał.
Ale za to patent na podryw ma niezawodny. Nie wiem czemu, ale nie wierzę w te "30 lat temu mnie zgwałcił" historię.Ja w zasadzie też, ale akurat od Billa Cosbiego to swoją kobietę bym trzymał z daleka
No, teraz Pan Andrzej Wam wygarnie. I proszę mnie więcej nie pytać, kiedy wróci!Proszę się odpierdolić od mojej córki z lewego łoża.
O, widzę, że tym razem dla odmiany to Ty dostałeś jakieś lajkiZobaczyłem zdjęcia Stephena z jakąś dziewczyną i chciałem wrzucić swoje zdjęcie z PVZ, ale skapnąłem się, że tu same przeróbki, a nie real foto
Wrócił skurczybyk!Proszę się odpierdolić od mojej córki z lewego łoża.
Nie moje
Nie pierwszy razO, widzę, że tym razem dla odmiany to Ty dostałeś jakieś lajki
Ten chudy to kto? Nie kojarzę :)
No jak kurwa Bosaka nie znasz?Ten chudy to kto? Nie kojarzę :)