Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ej, ja w przeciwieństwie do niektórych stulejarzy nie czytam Twojego każdego postu. Słaba ta klata, ja na bica więcej biore.
tak sie tłumacz ;DKobieta biorąca na klatkę swoją wagę, jest już dobra. Kobieta, która bierze więcej - jest absolutnym kotem. Dysproporcja w wynikach BP między płciami wynika z kompletnie różnych gospodarek hormonalnych i potencjału siłowego, to jest temat na osobny temat, nie post :D
Nie przeginasz ?
(jesteś)
masz coś wspólnego z Trenerem Andrzejem i Ankos Zapasy Pozen
Nie.
Pozdrawiam serdecznie, piliśmy razem śniadaniową herbatę w Olsztynie.
Przetłumaczę bo nie wszyscy zrozumieją: "Mężczyźni są lepsi".Kobieta biorąca na klatkę swoją wagę, jest już dobra. Kobieta, która bierze więcej - jest absolutnym kotem. Dysproporcja w wynikach BP między płciami wynika z kompletnie różnych gospodarek hormonalnych i potencjału siłowego, to jest temat na osobny temat, nie post :D
Przetłumaczę bo nie wszyscy zrozumieją: "Mężczyźni są lepsi".
Ten Pan nie pije.OTÓŻ TO! KIELONA NA MÓJ KOSZT TEMU PANU! :)
OTÓŻ TO! KIELONA NA MÓJ KOSZT TEMU PANU! :)
Ten Pan nie pije.

Ten Pan nie pije.
Uprzejmie proszę o odpierdolenie się od mojego Rzecznika!O chuj...
Młoda, atrakcyjna, napierdolić potrafi stawia wódkę, a ten abstynent...
Ten Pan nie pije.
Napisałbym, że może mi postawić co innego, ale nie jestem stulejarzem.O chuj...
Młoda, atrakcyjna, napierdolić potrafi stawia wódkę, a ten abstynent...

Zrobiłbyś ten Puchar Stulejarza, co go Monster/@ujebałemdres dostanieNo cześć!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tylko cytowałem , link tutaj.
Nic nowego nie wymysliłem. Pozdro.
http://cohones.mmarocks.pl/threads/zajebiście-mnie-cieszy-że.23595/page-113#post-1431391
Podbijam.Zrobiłbyś ten Puchar Stulejarza, co go Monster/@ujebałemdres dostanie

W sumie to chciałabym być taka wysoka :D

Rozjebał@MuraS mój max na ten moment. O kuhwa, nie przyciąłem :)
![]()
@Betonowy Krzychu to też na razie max
![]()
Ale do rzeczy. Piątkowy wieczór, wiadomo - muzyka itd. Zapewne mało kto wie, że polskie środowisko mma ma niemały wkład w tą dziedzinę.
Zespół Perfect, pamiętacie? "Miałem 10 lat, gdy przejechał po mnie Fiat...". A kto wiedział, że za całym zamieszaniem stoją polscy trenerzy?
![]()
Właściciele Najpotężniejszej Organizacji we Wszechświecie (poza dywizją -77) to twórcy hitu, który niegdyś trząsł parkietami w Polsce, "jo ma ha, jo ma so..."
![]()
Ale i młode wilki postanowiły skorzystać, wykorzystując bum na disco polo.
![]()
Ci którym za oceanem się nie powiodło też szukają swego miejsca na scenie muzycznej.
![]()
To tyle podróży muzycznej. Pozdrawiam![]()

Wpadaj na zlot do Warszawy albo Krakowa. Wódka i koks za składki członków ZZC.@MuraS mój max na ten moment. O kuhwa, nie przyciąłem :)
![]()
![]()
Ale do rzeczy. Piątkowy wieczór, wiadomo - muzyka itd. Zapewne mało kto wie, że polskie środowisko mma ma niemały wkład w tą dziedzinę.
Zespół Perfect, pamiętacie? "Miałem 10 lat, gdy przejechał po mnie Fiat...". A kto wiedział, że za całym zamieszaniem stoją polscy trenerzy?
![]()
Właściciele Najpotężniejszej Organizacji we Wszechświecie (poza dywizją -77) to twórcy hitu, który niegdyś trząsł parkietami w Polsce, "jo ma ha, jo ma so..."
![]()
![]()
Ci którym za oceanem się nie powiodło też szukają swego miejsca na scenie muzycznej.
![]()
Ostatnie to już sztos ostateczny, płaczę ze śmiechu. Użytkownik roku, innej opcji nie ma@MuraS mój max na ten moment. O kuhwa, nie przyciąłem :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()