Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wrzucajcie tych przeróbek na iFotos.pl, bo nie wyświetla mi zdjęć stamtąd, a też chcę nacieszyć oczy.
Jak dorosnę kaczy chce być taki jak ty
Jeszcze kilka lat i załóż mu konto na Cohones. Może zmieni zdanie.
Szkoda, że syn mi tak nigdy nie mówi...
Ryzykowne posunięcie
nosz kurwa leżęRyzykowne posunięcie
ja pierdole jakie to jest dobre!
Dasz radę zrobić Danę White'a z długimi włosami zrobić?
Niektóre skasował;)Gdzie tu hejt i szydera? Czysta beka z pomysłem. Śmiech to zdrowie.
A to łobuz, niegodziwiec:|Niektóre skasował;)
Odbanowany już od paru minutOdbanować jeszcze Kaczego!
Kim jesteś i co zrobiłeś z MuraSem?Skrobnę swoje 3 grosze. Temat zbiorczy ma duży potencjał i szkoda go niszczyć przez chamskie pociski na poziomie gimnazjum. Nie zniżajmy sie do poziomu niektórych osób z środowiska, których sami nie szanujemy. Przez takie akcje jak z Dominikiem sypią się niepotrzebnie bany i robi się burdel.
Nie dostaniesz już nie dostaniesz już ani frytki z mojego talerza.Kim jesteś i co zrobiłeś z MuraSem?
Najpierw muszę się w końcu pojawić na zlocie, a dzisiaj czarne chmury nad 2o5 się zebrałyNie dostaniesz już nie dostaniesz już ani frytki z mojego talerza.
Gimnazjalne to jest obrażanie się o takie pierdoły.Skrobnę swoje 3 grosze. Temat zbiorczy ma duży potencjał i szkoda go niszczyć przez chamskie pociski na poziomie gimnazjum. Nie zniżajmy sie do poziomu niektórych osób z środowiska, których sami nie szanujemy. Przez takie akcje jak z Dominikiem sypią się niepotrzebnie bany i robi się burdel.
No nie wiem, jakbyś sie zachował jakby ktoś zamieszczał twoje zdjęcia z tekstami mocno implikującymi, że lubisz zaspokajać oralnie mężczyzn. Ja bym się wkurwił.Gimnazjalne to jest obrażanie się o takie pierdoły.
Po prostu bym to wyjebał i tyle :)No nie wiem, jakbyś sie zachował jakby ktoś zamieszczał twoje zdjęcia z tekstami mocno implikującymi, że lubisz zaspokajać oralnie mężczyzn. Ja bym się wkurwił.
Kurwa Dominik to sam wrzucił na swojego insta czy coś.więc w czym problem?No nie wiem, jakbyś sie zachował jakby ktoś zamieszczał twoje zdjęcia z tekstami mocno implikującymi, że lubisz zaspokajać oralnie mężczyzn. Ja bym się wkurwił.
Niech ktoś zrobi Klimka z Wonderboyem
Bo tym masz Paintbrusha z Windowsa 3.11 ;)Fajny temat. Kurwa jak wy to robicie te przeróbki bo ja w paintcie to tylko kwadraty umiem wycinać i wypełniać na czarno. Może mam starą wersję...
Z tekstem o kiełbasach ?Kurwa Dominik to sam wrzucił na swojego insta czy coś.więc w czym problem?