Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wrzucajcie tych przeróbek na iFotos.pl, bo nie wyświetla mi zdjęć stamtąd, a też chcę nacieszyć oczy.
Jak dorosnę kaczy chce być taki jak ty![]()
Jeszcze kilka lat i załóż mu konto na Cohones. Może zmieni zdanie.
Szkoda, że syn mi tak nigdy nie mówi...
![]()
Ryzykowne posunięcie
![]()
ja pierdole jakie to jest dobre!
Dasz radę zrobić Danę White'a z długimi włosami zrobić?
Niektóre skasował;)Gdzie tu hejt i szydera? Czysta beka z pomysłem. Śmiech to zdrowie.
A to łobuz, niegodziwiec:|Niektóre skasował;)
Odbanowany już od paru minutOdbanować jeszcze Kaczego!
Kim jesteś i co zrobiłeś z MuraSem?Skrobnę swoje 3 grosze. Temat zbiorczy ma duży potencjał i szkoda go niszczyć przez chamskie pociski na poziomie gimnazjum. Nie zniżajmy sie do poziomu niektórych osób z środowiska, których sami nie szanujemy. Przez takie akcje jak z Dominikiem sypią się niepotrzebnie bany i robi się burdel.
Nie dostaniesz już nie dostaniesz już ani frytki z mojego talerza.Kim jesteś i co zrobiłeś z MuraSem?![]()
Najpierw muszę się w końcu pojawić na zlocie, a dzisiaj czarne chmury nad 2o5 się zebrałyNie dostaniesz już nie dostaniesz już ani frytki z mojego talerza.
Gimnazjalne to jest obrażanie się o takie pierdoły.Skrobnę swoje 3 grosze. Temat zbiorczy ma duży potencjał i szkoda go niszczyć przez chamskie pociski na poziomie gimnazjum. Nie zniżajmy sie do poziomu niektórych osób z środowiska, których sami nie szanujemy. Przez takie akcje jak z Dominikiem sypią się niepotrzebnie bany i robi się burdel.
No nie wiem, jakbyś sie zachował jakby ktoś zamieszczał twoje zdjęcia z tekstami mocno implikującymi, że lubisz zaspokajać oralnie mężczyzn. Ja bym się wkurwił.Gimnazjalne to jest obrażanie się o takie pierdoły.
Po prostu bym to wyjebał i tyle :)No nie wiem, jakbyś sie zachował jakby ktoś zamieszczał twoje zdjęcia z tekstami mocno implikującymi, że lubisz zaspokajać oralnie mężczyzn. Ja bym się wkurwił.
Kurwa Dominik to sam wrzucił na swojego insta czy coś.więc w czym problem?No nie wiem, jakbyś sie zachował jakby ktoś zamieszczał twoje zdjęcia z tekstami mocno implikującymi, że lubisz zaspokajać oralnie mężczyzn. Ja bym się wkurwił.
Niech ktoś zrobi Klimka z Wonderboyem
Bo tym masz Paintbrusha z Windowsa 3.11 ;)Fajny temat. Kurwa jak wy to robicie te przeróbki bo ja w paintcie to tylko kwadraty umiem wycinać i wypełniać na czarno. Może mam starą wersję...
![]()
Z tekstem o kiełbasach ?Kurwa Dominik to sam wrzucił na swojego insta czy coś.więc w czym problem?