Prime Show MMA

Kurwa, ale będzie na czym oglądać friki i Gromde? Będziesz się dzielił ze mną linkami, prawda? :friends:
Tik tok to świątynia piractwa.

Mi też go nie bardzo szkoda, za to nie szanuję kurew które biją słabszych, upośledzonych, gdy można to załatwić inaczej. Zazwyczaj takie lamusy miękną gdy na drodze stanie ktoś podobnych rozmiarów, wtedy już rączki przy sobie trzymają
To jest tzw. różalowanie/kibolowanie. Oczywiście musi wystąpić w zdaniu: ,,dałem się sprowokować" i to tylko działa, jeśli chodzi o kogoś słabszego. Czy Soroko czy Różal daliby się sprowokować gdyby czarny Franciszek powiedział do nich: wy jebane patusy stopy mi lizać bo będzie wpierdol?
A ,,lekkie liście" i Tańcula. Co tu można powiedzieć: nieuki jebane i tyle. Jeśli ktoś po punchdown jeszcze wierzy w to, że liście nie są niebezpieczne...
Nawet Bas Rutten podczas walk na gołe łapy uderzał czasami z otwartej dłoni z wielu powodów.

Tik tok to świątynia piractwa.

To jest tzw. różalowanie/kibolowanie. Oczywiście musi wystąpić w zdaniu: ,,dałem się sprowokować" i to tylko działa, jeśli chodzi o kogoś słabszego. Czy Soroko czy Różal daliby się sprowokować gdyby czarny Franciszek powiedział do nich: wy jebane patusy stopy mi lizać bo będzie wpierdol?
A ,,lekkie liście" i Tańcula. Co tu można powiedzieć: nieuki jebane i tyle. Jeśli ktoś po punchdown jeszcze wierzy w to, że liście nie są niebezpieczne...
Nawet Bas Rutten podczas walk na gołe łapy uderzał czasami z otwartej dłoni z wielu powodów.
Pełna zgoda, liść dla mózgu może być bardziej niebezpieczny niż coś pięścią.

Spójrzmy gdzie trenuje..

Ilość patoli kręcącej się koło Mameda to kosmos....

Pełna zgoda, liść dla mózgu może być bardziej niebezpieczny niż coś pięścią.
Aby to ograniczyć wystarczą zmiany w prawie, że udziałowcy firmy organizującej gale sportów walki będą odpowiadali majątkiem własnym za przypadki łamania prawa podczas gali, albo jeśli komuś coś się stanie.
Zaraz Rozpara, Pasternak pozbyliby się udziałów.
Chociaż zwykłe testy narkotykowe może nawet wykończyłyby KSW...

No wiesz auta same się nie ukradną
:fjedzia:
Wcale nie zdziwiłbym się gdyby okazało się, że ma dziwnych znajomych duchownych, ale szalonych Czeczenów.
Kiedyś była taka książka,,Tomasz Adamek historia prawdziwa" i legendy krążą jak jedna osoba wykupiła większość nakładu.
Z Mamedem może być podobnie.

Nie poznałem Koteleckiej. Niezła maciora z niej była wcześniej :gsp:

kotelecka-vs-kubiak-wynik.png

Back