Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Jasny, prosty przekaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tik tok to świątynia piractwa.Kurwa, ale będzie na czym oglądać friki i Gromde? Będziesz się dzielił ze mną linkami, prawda?![]()
To jest tzw. różalowanie/kibolowanie. Oczywiście musi wystąpić w zdaniu: ,,dałem się sprowokować" i to tylko działa, jeśli chodzi o kogoś słabszego. Czy Soroko czy Różal daliby się sprowokować gdyby czarny Franciszek powiedział do nich: wy jebane patusy stopy mi lizać bo będzie wpierdol?Mi też go nie bardzo szkoda, za to nie szanuję kurew które biją słabszych, upośledzonych, gdy można to załatwić inaczej. Zazwyczaj takie lamusy miękną gdy na drodze stanie ktoś podobnych rozmiarów, wtedy już rączki przy sobie trzymają
Jasny, prosty przekaz.
Pełna zgoda, liść dla mózgu może być bardziej niebezpieczny niż coś pięścią.Tik tok to świątynia piractwa.
To jest tzw. różalowanie/kibolowanie. Oczywiście musi wystąpić w zdaniu: ,,dałem się sprowokować" i to tylko działa, jeśli chodzi o kogoś słabszego. Czy Soroko czy Różal daliby się sprowokować gdyby czarny Franciszek powiedział do nich: wy jebane patusy stopy mi lizać bo będzie wpierdol?
A ,,lekkie liście" i Tańcula. Co tu można powiedzieć: nieuki jebane i tyle. Jeśli ktoś po punchdown jeszcze wierzy w to, że liście nie są niebezpieczne...
Nawet Bas Rutten podczas walk na gołe łapy uderzał czasami z otwartej dłoni z wielu powodów.
Spójrzmy gdzie trenuje..Makabra jaki to jest prymitywny bobas zaklęty w ciele dorosłego. Nie powinien samopas chodzić. Trenowanie takiego gagatka bez prostowania charakteru to jak dać małpie karabin.
Spójrzmy gdzie trenuje..
Aby to ograniczyć wystarczą zmiany w prawie, że udziałowcy firmy organizującej gale sportów walki będą odpowiadali majątkiem własnym za przypadki łamania prawa podczas gali, albo jeśli komuś coś się stanie.Pełna zgoda, liść dla mózgu może być bardziej niebezpieczny niż coś pięścią.
No wiesz auta same się nie ukradnąIlość patoli kręcącej się koło Mameda to kosmos....

Wcale nie zdziwiłbym się gdyby okazało się, że ma dziwnych znajomych duchownych, ale szalonych Czeczenów.No wiesz auta same się nie ukradną
![]()

Ma jakieś nudesy?Nie poznałem Koteleckiej. Niezła maciora z niej była wcześniej
![]()
Tedi Bojs we frikach.

Od czegoś musi zacząć, ubije wszystkich tam to zaraz będzie o nim głośnoWidzę że nieźle zasięgowy ten zabijaka![]()
On ma się bić z jakimś patyczakiemOd czegoś musi zacząć, ubije wszystkich tam to zaraz będzie o nim głośno
Ma jakieś nudesy?

Tedi Bojs we frikach.
Odwaga prawdziwego kibola: walka duży kontra mały.
To jest akurat plus freaków, że kibole, młodzieżówki partyjne i prawilniacy publicznie zostają ośmieszeni.

3 vs 1.
![]()
Widocznie nie. Kruszynka, który ma odsiedziane kilka lat za narkotyki i kilkumiesięczny areszt za napad litewski też nie.
Jak będzie to tylko na strumyku. Ja nie oglądam dziś tego.@Dawid _Ozdoba-Legenda jest jakiś strim do tego?
A jaka jest końcówka, net?Jak będzie to tylko na strumyku. Ja nie oglądam dziś tego.
takA jaka jest końcówka, net?
nie ma tam :(