Prime Show MMA

Lata mijają a w polskim freaku nadal twarzą przewodnią Tańcula i Jóźwiak :facepalm: ale biedny jest ten freak w Polsce. Mają farta, że to nie ma dziś żadnej alternatywnej rozrywki w internecie.

Lata mijają a w polskim freaku nadal twarzą przewodnią Tańcula i Jóźwiak :facepalm: ale biedny jest ten freak w Polsce. Mają farta, że to nie ma dziś żadnej alternatywnej rozrywki w internecie.
Bo w internecie teraz są same żelki, kiedyś były twardzsi zawodnicy, jacyś bezdomni albo inne patostrimerzy i oni by robili kontent, na przykład Adaś ze speluny by się elegancko nadawał a oni biorą jakichś łbów albo innych aktorów co boją się w mordę dostać.

Bo w internecie teraz są same żelki, kiedyś były twardzsi zawodnicy, jacyś bezdomni albo inne patostrimerzy i oni by robili kontent, na przykład Adaś ze speluny by się elegancko nadawał a oni biorą jakichś łbów albo innych aktorów co boją się w mordę dostać.

FF to powinna być taka gromda z dobrymi konfami nie żadne Tancule czy Jozwiaki. Mnie influ,aktorzy nie obchodzą, bo ja chcę amatorskie dobre bitki.

Freak fighty fajnie pokazują problemy społeczne to muszę im oddać. Zostały już pokazane zasady kiboli patrz Szachta,Denis- Boxdel, kupienie dziennikarzy i Mma, patrz Turski, redakcję,dziennikarze.

Ale najbardziej pokazały mi jedno jak bezpłciowy jest dziś świat, że w 2025 roku freak fighty- świat w którym nie ma limitów ciągnie Jóźwiak,Muran czy Tańcula. Jak to się zaczynalo w 2018 to myslalem, że po 7 latach będzie się tu układać drabinkę charyzmatycznych walk i postaci na około 20 nazwisk. Ostatnio jeden dziennikarz od FF zapytał ile było takich dobrych walk to ludzie nie potrafili wymienić nawet z 5, a FF mają już prawie 10 lat/!/ Parodia.

Oglądałeś speluna MMA?
Nie, bo ja nie lubie walk kompletnych nieudaczników. Lubię amatorskie bitki, ale trzeba coś pokazać. Dlatego influ i cwelebryci w tym świecie nic mnie nie obchodzą. I u mnie byłyby tylko takie Denisy L/ tylko nie 1 na 10 lat jak w polskim, nędznym freaku/

Nie, bo ja nie lubie walk kompletnych nieudaczników. Lubię amatorskie bitki, ale trzeba coś pokazać. Dlatego influ i cwelebryci w tym świecie nic mnie nie obchodzą. I u mnie byłyby tylko takie Denisy L/ tylko nie 1 na 10 lat jak w polskim, nędznym freaku/
Epic fighting championship , The war, TFC?

Epic fighting championship , The war, TFC?
No coś w tym stylu. Kiedyś oglądałem bardziej KSW i UFC, ale przez coraz większe zapasy rzuciłem. Dziś jeśli mam być szczery to w sporcie mocno siedzę tylko w LM i PremierLeague na skrotach, bo nie chce mi się obecnej pilki śledzić 90 minut/ zbyt słabe grajki/

No coś w tym stylu. Kiedyś oglądałem bardziej KSW i UFC, ale przez coraz większe zapasy rzuciłem. Dziś jeśli mam być szczery to w sporcie mocno siedzę tylko w LM i PremierLeague na skrotach, bo nie chce mi się obecnej pilki śledzić 90 minut/ zbyt słabe grajki/
To ja polecam galę One, napewno się spodobają,dziś nawet będzie Polski akcent

Rozbawił mnie jeden komentarz po tym jak przed chwilą Prime ogłosił twitterowca Papjeża Polaka.

Dziewczyny k...ą się na OF. Chłopaki na patogalach.

:beczka:

Boże, że doczekam się czasów, że z menelów z lombardu będą robili gwiazdy. Z tego Drezdenka już chyba 3 meneli wzięli.

Ale to nowość? Te całe magicale to jest symbol upadku tych czasów. Gość ma chyba z pół miliona obserwujących. Wszelkie materiały o nim nawet po latach potrafią robić na YT nawet 500-700 tysięcy. Każda jego dziewczyna potrafi wbić ponad 100 k na Instagramie po krótkim czasie. Swego czasu było głośno jak matka jeździła po klubach jako atrakcja, a parę miesięcy temu latało zdjęcie jak dziewczyny ze szkoły policyjnej robiły sobie z nim zdjęcie jak z gwiazdą. Kiedyś myślałem, że fenomen tego gościa to patologiczne live, a potem szybko ,,umrze", a on nadal ma chore zasięgi nawet już tego nie kręcąc. Chory świat.

Niby coś w tym stylu ma być na 15

1765022410770.jpeg

Back