Siedem
NoLife FC
A ile masz lat tak z ciekawości, czym się zajmujesz? Pewnie studencikTo już wiem czemu za nim tęsknicie, może kiedyś do Was wróci. Ja nim nie jestem dopiero co poznaje te forum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A ile masz lat tak z ciekawości, czym się zajmujesz? Pewnie studencikTo już wiem czemu za nim tęsknicie, może kiedyś do Was wróci. Ja nim nie jestem dopiero co poznaje te forum.
A ile masz lat tak z ciekawości, czym się zajmujesz? Pewnie studencik
te forum
44 lata. Urzędnik przy biurku.
patrz, juz sie dobrze dogadujecieA ile masz lat tak z ciekawości, czym się zajmujesz? Pewnie studencik
ale biedny jest ten freak w Polsce. Mają farta, że to nie ma dziś żadnej alternatywnej rozrywki w internecie.Bo w internecie teraz są same żelki, kiedyś były twardzsi zawodnicy, jacyś bezdomni albo inne patostrimerzy i oni by robili kontent, na przykład Adaś ze speluny by się elegancko nadawał a oni biorą jakichś łbów albo innych aktorów co boją się w mordę dostać.Lata mijają a w polskim freaku nadal twarzą przewodnią Tańcula i Jóźwiakale biedny jest ten freak w Polsce. Mają farta, że to nie ma dziś żadnej alternatywnej rozrywki w internecie.
Bo w internecie teraz są same żelki, kiedyś były twardzsi zawodnicy, jacyś bezdomni albo inne patostrimerzy i oni by robili kontent, na przykład Adaś ze speluny by się elegancko nadawał a oni biorą jakichś łbów albo innych aktorów co boją się w mordę dostać.
Jaki ty jesteś przygłupie przewidywalny. A teraz wrzuć mnie w ignoraLata mijają a w polskim freaku nadal twarzą przewodnią Tańcula i Jóźwiakale biedny jest ten freak w Polsce. Mają farta, że to nie ma dziś żadnej alternatywnej rozrywki w internecie.

Oglądałeś speluna MMA?FF to powinna być taka gromda z dobrymi konfami nie żadne Tancule czy Jozwiaki. Mnie influ,aktorzy nie obchodzą, bo ja chcę amatorskie dobre bitki.
Nie, bo ja nie lubie walk kompletnych nieudaczników. Lubię amatorskie bitki, ale trzeba coś pokazać. Dlatego influ i cwelebryci w tym świecie nic mnie nie obchodzą. I u mnie byłyby tylko takie Denisy L/ tylko nie 1 na 10 lat jak w polskim, nędznym freaku/Oglądałeś speluna MMA?
Epic fighting championship , The war, TFC?Nie, bo ja nie lubie walk kompletnych nieudaczników. Lubię amatorskie bitki, ale trzeba coś pokazać. Dlatego influ i cwelebryci w tym świecie nic mnie nie obchodzą. I u mnie byłyby tylko takie Denisy L/ tylko nie 1 na 10 lat jak w polskim, nędznym freaku/
No coś w tym stylu. Kiedyś oglądałem bardziej KSW i UFC, ale przez coraz większe zapasy rzuciłem. Dziś jeśli mam być szczery to w sporcie mocno siedzę tylko w LM i PremierLeague na skrotach, bo nie chce mi się obecnej pilki śledzić 90 minut/ zbyt słabe grajki/Epic fighting championship , The war, TFC?
To ja polecam galę One, napewno się spodobają,dziś nawet będzie Polski akcentNo coś w tym stylu. Kiedyś oglądałem bardziej KSW i UFC, ale przez coraz większe zapasy rzuciłem. Dziś jeśli mam być szczery to w sporcie mocno siedzę tylko w LM i PremierLeague na skrotach, bo nie chce mi się obecnej pilki śledzić 90 minut/ zbyt słabe grajki/

W niedzielę PRIME odkryję zestawienia na styczniowa galę.
Kto faworytem?
Boże, że doczekam się czasów, że z menelów z lombardu będą robili gwiazdy. Z tego Drezdenka już chyba 3 meneli wzięli.

Podobno jego rywal.
Zobaczymy teraz czy łatwo zmiecie go z planszy.

Znowu kapela nastuka prawicowca. Swoją drogą mogliby ponownie ściągnąć Ziemowita Piasta Kossakowskiego![]()
Tejkfiut jednak skusił na patologiczna federację.
Gangster i raper Żurom walczy na pewno i jego rywalem będzie prawdopodobnie kazik klimat kutas.
Gangster i raper Żurom walczy na pewno i jego rywalem będzie prawdopodobnie kazik klimat kutas.
Wyjątkowej klasy stolec