Prime Show MMA

Obejrzałem kawałek tego gówna, ochrona mało nie pobiła się z publiką.....
A Józwiak ? Myślałem, że po sobocie już mnie nie zaskoczy swoim zjazdem. Jak bardzo myliłem się.

Ochrona pierwsza klasa :frankapprove:

Trafił w punkt, coś musi być na rzeczy, skoro tak zareagował..

ezgif-65650ae76e3b7d-gif.124484

Canal Plus chce oglądalności. Widziałem plotki gdzieś, że niejako "przymusili" KSW do powrotu frikow, bo zobaczyli jaką to generuję widownię.
W sumie gdyby ściągnęli Gortata, tyle osób chce aby dostał on wpierdol. Wielu koszykarzy dopłaciłoby aby mu wpierdolić. Na szybko ciężko wymyślić freaka pasującego do Ksw.
Tylko to nie na ich budżet takie ryzyko.

W sumie gdyby ściągnęli Gortata, tyle osób chce aby dostał on wpierdol. Wielu koszykarzy dopłaciłoby aby mu wpierdolić. Na szybko ciężko wymyślić freaka pasującego do Ksw.
Tylko to nie na ich budżet takie ryzyko.
Gortat jest po za zasięgiem jakiejkolwiek organizacji. Gość dostaje kupę kasy od NBA co miesiąc, zarobił mnóstwo w czasie kariery. Pytanie z kim miałby się bić? Najman nie ma z nim szans, a walka z innym koszykarzem nikogo specjalnie grzać nie będzie. Nie ma takich pieniędzy we freakach, żeby opłacić Gortata. A gdzie zarobek. Plus po kiego grzyba Gortat ma promować jakąś frekowa organizację, gdzie ciągle o nim słychać w negatywnym kontekście, skoro nawet na tym dobrze nie zarobi?

Gortat jest po za zasięgiem jakiejkolwiek organizacji. Gość dostaje kupę kasy od NBA co miesiąc, zarobił mnóstwo w czasie kariery. Pytanie z kim miałby się bić? Najman nie ma z nim szans, a walka z innym koszykarzem nikogo specjalnie grzać nie będzie. Nie ma takich pieniędzy we freakach, żeby opłacić Gortata. A gdzie zarobek. Plus po kiego grzyba Gortat ma promować jakąś frekowa organizację, gdzie ciągle o nim słychać w negatywnym kontekście, skoro nawet na tym dobrze nie zarobi?
Gortat to wariat zdolny do wszystkiego, chociaż na freakowej organizacji raczej nie zawalczy, ale na Ksw to byłby w stanie ocenić szanse na jakieś 20% jako kolejny eksces człowieka, który lubi jak o nim się mówi.

Kumpluje się z Martinem, to mógłby mu zrobić przysługę. KSW powinno poszukać takich frikow właśnie, którzy przyciągną main stream i zestawić go z postaciami internetu typu AJ, czy Pasha.

Ja naprawdę wolałbym się zajmować danymi postami i tematami, a nie ciągle tematem kto kim jest. Ja ktoś się kiedyś fizycznie tu będzie spotykał w realu to niech rozkminia. Ja jestem tu w innym celu.
Ale to wystarczy się przyznać, zabierzesz im paliwo i dadzą ci spokój, a tak to jak będziesz walił w chuja i pisał ciągle że ty to nie żelazny to będą cię męczyć ciągle, proste.

Legendą tego działu, chłopaki liczyli na jego powrót bo był niezłym fachowcem, prowadził nawet oficjalne konto mmarocks na Twitterze o frikach.
To już wiem czemu za nim tęsknicie, może kiedyś do Was wróci. Ja nim nie jestem dopiero co poznaje te forum.

Back