Prime Show MMA

Cwelisita fajnie lapala w boksie w pasie przeciwnika i przytulala a pozniej odwracala sie tylem glowki zeby nie bylo gdzie bic tylk ow tyl glowki :P. Glowka rozbolala i koniec walki - dyskwalifikacja za nielegalne uderzenia :P.

Przeciez ta walka powinna zostac przerwana z wielu powodow duzo wczesniej, np. z powodu trzymania i kladzenia sie na przeciwniku :P.

Macie tu kurwa jakieś wyniki? Kto wygrał, kto przegrał? Jakieś hajlajty?
Oglądałem jednym okiem i nie wszystko
-Miklasz z Goatem ustawili sobie walkę....i z 3 zostali w 2 , dalej nie ogladałem
-Bagieta z Daltonem, ostra cepeliada, Dalton ze 3-4 razy liczony, pomyliłem się że Bagieta to wygra na spokojnie ,a zaliczył KO od paralityka
-Muran wygrał ale przegrał przez TKO w drugiej rundzie
-Marianka łatwo Plastusiową zrobiła na KO, ktora nic nie umie, potykała się o własne nogi bo większość walki z zamkniętymi oczami
-Podrabiana baba pokonała podrabianego prawicowca bo bił jego/ ją / to w tył głowy. Prawicowiec nie umie nic, jest ulany i ma gino bo walczył w rashguardzie. Tzn jeden i drugi ten sam poziom walki

Oglądałem jednym okiem i nie wszystko
-Miklasz z Goatem ustawili sobie walkę....i z 3 zostali w 2 , dalej nie ogladałem
O tym pisałem przed galą.

Wrzućcie jutro powtórkę gali jeśli macie, z góry dzięki

Muran wygrał z rytą? No nie pierdol

Ta, mnie wyjaśnił,.ja się przypucowalem, wszedłeś z brudasem w dyskusję i cię schował do piwnicy on dobrze wie że go pierdole a ty taki mocny w słowie zostałeś wyjaśniony przez szczura. Było nie świrować do mnie od rana.

Już mi tu nie uderzaj w takie tony, kiedyś normalnie rozmawialiśmy, do czasu nim zacząłeś mnie kąsać, a na koniec jakiś frajer cię wyjaśnił w jakimś menelskim temacie, do kogo masz pretensje?
Kiedy Cię kasałem? Ile razy stałem po twojej stronie,he?
Przytakując dla tego szczurzyska sam sobie dajesz ocenę!
Wyjaśnił mnie? To że jest debil i pomylił ‚wieczorówkę’ z ‚wieczorynką’.
Trafił swój na swego. Wracaj do balastka na kanapę. Od dzisiaj jesteś jego przydupasem. Sam zdecydowałeś.

Kiedy Cię kasałem? Ile razy stałem po twojej stronie,he?
Przytakując dla tego szczurzyska sam sobie dajesz ocenę!
Wyjaśnił mnie? To że jest debil i pomylił ‚wieczorówkę’ z ‚wieczorynką’.
Trafił swój na swego. Wracaj do balastka na kanapę. Od dzisiaj jesteś jego przydupasem. Sam zdecydowałeś.
Kurwa wariacie, w złą stronę kierujesz kosę. Nie chce mi się wyjaśniać bo widzę że bardziej siedzisz w tym temacie niż w innym z Gamerem na czele, tak to jest debil, nie wysyłaj mnie do takich łbów bo ja nie z nich. Nikomu nie przytakiwałem, kasales mnie od rana. Dobrze wiesz że to pierdole więc takie teksty to między bajki. Cisnij z kurwą a nie tu szukasz zwady.

Kurwa wariacie, w złą stronę kierujesz kosę. Nie chce mi się wyjaśniać bo widzę że bardziej siedzisz w tym temacie niż w innym z Gamerem na czele, tak to jest debil, nie wysyłaj mnie do takich łbów bo ja nie z nich. Nikomu nie przytakiwałem, kasales mnie od rana. Dobrze wiesz że to pierdole więc takie teksty to między bajki. Cisnij z kurwą a nie tu szukasz zwady.
Ja cię wyzywałem od kondomów?
Zacząłeś przytakiwać dla tego śmiecia a teraz obracasz kota ogonem.
Jak nie przeprosisz, to jutro wbijam na HP i oficjalnie ogłaszam że przypucowales sie balastkowi.

Ja cię wyzywałem od kondomów?
Zacząłeś przytakiwać dla tego śmiecia a teraz obracasz kota ogonem.
Jak nie przeprosisz, to jutro wbijam na HP i oficjalnie ogłaszam że przypucowales sie balastkowi.
A wbijaj i tak mnie tam nie ma, nikomu nie potakuje i nie będę, nie zmusisz mnie do tego, za kondona wybacz. Nie powinienem boś dobry chłopak.

Dobra, jest może gdzieś gala do obejrzenia albo poszczególne pojedynki chociaż? Wczoraj po Zadorze skończyłem to oglądać więc w sumie nic nie widziałem.

Dobra, jest może gdzieś gala do obejrzenia albo poszczególne pojedynki chociaż? Wczoraj po Zadorze skończyłem to oglądać więc w sumie nic nie widziałem.
Dzisiaj na tiktoku znalazłem kilka walk.
Walka Wacha była bardzo zabawna, Muran bronił ciosy twarzą, ale ogólnie słaba gala. Nie jest to już tak zabawne jak kiedyś

Dzisiaj na tiktoku znalazłem kilka walk.
Walka Wacha była bardzo zabawna, Muran bronił ciosy twarzą, ale ogólnie słaba gala. Nie jest to już tak zabawne jak kiedyś
A możesz mi wstawić? Nie mam TIKTOKA i nie mogę szukać, jedynie będę mógł włączyć filmik który wstawisz, właśnie walkę Wacha bym chciał zobaczyć, udało mu się zrobić któremuś krzywdę? :awesome:

Aha jeszcze jedno, Miklasz z Parobcem to się wcale między sobą nie bili jak schodził Siwy czy bili się ale na niby?

A możesz mi wstawić? Nie mam TIKTOKA i nie mogę szukać, jedynie będę mógł włączyć filmik który wstawisz, właśnie walkę Wacha bym chciał zobaczyć, udało mu się zrobić któremuś krzywdę? :awesome:
Już mi usunęli całą walkę xd
Gdzie tam: to wyglądało jakby Wach bał się zrobić im krzywdę. Olejnik dostał kopa to trochę poleciał.

Ten pajac już dawno się skończył. Jego śmieszne walki w poduchach już nikogo nie interesują. Niech nie wraca :kis:
Na początku była przepaść pomiędzy nim, a innymi freakami, jego boks był uznawany za solidny, a po czasie okazało się, że nawet ten jego boks jest słaby. Dziwne, że tak długo się ten mit o nim utrzymał...

Back