Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty jesteś głupszy jak ustawa przewiduje! Marnujesz tlen na ziemi, serio
Jesteś najgłupszy na tym forum! Wyloguj się i zniknij, z szacunku dla reszty użytkowników!wieczorynek juz od dawna nie ma idioto zamkniety w piwnicy
Jesteś najgłupszy na tym forum! Wyloguj się i zniknij, z szacunku dla reszty użytkowników!
Jak nie mam głąbie? Nie pisze tam bo ciągniesz tam wszystkim jajka i sie podlizujesz żeby z troski nie wyzywali cię o przyglupow! Sprzedawczyku!a ty jestes takim debilem ze nawet na HP nie masz wstepu
Oj pała ci się śni, komu obciągnęłaś? Halibutowi pod marjotem znowu?a ty wroc i idz obciagac bo kolejka sie powiekszyla
Oj pała ci się śni, komu obciągnęłaś? Halibutowi pod marjotem znowu?

UFC leci Glory leci, a tutaj walki żuli oglądają![]()

Gdybym nie zobaczył twojej matki w burdelu i nie obrócił się na pięcie to może byłbym twoim ojcem, ha tfu!nie wnikam co ci sie śni pedale
mnie przynajmniej stac na mariotta a ty dalej tam w piwnicy trzymany przez matke
Kondon jesteś, sie podpruwasz chuj wie o coBalastek zesral się na kanapę ale zjadł z czego się opróżnił i dalej walczy!
Ty dzyndzlu flaku! Wszedł mi na rodzine a ty tej parówy bronisz? Myślałem że masz charakter a jesteś przydupasem balastka! Huj ci na imię!Kondon jesteś, sie podpruwasz chuj wie o co
Do mnie tak? Było nie szukać zwady od rana, ja przydupasem? Chuj niech tak będzie, jakiś pet z sanoka cię wyjaśniłTy dzyndzlu flaku! Wszedł mi na rodzine a ty tej parówy bronisz? Myślałem że masz charakter a jesteś przydupasem balastka! Huj ci na imię!
Ciebie wyjaśnił. Myślałem że jesteś normalny a przypucowałeś się pod jego śmierdzące skrzydło. Fajnie śmierdzi jego kanapa? Skoro lubisz takie tematy to z fartem chłopaku.Do mnie tak? Było nie szukać zwady od rana, ja przydupasem? Chuj niech tak będzie, jakiś pet z sanoka cię wyjaśnił
Ta, mnie wyjaśnił,.ja się przypucowalem, wszedłeś z brudasem w dyskusję i cię schował do piwnicy on dobrze wie że go pierdole a ty taki mocny w słowie zostałeś wyjaśniony przez szczura. Było nie świrować do mnie od rana.Ciebie wyjaśnił. Myślałem że jesteś normalny a przypucowałeś się pod jego śmierdzące skrzydło. Fajnie śmierdzi jego kanapa? Skoro lubisz takie tematy to z fartem chłopaku.