Prime Show MMA

stallone-rocky-gif.gif

nie wnikam co ci sie śni pedale

mnie przynajmniej stac na mariotta a ty dalej tam w piwnicy trzymany przez matke
Gdybym nie zobaczył twojej matki w burdelu i nie obrócił się na pięcie to może byłbym twoim ojcem, ha tfu!

Ty mała obesrana kurwo, Ciebie stać na pałę halibuta pod marjotem co już udowodniłeś a ryba potwierdził, że obciągałeś!

Ty dzyndzlu flaku! Wszedł mi na rodzine a ty tej parówy bronisz? Myślałem że masz charakter a jesteś przydupasem balastka! Huj ci na imię!
Do mnie tak? Było nie szukać zwady od rana, ja przydupasem? Chuj niech tak będzie, jakiś pet z sanoka cię wyjaśnił

Do mnie tak? Było nie szukać zwady od rana, ja przydupasem? Chuj niech tak będzie, jakiś pet z sanoka cię wyjaśnił
Ciebie wyjaśnił. Myślałem że jesteś normalny a przypucowałeś się pod jego śmierdzące skrzydło. Fajnie śmierdzi jego kanapa? Skoro lubisz takie tematy to z fartem chłopaku.

Ciebie wyjaśnił. Myślałem że jesteś normalny a przypucowałeś się pod jego śmierdzące skrzydło. Fajnie śmierdzi jego kanapa? Skoro lubisz takie tematy to z fartem chłopaku.
Ta, mnie wyjaśnił,.ja się przypucowalem, wszedłeś z brudasem w dyskusję i cię schował do piwnicy on dobrze wie że go pierdole a ty taki mocny w słowie zostałeś wyjaśniony przez szczura. Było nie świrować do mnie od rana.

Już mi tu nie uderzaj w takie tony, kiedyś normalnie rozmawialiśmy, do czasu nim zacząłeś mnie kąsać, a na koniec jakiś frajer cię wyjaśnił w jakimś menelskim temacie, do kogo masz pretensje?

Back