Warszawski Antek
KSW Light Heavyweight
Zdjęcie brudnych gaci wysłać Ci na PW?jakby ktos chcial ogladac u mnie na discordzcie to pisac
* warunek musisz sie przywitac po wejsciu na kanal glosowy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zdjęcie brudnych gaci wysłać Ci na PW?jakby ktos chcial ogladac u mnie na discordzcie to pisac
gdzie oglądacie?

U Jozwiaka na kanapiegdzie oglądacie?
Zdjęcie brudnych gaci wysłać Ci na PW?
Jebany wyznawca magicznego kamienia na środku pustyni musiał wygrać i mi zjebać kupon

Wypierda*aj pato cwe*lu!jakby ktos chcial ogladac u mnie na discordzcie to pisac
Wzywasz swojego chłopaka, ty bita pało na obsranej kanapie! Kto was dzisiaj nadziewa, 20 ukrów? Wracaj na swojego discorda dla pedauw!
Wzywasz swojego chłopaka, ty bita pało na obsranej kanapie! Kto was dzisiaj nadziewa, 20 ukrów? Wracaj na swojego discorda dla pedauw!
Balastek zesral się na kanapę ale zjadł z czego się opróżnił i dalej walczy!Dajcie wyniki bo UFC oglądam
‚Co dziennie’? Ty głąbie, wracaj do wieczorówki idiotoDla pedauw to ty obciagasz co dziennie
‚Co dziennie’? Ty głąbie, wracaj do wieczorówki idioto
Tak powinny wyglądać ffPiękna walka żuli!
Ty jesteś głupszy jak ustawa przewiduje! Marnujesz tlen na ziemi, seriowieczorynek juz od dawna nie ma idioto zamkniety w piwnicy