Prime Show MMA

Dalton wyglada, jakby chlop mial ADHD, dawno przedawkował mefedron i tak go powyginało

Jaką ripostę? bo nie wchodzę do tego ‚klubu lizania jajek HP’
Znalazłem dla ciebie pracę mordo

Screenshot_2025-10-11-12-12-28-449_com.brave.browser.jpg

którego siwego? z uniwersum bystrzaka czy jakiś inny?
Tak, z innych medialnych meneli za bardzo nie ma kogo tam zainstalować, ciekawe ile czaruś wyłapał, wkurwiał bo usługiwał menelowi ale chociaż coś się czasami działo, teraz to ja tego wcale nie oglądam dlatego nic nie pisze, nawet na szotach nie ma nic ciekawego bo tam się kurwa nic nie dzieje.

Tak, z innych medialnych meneli za bardzo nie ma kogo tam zainstalować.
On już wyszedł jakiś czas temu chyba że znowu go zamknęli to nie wiem xD u niego już chyba słabo ze zdrowiem ale tak serio słabo typu jedną nogą już w trumnie

On już wyszedł jakiś czas temu chyba że znowu go zamknęli to nie wiem xD u niego już chyba słabo ze zdrowiem ale tak serio słabo typu jedną nogą już w trumnie
Ty mówisz o siwym? Siwy to okaz zdrowia, rusek umiera, ostatnio siwy list z puchy wysłał, czeka na wokandę.

Ty mówisz o siwym? Siwy to okaz zdrowia, rusek umiera, ostatnio siwy list z puchy wysłał, czeka na wokandę.
no że Rusek umiera to wiem ale jak pamiętam Siwego to też za dobrze nie wyglądał a tu proszę dobra wiadomość za co on w ogóle teraz siedzi?

On dostał usiłowanie zabójstwa?
Prawdopodobnie, ale na dobrą sprawę nie wiadomo jak tam to wyszło ostatecznie, bo siwy się przyznał ale później jak miał chwilową przerwę to opowiadał że to było inaczej niż jak to opowiadali na polincji, dokładnie nie wiem nie siedzę w tym uniwersum gdzieś od czasów jak był zbudowany z desek bar i cipka wyginało na wszystkie strony jak siedział tam porobiony.
Ostatnio właśnie widziałem tego szota z tym listem a tak to tego nie oglądam bo jest to bardzo męczące.

Przede wszystkim to jest nudne w chuj nawet mi się nie chce odpalać na dodatkowym monitorze a za tą próbę zabójstwa to myślałem że już siedział
Ja nie wiem dokładnie bo perukarz też pierdoli głupoty że ciężko jest cokolwiek wywnioskować, on jakoś bardzo szybko wyszedł za tę próbę więc nie wiadomo czy to nie jest znów to samo bo on raczej nie zdążył nic innego odjebac, chociaż chuj go wie bo teraz jest w polotwotku a za próbę raczej by na zamkniętym siedział, szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Jak wyjdzie to pewnie opowie i to będzie jedyny ciekawy strim na przestrzeni następnych kilku lat xD

A co tu się wydarzy?

G2-n8QwWoAAZCUJ
Goat z Miklaszem obsrali się boksu z zawodowym bokserem a bokser odmówił walki w pełnym MMA, na konferencji się o to kłócili jak dzieci, argumentując że bokser doszedł jako trzeci i że jak nie chce to oni mogą zawalczyć między sobą.

Ogólnie są to całkowicie bezsensowne zasady, to ma być boks z lokcimi i backfistami z ewentualnym dobijaniem? Będą kontrowersje, sami na siebie bata kręcą takimi regulamin.

Goat z Miklaszem obsrali się boksu z zawodowym bokserem a bokser odmówił walki w pełnym MMA, na konferencji się o to kłócili jak dzieci, argumentując że bokser doszedł jako trzeci i że jak nie chce to oni mogą zawalczyć między sobą.

Ogólnie są to całkowicie bezsensowne zasady, to ma być boks z lokcimi i backfistami z ewentualnym dobijaniem? Będą kontrowersje, sami na siebie bata kręcą takimi regulamin.
Ogólnie cienka to karta prajmu. Ratuje ich termin, że nic się dziś praktycznie nie dzieję w sporcie i około w tych godzinach, ale przez transmisje w Canal Plus nie spodziewam się rekordów.

Ogólnie cienka to karta prajmu. Ratuje ich termin, że nic się dziś praktycznie nie dzieję w sporcie i około w tych godzinach, ale przez transmisje w Canal Plus nie spodziewam się rekordów.
Im cieńsza tym lepsza, mi tam się podoba, no ale po części masz rację, skoro najbardziej grzeje walka Kazika Klimata Kartela któremu się nogi w kolanach nie zginają i "sportowy" trójkąt.

W sumie po chwili namysłu, masz rację, niezły syf, chyba gorszy nawet niż ostatnio :D

Mam nadzieję że Wach strąci któremuś łeb z patyka, wtedy będę ukontentowany, ale musi to zrobić tak, żeby ktoś pojechał na szpital xD

Wiem, jestem zwyrolem :lol:

Leci to na jakiś streamsach czy lipa z tym już?
Leci ale trzeba szukać, już nie jest tak jak kiedyś, teraz masz kilka strymów a one wszystkie ciągną z jednego źródła a jak się tam wywali to pada wszystko, można niby coś znaleźć ale często jest tak że jak zaczyna się walka to nagle zaczyna się zacinać ;)

Przenieśli się na jakieś diskordy i te inne, ja tego nie ogarniam więc jak jest to jest, a jak nie ma to nie ma i mam wyjebane.

@Dawid _Ozdoba-Legenda będzie coś dziś?

@Norb1 mówiąc szczerze to zazwyczaj wygląda tak że więcej się nawkurwiasz niż obejrzysz.

Last edited:
Back