Prime Show MMA

Temu gejowi co mu laski na chate ogarniali, kilka się upodliło, jedna ruszyła temat i do 8 mu grozi w sumie za to, że się laska u niego skurwiła, ja nie siedzę w tym temacie strimerów do końca więc za bardzo nawet nie wiem o którą chodziło, ale jak oglądałem Szott to tam codziennie po 15 lasek i kilku gejów przychodziło więc przy takiej frekwencji, wiadomo było że się wjebie prędzej czy później na minę.

Temu gejowi co mu laski na chate ogarniali, kilka się upodliło, jedna ruszyła temat i do 8 mu grozi w sumie za to, że się laska u niego skurwiła, ja nie siedzę w tym temacie strimerów do końca więc za bardzo nawet nie wiem o którą chodziło, ale jak oglądałem Szott to tam codziennie po 15 lasek i kilku gejów przychodziło więc przy takiej frekwencji, wiadomo było że się wjebie prędzej czy później na minę.
Aaa ten cwel... to jebać niech go w więzieniu wyprostują

Macie tutaj, nie wiem czemu nie wyświetla, no z takimi papierami to powodzenia, klawisze nawet będą na niego pluli.
@bokserek
Screenshot_2025-07-15-18-51-19-160_com.android.chrome.jpg

Uśmiechnięte sądy, niedługo zamówisz sobie kobietę lekkich obyczajów, zapłacisz jej, a ona cię zagoni ze ją wykorzystałeś i pójdziesz leżeć :lesnarhappy:

Szybki upadek.

Jakoś mnie kompletnie nie dziwi że go wydymali na siano, czy to organizacja sama w sobie, czy jego opiekunowie którzy się zakręcili przy nim chwilę przed prime, jeśli prawdą jest co krążyło po necie, to on na same procenty oddał 60% gaży. Tak go wyjebali menedżery bez mydła.

I w sumie dobrze, następny upoś się 2 razy zastanowi, friki frikami ale upośledzonych ludzi, jakichś kurew czy zwykłych ciot jak ufoludek czy jowko to ja nie chcę oglądać.

Wychodzi na to że ten ukrainiec igor, co się kręci przy zawodnikach prime i chyba przy brodnickiej, wyjebał daltona na pieniądze hahaha, ten typ na dole. Co żyje w dobrej komitywie z prime, wspólnie go wyjebali, bo upoś to można:fjedzia:

Wychodzi na to że ten ukrainiec igor, co się kręci przy zawodnikach prime i chyba przy brodnickiej, wyjebał daltona na pieniądze hahaha, ten typ na dole. Co żyje w dobrej komitywie z prime, wspólnie go wyjebali, bo upoś to można:fjedzia:

Zatrudnianie upośledzonych ludzi to już dno, dna... Odgórnie za coś takiego powinni te prime bojkotować. Mam nadzieję że karma do nich wróci szybko.

Do Prime pójdzie największą patologia, oni nie mają granic

Chyba już czuje efekty przyjmowania w łeb stary cap
Ta postać powinna być całkowicie pomijana we frikach, ani bić się nie umie, ani nic ciekawego na konferencjach nie mówi, to że wychodzi naspidowany i nie mogli go nokautowac, a teraz Wielki figofago z walczą każe rycie zakładać 20 i zabrania bić na doły mówi wszystko. Ten pajac nie sprzedaje swoją osobą nawet 1k PPV.

Jest kilka osób które już dawno nie powinny dostawać walk, tak w tym fame jak i w prime z juzwiakiem na czele, ja nie rozumiem na chuj oni ciągną takie kurwa łamagi i dają im walki mimo że za każdym razem wylewa się hejt za takie zestawienia.

Ta postać powinna być całkowicie pomijana we frikach, ani bić się nie umie, ani nic ciekawego na konferencjach nie mówi, to że wychodzi naspidowany i nie mogli go nokautowac, a teraz Wielki figofago z walczą każe rycie zakładać 20 i zabrania bić na doły mówi wszystko. Ten pajac nie sprzedaje swoją osobą nawet 1k PPV.

Jest kilka osób które już dawno nie powinny dostawać walk, tak w tym fame jak i w prime z juzwiakiem na czele, ja nie rozumiem na chuj oni ciągną takie kurwa łamagi i dają im walki mimo że za każdym razem wylewa się hejt za takie zestawienia.
Prime to chyba federacja Jóźwiaka czy tam jakiegoś jego znajomego to dają mu zarobić na utrzymankę

Słowik to podobno był jeden z największych mózgów w tym świecie, a teraz zjechał na puche bo poszedł z dwoma chłopami wymusić 100k na 3. Inteligent w chuj wychodzi xD
Tam prawdziwe mózgi to byli na tylnych siedzeniach, ludzie ze służb, świata polityki czy prominentni biznesmeni którzy obracali ich gotówką a finalnie się później na nich wypieli. Teraz to widać, jak ponad 60 letni chłop, nie może sobie poradzić w obecnym świecie i co chwila wraca do swojego pokoju. Ja to nawet myślę że On z sobą tam żadnej torby nie zabiera jak wychodzi, mówi tylko żeby mu to przytrzymać, bo zaraz wraca i dolne kojo jest jego :korwinlaugh:

Back