Siedem
NoLife FC
Jest napisane że doprowadzil do czynności seksualnej kobietę w sytuacji gdy była niepoczytalna upublicznienie wizerunku to chuj bo mało ważne w tym przypadku, na celi to to samo co gwałt.Pytam bardziej co odjebał
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest napisane że doprowadzil do czynności seksualnej kobietę w sytuacji gdy była niepoczytalna upublicznienie wizerunku to chuj bo mało ważne w tym przypadku, na celi to to samo co gwałt.Pytam bardziej co odjebał
Klawisz też człowiek czasami ;)Za przestępstwa seksualne to na ochronkach siedzą raczej.
Jakby się coś takim stało, to sami odpowiadają potem.Klawisz też człowiek czasami ;)
To wszystko zależy od wielu czynników, sam znam jednego który jest w porządku.Jakby się coś takim stało, to sami odpowiadają potem.
Ale mu kakao pęknie za takie papiery
Zarzuty jakie mu prokuratura postawiła z tym chujowym paragrafem.Co to było bo znikło?
Komu?Zarzuty jakie mu prokuratura postawiła z tym chujowym paragrafem.

Temu gejowi co mu laski na chate ogarniali, kilka się upodliło, jedna ruszyła temat i do 8 mu grozi w sumie za to, że się laska u niego skurwiła, ja nie siedzę w tym temacie strimerów do końca więc za bardzo nawet nie wiem o którą chodziło, ale jak oglądałem Szott to tam codziennie po 15 lasek i kilku gejów przychodziło więc przy takiej frekwencji, wiadomo było że się wjebie prędzej czy później na minę.Komu?![]()
Aaa ten cwel... to jebać niech go w więzieniu wyprostująTemu gejowi co mu laski na chate ogarniali, kilka się upodliło, jedna ruszyła temat i do 8 mu grozi w sumie za to, że się laska u niego skurwiła, ja nie siedzę w tym temacie strimerów do końca więc za bardzo nawet nie wiem o którą chodziło, ale jak oglądałem Szott to tam codziennie po 15 lasek i kilku gejów przychodziło więc przy takiej frekwencji, wiadomo było że się wjebie prędzej czy później na minę.
Szybki upadek.
Wychodzi na to że ten ukrainiec igor, co się kręci przy zawodnikach prime i chyba przy brodnickiej, wyjebał daltona na pieniądze hahaha, ten typ na dole. Co żyje w dobrej komitywie z prime, wspólnie go wyjebali, bo upoś to można
Od początku było wiadome że ktoś go wydymać i ja też jestem przeciwny takim postaciom.Zatrudnianie upośledzonych ludzi to już dno, dna... Odgórnie za coś takiego powinni te prime bojkotować. Mam nadzieję że karma do nich wróci szybko.
Haha, ale zasady Muran wymyślił.
Gala w legendarnym Pruszkowie, a masa i słowik w kryminałach znów.18 haha, ale pizda z zabijaki kudemą
Ta postać powinna być całkowicie pomijana we frikach, ani bić się nie umie, ani nic ciekawego na konferencjach nie mówi, to że wychodzi naspidowany i nie mogli go nokautowac, a teraz Wielki figofago z walczą każe rycie zakładać 20 i zabrania bić na doły mówi wszystko. Ten pajac nie sprzedaje swoją osobą nawet 1k PPV.Chyba już czuje efekty przyjmowania w łeb stary cap
Prime to chyba federacja Jóźwiaka czy tam jakiegoś jego znajomego to dają mu zarobić na utrzymankęTa postać powinna być całkowicie pomijana we frikach, ani bić się nie umie, ani nic ciekawego na konferencjach nie mówi, to że wychodzi naspidowany i nie mogli go nokautowac, a teraz Wielki figofago z walczą każe rycie zakładać 20 i zabrania bić na doły mówi wszystko. Ten pajac nie sprzedaje swoją osobą nawet 1k PPV.
Jest kilka osób które już dawno nie powinny dostawać walk, tak w tym fame jak i w prime z juzwiakiem na czele, ja nie rozumiem na chuj oni ciągną takie kurwa łamagi i dają im walki mimo że za każdym razem wylewa się hejt za takie zestawienia.
Masa? On chyba na wolności?Gala w legendarnym Pruszkowie, a masa i słowik w kryminałach znów.
Słowik to podobno był jeden z największych mózgów w tym świecie, a teraz zjechał na puche bo poszedł z dwoma chłopami wymusić 100k na 3. Inteligent w chuj wychodzi xDMasa? On chyba na wolności?
Tam prawdziwe mózgi to byli na tylnych siedzeniach, ludzie ze służb, świata polityki czy prominentni biznesmeni którzy obracali ich gotówką a finalnie się później na nich wypieli. Teraz to widać, jak ponad 60 letni chłop, nie może sobie poradzić w obecnym świecie i co chwila wraca do swojego pokoju. Ja to nawet myślę że On z sobą tam żadnej torby nie zabiera jak wychodzi, mówi tylko żeby mu to przytrzymać, bo zaraz wraca i dolne kojo jest jegoSłowik to podobno był jeden z największych mózgów w tym świecie, a teraz zjechał na puche bo poszedł z dwoma chłopami wymusić 100k na 3. Inteligent w chuj wychodzi xD

on żyje dalej w latach 90 to co się dziwićSłowik to podobno był jeden z największych mózgów w tym świecie, a teraz zjechał na puche bo poszedł z dwoma chłopami wymusić 100k na 3. Inteligent w chuj wychodzi xD