Prime Show MMA

Silniczki?

Tak was Kaczor nazywa?

:mamed:
Nie, po prostu w tym momencie jedyną opcją poza okrągłostołową JESZCZE jest konfa i Braun czy to się komuś podoba czy nie.
Ale wiesz że nie musisz?

Można nie głosować na POPiS.
Stary piszesz coś o podtrzymaniu duopolu, a w najważniejszych wyborach puściłeś na płaczącego szymka, który od razu mówił, że idzie ręka w ręka z lewarami z pedo.

:pociesznymirek:

Stary piszesz coś o podtrzymaniu duopolu, a w najważniejszych wyborach puściłeś na płaczącego szymka, który od razu mówił, że idzie ręka w ręka z lewarami z pedo.

Już się pogubiłem,
to w końcu na Tuska czy na Hołownie głosowałem?

A co lepsze? Nie isc czy oddac niewazny głos? Jasne, mozna odpuścić i powiedzieć pierdole to. Tyle ze pozniej tacy co nie głosowali mają chuja do gadania.

Ja nie idę.

W pierwszej oddałem głos, a żadnego z tych cymbałów którzy zostali na placu boju nie mam zamiaru popierać.

Ale wiesz że nie musisz?

Można nie głosować na POPiS.
A wiesz że taka narracja, sprzyja nikomu innemu jak rafalkowi? Bo pedały i inne odklejency napewno się zmobilizują, a przez takich za przeproszeniem debili od popisu co nie głosują, możemy oddać państwo we władanie tuska i niemcow, chcesz tego kurwa?
Ja nie rozumiem co niektórzy mają w głowie...

Na złość mamie odmroże sobie uszy? To jest dokładnie takie podejście.

No trudno kurwa w drugiej turze masz takich kandydatów jakich masz i płakanie że nie ma innego już nic tu nie zmieni, trzeba wykonywać takie ruchy jakie są dostępne na planszy, a na tym etapie są to tylko dwa ruchy, albo w lewo albo w prawo, zostając na środku i nie robiąc nic, automatycznie wspomagasz lewego.

Nie no serio? Nie wiedziałem że na tym forum są tacy co głosowali kurwa na holownie, na kogo jak kogo, ale na niego?!?! Toż kurwa nie widział jeden z drugim co komik z telewizji zrobił z ukraina i chciał by w kolejnym kraju jakiś komik zrobił coś podobnego? Jak można głosować na gościa którego zaplecze polityczne to praca w tvn w programie rozrywkowym? :damjan:

Już bardziej szanuje wyborców Senyszyn.

@Mmayhem zawiodłem się na tobie.

Nie no serio? Nie wiedziałem że na tym forum są tacy co głosowali kurwa na holownie, na kogo jak kogo, ale na niego?!?! Toż kurwa nie widział jeden z drugim co komik z telewizji zrobił z ukraina i chciał by w kolejnym kraju jakiś komik zrobił coś podobnego? Jak można głosować na gościa którego zaplecze polityczne to praca w tvn w programie rozrywkowym? :damjan:

Już bardziej szanuje wyborców Senyszyn.

@Mmayhem zawiodłem się na tobie.
Co ty spanova nie znasz?

Co ty spanova nie znasz?
Przed wyborami wchodziłem do polityki tylko raz na jakiś czas, dlatego często nie rozumiem jaka jest geneza konfliktu jednych z drugimi, ale już tam nie będę się co chwilę pytał o co z czym chodzi, wiem że jest kilka osób z dziwnymi poglądami za PO, trzecią nogą czy innym zandbergiem ale nie znam ich argumentów bo nie śledziłem dyskusji jaka tam się odbywała( a pewnie tam wszystko wyszło) przed wyborami.

Jeśli żaden kandydat nie jest warty oddania na niego głosu to jak najbardziej można narzekać, że jest chujowo.
Zaden nie wart ale niestety wszystko sprowadza się do tego ze jak zostaniemy w domach to tęczowi przegłosują nam tego pizdusia z warszafki.
A poza tym się zgadzam. Od x lat jest chujowo i Polacy caly czas mają na co narzekać. Tylko ciągle brak zmian...

No i zamykam temat bo zaraz nas wyjebią do polityki :awesome:

Ale z szacunkiem do Pana Prezesa

Nie mam szacunku do prezesa.

A wiesz że taka narracja, sprzyja nikomu innemu jak rafalkowi? Bo pedały i inne odklejency napewno się zmobilizują, a przez takich za przeproszeniem debili od popisu co nie głosują, możemy oddać państwo we władanie tuska i niemcow, chcesz tego kurwa?
Ja nie rozumiem co niektórzy mają w głowie...

Na złość mamie odmroże sobie uszy? To jest dokładnie takie podejście.

No trudno kurwa w drugiej turze masz takich kandydatów jakich masz i płakanie że nie ma innego już nic tu nie zmieni, trzeba wykonywać takie ruchy jakie są dostępne na planszy, a na tym etapie są to tylko dwa ruchy, albo w lewo albo w prawo, zostając na środku i nie robiąc nic, automatycznie wspomagasz lewego.

Na razie to dajesz się rozgrywać gejowi z Żoliborza.

Uwielbiam to dwa jakże podobne podejścia :

-PO jest chujowe ale muszę na nich głosować bo PiS jeszcze gorszy

-PiS jest chujowy ale muszę na nich głosować bo PO jeszcze gorsze.

To jest właśnie uleganie manipulacji duopolu, i przyjęcie narracji ,,mniejszego zła” i tak się kręci od dwudziestu lat na szczycie, raz jedni raz drudzy.

@Mmayhem zawiodłem się na tobie

Mordo, powiesz w Polsce że nie cierpisz PiS to od razu dostajesz łatkę.

Jak powiedziałem że w życiu na Tuska nie głosowałem i nie będę ale na PiS też nie to mi tu próbują przykleić jakiegoś Hołownie.

Nie mam szacunku do prezesa.

Na razie to dajesz się rozgrywać gejowi z Żoliborza.

Uwielbiam to dwa jakże podobne podejścia :

-PO jest chujowe ale muszę na nich głosować bo PiS jeszcze gorszy

-PiS jest chujowy ale muszę na nich głosować bo PO jeszcze gorsze.

To jest właśnie uleganie manipulacji duopolu, i przyjęcie narracji że mniejszego zła i tak się kręci od dwudziestu lat na szczycie, raz jedni raz drudzy.

Mordo, powięź w Polsce że nie cierpisz PiS to od razu dodajesz łatkę.

Jak powiedziałem że w życiu na Tuska nie głosowałem i nie będę ale na PiS też nie to mi tu próbują przykleić jakiegoś Hołownie.
Ty mi pasujesz do tego Zandberga.

Ja nie ulegam żadnej manipulacji i nie głosuje na mniejsze zło, od początku głosuje na Nawrockiego i jak na razie jestem po stronie PiS bo mnie konfederacja nie przekonuje, może za 5-10 lat.

Jednak wolę starych doświadczonych cwaniaków u władzy niż chłopców w krótkich spodenkach którzy z pewnością daliby się rozegrać w Europie, skoro dali się rozegrać we własnym lokalu ;)

Ty mi pasujesz do tego Zandberga.

Do imperator Senyszyn

Ja nie ulegam żadnej manipulacji i nie głosuje na mniejsze zło, od początku głosuje na Nawrockiego i jak na razie jestem po stronie PiS bo mnie konfederacja nie przekonuje, może za 5-10 lat.

Wolna wola, ale w takim razie się nie dogadamy bo ja widziałem co PiS robił w tym kraju zwykłym ludziom chcącym spokojnie prowadzić biznesy.

Jednak wolę starych doświadczonych cwaniaków u władzy niż chłopców w krótkich spodenkach którzy z pewnością daliby się rozegrać w Europie, skoro dali się rozegrać we własnym lokalu ;)

Wolę młodych od starych dziadów i ich przydupasów bez kręgosłupa, którzy nie mają pomysłu na cokolwiek i tylko przyklepują od dwudziestu lat to samo gówno zamiast posprzątać.

Back