Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co nie? Jebany chuj, pewnie sam by to lepiej zrobił i jeszcze duszenie kutasem założył;/Ale ten Krecik sie jara tymi frikami, normalnie wszystko wie...
Ja tam bym zobaczył jak Krecik kasuję kogoś we frikachAle ten Krecik sie jara tymi frikami, normalnie wszystko wie...
Ja od dawna chce zobaczyć Krecik vs RobastekJa tam bym zobaczył jak Krecik kasuję kogoś we frikach

Bastek na mlekołakach mógłby się rozpędzić ;ddJa od dawna chce zobaczyć Krecik vs Robastek![]()
Niceps by fruwał po klatce.Bastek na mlekołakach mógłby się rozpędzić ;dd

Dana make it happen!Niceps by fruwał po klatce.![]()
Frikow nie stac na @Siedem.Ja tam bym zobaczył jak Krecik kasuję kogoś we frikach

Ale wyłapał gonga od tyłu.
Żeby naszą ostoję moralności- Mariankę jakiś szon z filmów xxx wyzywał to już nie jest lekka przesada ......Ależ te Prime MMA to jest padlina![]()

Jakiś łeb nieznany. Jóźwiak z ekipą połowę karty teraz takich biorą za 5 tysięcy.O co tam chodziło i co to za gościu co go łapał?
Z chujem na głowy się nie zamieniłem za per per vju na prajm MMA nigdy nie zapłaciłem.Tam 1 dzień przed gala, nie wiadomo, kto z kim walczy, jakie są zasady, robienie ludzi w chuja, bo ppv pewnie sprzedane
Kurwa to jeszcze do października mogę oglądaćKurwa przy czym ty mnie oznaczasz ja pierdole. Każdy kto ma więcej niż 30 lat i ogląda freak fighty nie zasługuje na nic dobrego w swoim życiu.

Kurwa przy czym ty mnie oznaczasz ja pierdole. Każdy kto ma więcej niż 30 lat i ogląda freak fighty nie zasługuje na nic dobrego w swoim życiu.

Muran przemówił w sprawie wyborów.

Wyborcy pedo to jebani debile. Proste.Najlepsze jest to, że ludzie za Trzaskowskim wzięli to na serio. Widziałem na Twitterze, że lata wiralem![]()
Widziałem, że film z Muranem miał 4 tysiące polubień na X-ie.Najlepsze jest to, że ludzie za Trzaskowskim wzięli to na serio. Widziałem na Twitterze, że lata wiralem![]()