Prime Show MMA

Dziwna akcja bo znam tego himiego od rurki z twarzy a tego dżumandżiego też kojarzę i nie mam zielonego pojęcia skąd :damjan:

Tam 1 dzień przed gala, nie wiadomo, kto z kim walczy, jakie są zasady, robienie ludzi w chuja, bo ppv pewnie sprzedane

Tam 1 dzień przed gala, nie wiadomo, kto z kim walczy, jakie są zasady, robienie ludzi w chuja, bo ppv pewnie sprzedane
Z chujem na głowy się nie zamieniłem za per per vju na prajm MMA nigdy nie zapłaciłem.

I tego nie zrobię bo oni robią największe gówno jeśli idzie i friki, co galę kurwa juzwiakow który nikogo nie interesuje, a krzyczą z produkt najwyższą cenę :juanlaugh:

Swoją drogą jak już o cenach, ciekawy jestem czy Grabowski na gromdzie zarabiał lepiej jak miał PPV po 20 zł, czy lepiej zarabia po podniesieniu cen? Niby powinien zarabiać więcej, ale z drugiej strony jest też sporo takich osób co ja, którzy za gromde 20-30 zł płacili, a teraz nie płacą wcale.
Mógłbym znów zacząć płacić, ale za galę z normalnie zestawionymi walkami, a nie się okazuje że w turnieju jeden kontuzja, drugiego piecze dupa i nie ma finału czy półfinału i w efekcie nie dostajesz tego za co zapłaciłeś.

Back