D
Deleted member 13171
Guest
O, 3 największe patologiczne kurwy jakie można spotkać we frikach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Też bym chciał wiedzieć. Przecież to jest niemożliwe, żeby osoby 20 plus operowały językiem rodem z jaskini orków.Skąd oni biorą te patusiary?
Z społecznego śmietnika.Skąd oni biorą te patusiary?
Jest taka bułgarska strona internetowa www.patusiaraforme.bgSkąd oni biorą te patusiary?
Jeśli nie ma obywatelstwa, a kolega hellpussy złoży zawiadomienie to absolutnie realne. Wbrew temu co myśli się potocznie, bardzo łatwo wyłapać deport i siedmioletni zakaz wjazdu do UE oraz stratę ochrony międzynarodowej. Widziałem sprawy gdzie klienci za jazdę po niedużej dawce alkoholu, zostali złapani przez drogówkę, a w efekcie deport. Prawidłowo dodamDeportejszyn![]()
Tych gównoludów co siedzą na ławkach też można łatwo odesłać?Jeśli nie ma obywatelstwa, a kolega hellpussy złoży zawiadomienie to absolutnie realne. Wbrew temu co myśli się potocznie, bardzo łatwo wyłapać deport i siedmioletni zakaz wjazdu do UE oraz stratę ochrony międzynarodowej. Widziałem sprawy gdzie klienci za jazdę po niedużej dawce alkoholu, zostali złapani przez drogówkę, a w efekcie deport. Prawidłowo dodam
Nie wiem kogo dokładnie masz na myśli Karolu, natomiast zmieniła się atmosfera, a co za tym idzie, także i sposób działania. Zgodnie z przepisami, każdy obcokrajowiec który stanowi zagrożenie dla porządku publicznego, a pod to da się podciągnąć każde złamanie prawa, vide ten flet streamer w kapeluszu krasnoludka. Problem jest jedynie taki, że nadal jest lekka uznaniowość, a powinno to być aromatyczne i bez wyjątku. Umyślne przestępstwo, pakujesz mandzur i część Tereska. Ale do tego to zmierza.Tych gównoludów co siedzą na ławkach też można łatwo odesłać?
Tutaj w Gdańsku była sytuacje, że tzw. "nachodźcy" siedzieli sobie na ławkach - teoretycznie sobie tylko siedzieli, ale rozumiem że mógłbym zadzwonić na policję w celu ustalenia czy mają dokumenty? Nie wiem tylko czy ta polityczna policja by się pofatygowałaNie wiem kogo dokładnie masz na myśli Karolu, natomiast zmieniła się atmosfera, a co za tym idzie, także i sposób działania. Zgodnie z przepisami, każdy obcokrajowiec który stanowi zagrożenie dla porządku publicznego, a pod to da się podciągnąć każde złamanie prawa, vide ten flet streamer w kapeluszu krasnoludka. Problem jest jedynie taki, że nadal jest lekka uznaniowość, a powinno to być aromatyczne i bez wyjątku. Umyślne przestępstwo, pakujesz mandzur i część Tereska. Ale do tego to zmierza.
Nowy Murański nadchodzi?
Jóźwiak wydzwania po wszystkich halach w Polsce.Gala na pewno nie w Radomiu, umowa została wypowiedziana
Stary nic dziwnego.![]()
kurde, Marianna nie wytrzymała ciśnienia, co ja teraz zrobię? : (