Joker
Legacy FC Light Heavyweight
Jednogłośnie mistrzyni świata Cleo przegrała![]()
trzeba w grubszy content na onlyfansie isc skoro bicie amatorow nie wychodziFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jednogłośnie mistrzyni świata Cleo przegrała![]()
trzeba w grubszy content na onlyfansie isc skoro bicie amatorow nie wychodziJaki wstyd jak oni wstydu nie mająAle wstyd :D

Natan czy Pasut pewnie największe stawki z karty. Dla wielu to jest szansa się pokazać na takim PRIME, licząc że weźmie ich FAME czy Clout.Jestem ciekaw ile oni rzeczywiście płacą tym pseudo gwiazdom pokroju patusa czy szmatana ćparconia. Hala nie wyprzedana, ppv obstawiam też słabo skoro podnieśli cenę do 50zł. Nie wierzę że im się to zwraca chyba że oni tutaj przychodzą dla rozpoznawalności a nie kasy.
Jest link do powtórki?
Myślę że w okolicach 100 tys biorą, w myśl zasady że lepsze to niż nic, bo ani jeden ani drugi nie byli zakontraktowani na wydarzenia konkurencji. A tak pieniądz wpadnie, porobi się trochę "szumu" wokół siebie to może Fame/ Clout na kolejne gale gdzieś wciśnieNatan czy Pasut pewnie największe stawki z karty. Dla wielu to jest szansa się pokazać na takim PRIME, licząc że weźmie ich FAME czy Clout.
Może być nawet 200 k. Natan u Winniego chyba mówił o stawkach prime I że jadą mocnoMyślę że w okolicach 100 tys biorą, w myśl zasady że lepsze to niż nic, bo ani jeden ani drugi nie byli zakontraktowani na wydarzenia konkurencji. A tak pieniądz wpadnie, porobi się trochę "szumu" wokół siebie to może Fame/ Clout na kolejne gale gdzieś wciśnie
Materiał na pedofila.
Skróci ktoś to gowno bo nie chce nabijać kabzy pdf-omOd pedofila dla pedofila![]()
Od pedofila dla pedofila![]()
Niby nie było materiału ale 14latke chciał w cyce ruchać.Na Boxdela na było materiału, który mógłby być dowodem dla prokuratury. Natomiast Tomasz Chic pewnie będzie ruchany w więzieniu przez charakterniaków.
Popek mówił u żurnalisty, że prime mu obiecało 750 tysięcy za walkę z Kasjo plus pokrycie kosztów kar związanych z zerwaniem klauzuli zakazu konkurencji.
Finalnie dali mu 300 tysięcy, ale Jóźwiak to biznesman, dawać tyle siana osobie co sprzeda 50 PPV.
Michale Jackson by tak wyglądał gdyby urodził się w Polsce.
Materiał na pedofila.

„Mam nadzieję, że Jóźwiak dotrzyma słowa i spłaci karę”
XD
1:35

Zawsze może pokazać, że jest ktoś gorszy od niego plus nabija sobie fame...Michale Jackson by tak wyglądał gdyby urodził się w Polsce.
największa szmata bez moralności ma czelność kogoś rozliczać![]()
a tego Makumbe to skąd wzięli

Niby nie było materiału ale 14latke chciał w cyce ruchać.
Nawet zobaczyłem tą "waleczkę" jakiś kolega wrzucił tu całą galę i o dziwo była bez pontonu na pasie, bo teraz to chyba przeszło jej znacznie wyżej naKleo Ponton Brodnicka przegrała ze szmulą o nicku Zupeczka?
To Surówka albo Sałatka by ją poskładała.
![]()

Bodnar mówił o wsparciu LGBT w więzieniach więc wątpięNa Boxdela na było materiału, który mógłby być dowodem dla prokuratury. Natomiast Tomasz Chic pewnie będzie ruchany w więzieniu przez charakterniaków.

Ona po prostu nie ma talentu i chyba plotki o niej i porywaczu może naprawdę są prawdziwe bo aby w całej Polsce znaleźć tak słabą bokserkę i ja promować to odważneKleo Ponton Brodnicka przegrała ze szmulą o nicku Zupeczka?
To Surówka albo Sałatka by ją poskładała.
![]()

Na nogach w prime to nawet dobrze się ruszała jak na wysoką babkę, gorzej już było z ciosami... a teraz 40-dyszki to sport już jest chyba dodatkiem do kariery na OF...Bodnar mówił o wsparciu LGBT w więzieniach więc wątpię
Ona po prostu nie ma talentu i chyba plotki o niej i porywaczu może naprawdę są prawdziwe bo aby w całej Polsce znaleźć tak słabą bokserkę i ja promować to odważne
Wręcz tu nie chodzi o nawet talent, Wręcz mam wrażenie, że ona nie nadaje się do jakiekolwiek sportu walki.
Paul jest bardziej zaawansowany techniczne od niej
Dupka w MMA zrobiłaby jej dziecko. Wejście po ciosach w powetrze w klincz, klamra, obalenie i z dowolnej pozycji z góry ........Na nogach w prime to nawet dobrze się ruszała jak na wysoką babkę, gorzej już było z ciosami... a teraz 40-dyszki to sport już jest chyba dodatkiem do kariery na OF...
Ale to było na zasadach K-1... i też nie dała rady z tą "Zupeczką" co trenowała podobno zapasy... i ma 2 walki amat. MMA wg. Tapology. A Kleo we freakach ma już porażkę zDupka w MMA zrobiłaby jej dziecko. Wejście po ciosach w powetrze w klincz, klamra, obalenie i z dowolnej pozycji z góry ........