Prime Show MMA

Jestem ciekaw ile oni rzeczywiście płacą tym pseudo gwiazdom pokroju patusa czy szmatana ćparconia. Hala nie wyprzedana, ppv obstawiam też słabo skoro podnieśli cenę do 50zł. Nie wierzę że im się to zwraca chyba że oni tutaj przychodzą dla rozpoznawalności a nie kasy.

Jestem ciekaw ile oni rzeczywiście płacą tym pseudo gwiazdom pokroju patusa czy szmatana ćparconia. Hala nie wyprzedana, ppv obstawiam też słabo skoro podnieśli cenę do 50zł. Nie wierzę że im się to zwraca chyba że oni tutaj przychodzą dla rozpoznawalności a nie kasy.
Natan czy Pasut pewnie największe stawki z karty. Dla wielu to jest szansa się pokazać na takim PRIME, licząc że weźmie ich FAME czy Clout.

Natan czy Pasut pewnie największe stawki z karty. Dla wielu to jest szansa się pokazać na takim PRIME, licząc że weźmie ich FAME czy Clout.
Myślę że w okolicach 100 tys biorą, w myśl zasady że lepsze to niż nic, bo ani jeden ani drugi nie byli zakontraktowani na wydarzenia konkurencji. A tak pieniądz wpadnie, porobi się trochę "szumu" wokół siebie to może Fame/ Clout na kolejne gale gdzieś wciśnie

Myślę że w okolicach 100 tys biorą, w myśl zasady że lepsze to niż nic, bo ani jeden ani drugi nie byli zakontraktowani na wydarzenia konkurencji. A tak pieniądz wpadnie, porobi się trochę "szumu" wokół siebie to może Fame/ Clout na kolejne gale gdzieś wciśnie
Może być nawet 200 k. Natan u Winniego chyba mówił o stawkach prime I że jadą mocno
Dla mnie od początku ta organizacja w ogóle nie ma na celu zarabiania pieniędzy: albo to jest czyjeś hobby albo jeśli nie spina się to w Excelu a ktoś nadal to robi to...

nie jestem w szoku nawet, materiały latały już dawno można było się spodziewać że kryminalista lubi małolatki, sposób w jaki opowiadał o tym że lubi małe i chude dawał znaki że to nie tylko mefedron i jakiś tam zwykły hehe wariacik, no kawał cwela, grubo, plus to plucie na laski i bicie kobiet kurwa serio zero szacunku dla podczłowieka a on tam ma rzeszę tych kurwa młodych gniewnych w koszulkach guessa albo hilfigera z patoli co go naśladują, nie do wiary co za świat

Popek mówił u żurnalisty, że prime mu obiecało 750 tysięcy za walkę z Kasjo plus pokrycie kosztów kar związanych z zerwaniem klauzuli zakazu konkurencji.

Finalnie dali mu 300 tysięcy, ale Jóźwiak to biznesman, dawać tyle siana osobie co sprzeda 50 PPV.

Popek mówił u żurnalisty, że prime mu obiecało 750 tysięcy za walkę z Kasjo plus pokrycie kosztów kar związanych z zerwaniem klauzuli zakazu konkurencji.

Finalnie dali mu 300 tysięcy, ale Jóźwiak to biznesman, dawać tyle siana osobie co sprzeda 50 PPV.
2f94960446609cccbc3f2317cb033e9fb72f24548ffdc6d3dea694370ff7ca05.jpg

„Mam nadzieję, że Jóźwiak dotrzyma słowa i spłaci karę”

XD

1:35

Namawianie kogoś do złamania zawartej umowy jest w ogóle w Polsce legalne? :korwinlaugh:
To jest jeszcze lepsze niż ten tweet Jóźwiaka o ugodzie z zawodnikiem FEN,,nie wygrał, po prostu poszliśmy na ugodę" a wcześniej gadki że szkoda tracić pieniądze na sądy bo nic nie zyska...
Oj gdybym mieszkał w Warszawie to wręczyłbym Jóźwiakowi i Lewandowskiemu nagrode imienia złotego Liptona za piękne bycie Januszem :waldeklaugh:

50 PLN za walki pato-celebrytów, gości co nie umieją walczyć takich jak Marcoń, plus stare i grube baby, czy Brodnicka, której walki się słabo oglądało jak była w swoim prime i walczyła o pasy MŚ czy ME... a teraz przegrywa w K-1 z jakąś młodą panna co trenowała podobno zapasy...
Screenshot_2024-08-05-14-48-42-239~2.jpg

Screenshot_2024-08-05-15-04-30-673~2.jpg

:lol: a tego Makumbe to skąd wzięli
Screenshot_2024-08-05-15-09-58-410~2.jpg

:confused::lol:
Screenshot_2024-08-05-15-14-22-338~2.jpg

:facepalm:
Screenshot_2024-08-05-15-15-04-234~2.jpg

:lol::confused:
Screenshot_2024-08-05-15-20-58-612~2.jpg

:confused::lol:

Kleo Ponton Brodnicka przegrała ze szmulą o nicku Zupeczka?

To Surówka albo Sałatka by ją poskładała.

:DC:
Nawet zobaczyłem tą "waleczkę" jakiś kolega wrzucił tu całą galę i o dziwo była bez pontonu na pasie, bo teraz to chyba przeszło jej znacznie wyżej na :kiss: :lol::facepalm:

Na Boxdela na było materiału, który mógłby być dowodem dla prokuratury. Natomiast Tomasz Chic pewnie będzie ruchany w więzieniu przez charakterniaków.
Bodnar mówił o wsparciu LGBT w więzieniach więc wątpię :korwinlaugh:
Kleo Ponton Brodnicka przegrała ze szmulą o nicku Zupeczka?

To Surówka albo Sałatka by ją poskładała.

:DC:
Ona po prostu nie ma talentu i chyba plotki o niej i porywaczu może naprawdę są prawdziwe bo aby w całej Polsce znaleźć tak słabą bokserkę i ja promować to odważne :waldeklaugh:
Wręcz tu nie chodzi o nawet talent, Wręcz mam wrażenie, że ona nie nadaje się do jakiekolwiek sportu walki.
Paul jest bardziej zaawansowany techniczne od niej

Bodnar mówił o wsparciu LGBT w więzieniach więc wątpię :korwinlaugh:

Ona po prostu nie ma talentu i chyba plotki o niej i porywaczu może naprawdę są prawdziwe bo aby w całej Polsce znaleźć tak słabą bokserkę i ja promować to odważne :waldeklaugh:
Wręcz tu nie chodzi o nawet talent, Wręcz mam wrażenie, że ona nie nadaje się do jakiekolwiek sportu walki.
Paul jest bardziej zaawansowany techniczne od niej
Na nogach w prime to nawet dobrze się ruszała jak na wysoką babkę, gorzej już było z ciosami... a teraz 40-dyszki to sport już jest chyba dodatkiem do kariery na OF...

Dupka w MMA zrobiłaby jej dziecko. Wejście po ciosach w powetrze w klincz, klamra, obalenie i z dowolnej pozycji z góry ........
Ale to było na zasadach K-1... i też nie dała rady z tą "Zupeczką" co trenowała podobno zapasy... i ma 2 walki amat. MMA wg. Tapology. A Kleo we freakach ma już porażkę z
przed czasem...

Back