D
Deleted member 13171
Guest
Szachta? pierwotniak, ale biję się do końca w przeciwieństwie do kolegi prostytuki, fajne starcie jak na friki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PRIME zaczyna ogłaszać zestawienia na najbliższą galę.
K-1 małe rękawice + ogłosili Alanika z kutasjo w balonach.
A z Szachtą nie będzie spacerku myśleTaazy się bardzo szybko wypierdoli z tego speedruna co miesiąc walka.
Menedżer nad tym kompletnie nie panuje.
Najebie i jemu i zrobi sobie przerwę. Zadłużenie. Tak to widzęA z Szachtą nie będzie spacerku myśle
Jeszcze fejma obskoczy w listopadzieNajebie i jemu i zrobi sobie przerwę. Zadłużenie. Tak to widzę
Niech tych śmieci wyjaśnia ile wlezie. KibicujęJeszcze fejma obskoczy w listopadzie
Zadora i grubasek Fornal kolejnymi postaciami. Prawdopodobnie szykuje się też rewanż kutafonixa z magikałem.
To był chyba Ryt... a nie Ryta, ale trzeba pytać starszych tutaj stażemCzy to słynny użytkownik gardy X?

Ale obaj to niesamowite zjeby, ten ryta przydupas murana i niesamowity atencjuszTo był chyba Ryt... a nie Ryta, ale trzeba pytać starszych tutaj stażem![]()
Dobrze że tego nie oglądamAle obaj to niesamowite zjeby, ten ryta przydupas murana i niesamowity atencjusz
a posta wrzuciłem tylko dla kolegów... 

Prezes w ostrych słowach o byłym mistrzu jego organizacji.
Pierwsza zmiana w karcie walk.
Plus dodatkowa walka
No i Tazy jednak z kutasjo w poduszkach.Więcej takich cweli jak szrejber czy juzwiak to bezmozg Tomasz napewno zarobi.
Na następnej gali lasik z olejnikiem w majniwencie, żeby oni mogli.
5k PPV max.No i Tazy jednak z kutasjo w poduszkach.
Kupisz?5k PPV max.
Nie, kupiłbym na the war za 20-30 zł, na to gówno z jakimiś petami nie mam zamiaru, wolę wspomóc Gromde na następnej gali.Kupisz?
Kto to bezrąk?Nie, kupiłbym na the war za 20-30 zł, na to gówno z jakimiś petami nie mam zamiaru, wolę wspomóc Gromde na następnej gali.
Ja lubię mordobicie a nie jakieś cipy co się kładą po strzale albo inne menelice. Za flaszkę pod nocnym mam lepsze widowisko, kmwtw.
A ty bezrąk jesteś nie?
Ten co nie ma rąk (bez-rąk)Kto to bezrąk?
Przecież Muranski siedział za niewinność.Ryta dla konkutencji:
Nigdy nie siedziałem w więzieniu i nigdy nie będę siedział. Oczywiście na 99% bo życie to jest tajemnica, bo nie wiemy co się wydarzy. Ale nie siedziałem i nie zamierzam. Teraz gloryfikujemy jakiś pseudo, pato, co ja gadam – pato. Jakiś byłych przestępców za celebrytów. Bardzo inteligentny kierunek. Ludzie gadają na freak fighty, że to źli ludzie i tak dalej. A co możemy na przykład na Masę? Przestępca, nawet i były to przestępca.”
Gość trenuje Murańskiego który był prawomocnie skazanym bandziorem i tak pierdoli 3po3. Zero instynktu samozachowawczego.

espresso.com.pl