Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
podlinkujesz to z Hallmannem? Nie mogę znaleźć nigdzie.
Ciekawe co mu tak zamieszalo w głowie. Używki, ciosy czy praca w BOA?ja pierdole, mogłeś mi tego nie wysyłać... xD teraz to już nie dziękuję.
Ciekawe co mu tak zamieszalo w głowie. Używki, ciosy czy praca w BOA?
Jóźwiak ma stereotypowo boomerski rozum prawie jak Pudzian.Jóźwiak to jest naprawdę wyjątkowej klasy debil, oni chcą kurwa, nacpanymi małolatami i wielkim wirażce patyczaku co go Bagieta znokautował i gdyby nie ochrona usiadlby na dupie + Kasjo w balonach chcą sprzedawać PPV, friki ta? Niech jeszcze uposledzonego fornala ściągną, będzie fajnie, to że oni biorą po 4 k za walkę to jedno, drugie to to że jeszcze ktoś musi chcieć to oglądać, a na to się nie zanosi. Jeszcze te walki bab w tych frikach, japierdole....
Porażka.
TomaszKto tam wpuścił te nafukane gówniaki? Jeżeli Bagieta wypada na najmądrzejszego z całego panelu to poziom zjechał maksymalnie
Ciekawe czy spłacili karę dla PopkaTomaszBezrąkBezmózg.
![]()

Hallman działa też na insta. Obczajcie co wrzuca xd
Ważne że pokazał serduchoAle Alan dostał na dziurę od Szachty podczas konfy, Hahha

HALLMAN KRÓL
RENTA POLICYJNA BOA WJEŻDŻAnie no to jest smutny upadek, hajsu mu zabrakło?
Mnie to śmieszy. Fajnie strolował Deniska Sztywniakanie no to jest smutny upadek, hajsu mu zabrakło?
HALLMAN KRÓL
Emerytura inwalidzka na łebTo ile Halman robil w Policji, ze juz emeryytura???????????????????
Rozmawiałem z nim, jakieś pół roku temu. Praca, strasznie w tym BOA chłopa gnoili psychicznie. Jak ze mną rozmawiał to widać było że mocno to w nim siedzi...Ciekawe co mu tak zamieszalo w głowie. Używki, ciosy czy praca w BOA?