GypsyKing
UFC Middleweight
Na nowym kanale yt szlacheta jest filmik jak Tomek robi na kamerkach heheheh
Od 2:27 haha

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na nowym kanale yt szlacheta jest filmik jak Tomek robi na kamerkach heheheh
Od 2:27 haha

A kolega wie że Szlachet DPK i 60? Normalnie nie ruszam.takich tematów ale kolega e-git więc tak tylko pytam, czy można się na takie źródło powoływać? Zwłaszcza, że to bez białka, ustne pomówienia. Ja Tomiska nie bronie, zresztą dla mnie większym grzechem jest niedbanie o Dziecko które się zrobiło należycie.Szlachet już rok temu albo dalej mówił że Tomuś lata na policyjnej smyczy i to jest prawda.
Normalnie myślący człowiek jest wstanie to wywnioskować, chłop zawsze z torbą przy sobie, na wywiadach sypał, na konfie walił, chwali się tym na każdym kroku, a nikt go nie zdejmuje. Pewnie farta ma jebany.A kolega wie że Szlachet DPK i 60? Normalnie nie ruszam.takich tematów ale kolega e-git więc tak tylko pytam, czy można się na takie źródło powoływać? Zwłaszcza, że to bez białka, ustne pomówienia. Ja Tomiska nie bronie, zresztą dla mnie większym grzechem jest niedbanie o Dziecko które się zrobiło należycie.
Tak to może wywnioskować co najwyżej dzielnicowy, człowiek musi mieć papier albo niezbity dowód, inaczej to jest kręcenie kulawej afery. Ale to tak na marginesie dodam, ja jestem specjalistą mimochodem, nie interesuje mnie dołączanie do tej subkultury. A co do afiszowania się z towarem, to większość policjantów ma na to wyjebane. Złapią typa z piątka i będzie większy ambaras z papierami niż jakakolwiek kara. To nie małolat co się przestraszy że go zglwaca w więzieniu, dobrze wie, że chuja mu zrobią. Oni też to wiedza więc olewają temat.Normalnie myślący człowiek jest wstanie to wywnioskować, chłop zawsze z torbą przy sobie, na wywiadach sypał, na konfie walił, chwali się tym na każdym kroku, a nikt go nie zdejmuje. Pewnie farta ma jebany.
Operacyjne myślenie wyczuwamTak to może wywnioskować co najwyżej dzielnicowy, człowiek musi mieć papier albo niezbity dowód, inaczej to jest kręcenie kulawej afery. Ale to tak na marginesie dodam, ja jestem specjalistą mimochodem, nie interesuje mnie dołączanie do tej subkultury. A co do afiszowania się z towarem, to większość policjantów ma na to wyjebane. Złapią typa z piątka i będzie większy ambaras z papierami niż jakakolwiek kara. To nie małolat co się przestraszy że go zglwaca w więzieniu, dobrze wie, że chuja mu zrobią. Oni też to wiedza więc olewają temat.

Nikczemna insynuacja.Operacyjne myślenie wyczuwam![]()
Mam w otoczeniu paru znajomych którzy znają Tomasza, ogólnie śliski typ, mitoman i oszust, po chwili zawsze gnany jak pod kogoś się chciał podłączyć i to widać nawet w tych jego nagraniach, że to samotny człowiek. Co do bycia "chłopakiem z miasta" to Tomek miał dar do wyciagania dziewczyn i dostarczał co niektóre miastowym i dzięki temu pozwalali mu się przy nich kręcić, straszny złodziej któremu zawsze trzeba było patrzeć na ręce.Tak to może wywnioskować co najwyżej dzielnicowy, człowiek musi mieć papier albo niezbity dowód, inaczej to jest kręcenie kulawej afery. Ale to tak na marginesie dodam, ja jestem specjalistą mimochodem, nie interesuje mnie dołączanie do tej subkultury. A co do afiszowania się z towarem, to większość policjantów ma na to wyjebane. Złapią typa z piątka i będzie większy ambaras z papierami niż jakakolwiek kara. To nie małolat co się przestraszy że go zglwaca w więzieniu, dobrze wie, że chuja mu zrobią. Oni też to wiedza więc olewają temat.
Witam pana dzielnicowego.Mam w otoczeniu paru znajomych którzy znają Tomasza, ogólnie śliski typ, mitoman i oszust, po chwili zawsze gnany jak pod kogoś się chciał podłączyć i to widać nawet w tych jego nagraniach, że to samotny człowiek. Co do bycia "chłopakiem z miasta" to Tomek miał dar do wyciagania dziewczyn i dostarczał co niektóre miastowym i dzięki temu pozwalali mu się przy nich kręcić, straszny złodziej któremu zawsze trzeba było patrzeć na ręce.
Dokładnie,ale chłop utrzymuje wersję że jest nawróconym mnichem z klasztoru shaolin,wierzącym w Boga i odrzucającym wszelkie nałogiKaczor znowu nieźle porobiony, ale to prime więc dopuszcza go do walki na każdym stanie.

24 tysiące za trzykrotne upokorzenie i ewentualny wpierdolTazzy ma kontrakt w prime na 3 walki po 8k za każdą![]()

Zawalczyłbyś za taki kontrakt?Tazzy ma kontrakt w prime na 3 walki po 8k za każdą![]()
Nie, stałbym się gwiazdą a później bym miał znów za 8k się bić 2 i 3 walkę? Napewno nie.Zawalczyłbyś za taki kontrakt?
Dokładnie,ale chłop utrzymuje wersję że jest nawróconym mnichem z klasztoru shaolin,wierzącym w Boga i odrzucającym wszelkie nałogi

Oczywiście brutto?Tazzy ma kontrakt w prime na 3 walki po 8k za każdą![]()
Bez różnicyOczywiście brutto?

Czyli 8k za pierwsza walkę byś podpisał?Nie, stałbym się gwiazdą a później bym miał znów za 8k się bić 2 i 3 walkę? Napewno nie.
Zależy od kilku innych czynników.Czyli 8k za pierwsza walkę byś podpisał?
Dawaj:Zależy od kilku innych czynników