Wyniki PRIME SHOW MMA 10 – wyniki gali

Ogladałem walke Czarka ze Strusem. Nie wiem czy dobrze slyszałem, ze Strus na wazeniu mial te 84kg ale pozniej juz jego waga doszła do 98????? Jezeli dobrze slyszałem, to jak on to zrobil w tak krotki czasie? I jak zrobil te 84kg, przez jakies mocne odwodnienie czy inny sposob?

Piotrek Strus zeby skonczyc jako otwarcie gali freakowej .. Ja jebie co poszło nie tak ?

[Boks]: Kasjusz "Don Kasjo" Zwierzyński (PRIME 3-2-0) vs Kamil "Taazy" Mataczyński (PRIME 1-0-0)
1727698744561-gif.109691

JAKA KUEWA USTAWKA ZEBY BYLA 3 WALKA I PALETONIX MÓGŁ ZNOW ZAROBIĆ, MIAL DANIEL WYGRAĆ ALE OKAZAL SIE WIĘKSZĄ PIZDĄ NIZ KAZDY MYŚLAŁ I RAGONIX MUSIAL KONTUZJE SYMULIWAC HHAAH BEZRAK TY IDIOTO

kazdy kto bedzie ogladal to gowno zamiast zajebista karte UFC powinien wypierdalac z cohones :boystop:
Spokojnie chyba się wystraszyli bo jest tylko +50 postów (ten 1 mój)
VS. UFC 308 (+1,950) :bye: moich +80, czyli sam rozwaliłem ten PRIME...
:juanlaugh::dance:

To ja dorzucę teraz jeden, a może później kolejny post. Nie oglądałem wszystkiego, bo czasu nie miałem Frekwencyjne hala wyglądała słabo, może w 50 % zapełniona. Oleksiejczuk gladko zlal Strusia i razem mają iść na piwo, bo to sport a nie patologia. Anal zdusił prawilnego Szlachtę jak amatora, ale ten mocno upierał się że w ramach szacunku to rewanż w K 1.Szrajber na przemian płacz, łzy i ckliwe gówno przemówienia. Patusy zdziwieni że ktoś w ringu bije matkę to butelka w nią rzucili. Marianka dostała w bark ale nie widzi na ucho. Zadory całej walki nie widziałem, to co widzialem to wygrywał. Miras Gracie coś do mikrofonu się pluł że "nie ma takiego bicia bo to nie sportowe". Takiego jedną rundę widziałem i całkiem, całkiem ...ogólnie śmiesznie i żenująco w jednym ale nic innego nie oczekiwałem.

Back