FrankDrebin
Jungle Fight Middleweight
Strus Oleksiejczuk za darmo tutaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Strus Oleksiejczuk za darmo tutaj
Telefon został na cohones. Zapraszamy do tematu z UFC@Dawid _Ozdoba-Legenda Dawidku kochany, masz link do tego gówna? UFC wjechało na tv, telefon mi się zwolnił, to może bym zerknal.
kazdy szanujacy sie czlowiek ma dzisiaj wyjebane w ten syfDzięki chłopaki....
[Boks]: Kasjusz "Don Kasjo" Zwierzyński (PRIME 3-2-0) vs Kamil "Taazy" Mataczyński (PRIME 1-0-0)
jak oglądałem el clasico chyba muszę wypierdalać z forumDzisiaj prawdziwi fani MMA mają twardy orzech do zgryzienia... Czy oglądać UFC w Abu Zabi czy galę Prime MMA w Ostrowcu Świętokrzyskim![]()

Spokojnie chyba się wystraszyli bo jest tylko +50 postów (ten 1 mój)kazdy kto bedzie ogladal to gowno zamiast zajebista karte UFC powinien wypierdalac z cohones![]()
moich +80, czyli sam rozwaliłem ten PRIME...

To chyba nie do mnie pytanie... ja nie oglądam@Cassius42 @Dawid _Ozdoba-Legenda można gdzieś to zobaczyć? Chce zobaczyć te butelki na transa, walkę 5 i sztachete z analikiem, na tazziego mam wyjebane.

Oglądasz. Dawaj linki albo inaczej porozmawiamy.To chyba nie do mnie pytanie... ja nie oglądam![]()
Nie oglądam, może tylko raz widziałam skrót po walce Najman vs Muran, czy z Fonfarą... czy Szczurka z Polonez 1 na YT.Oglądasz. Dawaj linki albo inaczej porozmawiamy.