Rozpiska PRIME MMA 11: Don Kasjo vs. Polish Zombie 2 - karta walk, informacje o transmisji

ec6e31494849934037998b8bb8b520c3480c4a21e571a16941f2e5455dd69369.png

Janusz że złomowiska to syn tego grubasa z programu "złomiarze"?
Jak tak to chciałbym zobaczyć który lekarz go dopuścił do walki, chłop w tym programie ważył ze 150 kilo i ledwo był w stanie się poruszać.
Ogólnie gala gówno jak wszystkie freski, ale PRIME to w dodatku takie popłuczyny że podwójnie szkoda na to czasu.
Jeszcze większy debil niż ojciec i do tego sepleni !! Ile on ma lat ? 23 ? 200 kg waży !!! 40 nie doczeka !!!

Janusz że złomowiska to syn tego grubasa z programu "złomiarze"?
Jak tak to chciałbym zobaczyć który lekarz go dopuścił do walki, chłop w tym programie ważył ze 150 kilo i ledwo był w stanie się poruszać.
Ogólnie gala gówno jak wszystkie freski, ale PRIME to w dodatku takie popłuczyny że podwójnie szkoda na to czasu.
Tak, ale i tak schudł.
W ogóle to jest głupota dopuszczać takich ludzi do walki, schodzenie z takiej otyłości to nie czas na treningi sportów walki...
Nie wiem: niby parę wywiadów przesłuchałem i koleś wydaje się zdawać sprawę z tego jaka jego otyłość jest niebezpieczna

Chociaż oczywiście zawsze mogłoby być gorzej: w USA niektóre otyłe osoby jeżdżą na wózku w supermarkecie

Tak, ale i tak schudł.
W ogóle to jest głupota dopuszczać takich ludzi do walki, schodzenie z takiej otyłości to nie czas na treningi sportów walki...
Nie wiem: niby parę wywiadów przesłuchałem i koleś wydaje się zdawać sprawę z tego jaka jego otyłość jest niebezpieczna

Chociaż oczywiście zawsze mogłoby być gorzej: w USA niektóre otyłe osoby jeżdżą na wózku w supermarkecie
Jak schudł jak on kurwa ledwo dyszy jak do auta wsiada ?!! Powinni dać do walki tego pana Tadka !!!

A najlepsze jest to że Zadora ma więcej niż Ryta z Muranen razem

Wątpię, Ryta potrafi się wysłowić. Zadora nie dość, że nie zna znaczenia wielu słów. Nie potrafi odmieniać słów przez przypadki, nie zna końcówek to jeszcze zachowuje się jak troglodyta.

Bojler z kratą

:DC:

Koleś chyba padnie na zawał w pierwszej.

Może to będzie oczekiwany koniec freakfightów w Polsce.

Kto ma to zrobić jak nie Jóźwiak.
Chociaż ciekawe czy Jóźwiak byłby w stanie przegrać przez cyc duszenie jak znany zawodnik Ksw

Dzisiaj obstawiam kupon na Jóźwiaka aka wujek Czesiek, intuicja mi podpowiada, że ta walka będzie sprzedana.

Bo taki wysoki kurs to pewnie niezłe siano pod stołem zarobią.

Dzisiaj obstawiam kupon na Jóźwiaka aka wujek Czesiek, intuicja mi podpowiada, że ta walka będzie sprzedana.

Bo taki wysoki kurs to pewnie niezłe siano pod stołem zarobią.

Tam są 2 minutowe rundy, więc szanse Jóźwiaka jeszcze urosły.

Back