A najlepsze jest to że Zadora ma więcej niż Ryta z Muranen razemNie wiem czy kiedykolwiek była walka, gdzie suma IQ zawodników była tak niska - Zadora, Ryta, Murański. Ja pierdole...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A najlepsze jest to że Zadora ma więcej niż Ryta z Muranen razemNie wiem czy kiedykolwiek była walka, gdzie suma IQ zawodników była tak niska - Zadora, Ryta, Murański. Ja pierdole...
Jeszcze większy debil niż ojciec i do tego sepleni !! Ile on ma lat ? 23 ? 200 kg waży !!! 40 nie doczeka !!!Janusz że złomowiska to syn tego grubasa z programu "złomiarze"?
Jak tak to chciałbym zobaczyć który lekarz go dopuścił do walki, chłop w tym programie ważył ze 150 kilo i ledwo był w stanie się poruszać.
Ogólnie gala gówno jak wszystkie freski, ale PRIME to w dodatku takie popłuczyny że podwójnie szkoda na to czasu.
Tak, ale i tak schudł.Janusz że złomowiska to syn tego grubasa z programu "złomiarze"?
Jak tak to chciałbym zobaczyć który lekarz go dopuścił do walki, chłop w tym programie ważył ze 150 kilo i ledwo był w stanie się poruszać.
Ogólnie gala gówno jak wszystkie freski, ale PRIME to w dodatku takie popłuczyny że podwójnie szkoda na to czasu.
Jak schudł jak on kurwa ledwo dyszy jak do auta wsiada ?!! Powinni dać do walki tego pana Tadka !!!Tak, ale i tak schudł.
W ogóle to jest głupota dopuszczać takich ludzi do walki, schodzenie z takiej otyłości to nie czas na treningi sportów walki...
Nie wiem: niby parę wywiadów przesłuchałem i koleś wydaje się zdawać sprawę z tego jaka jego otyłość jest niebezpieczna
Chociaż oczywiście zawsze mogłoby być gorzej: w USA niektóre otyłe osoby jeżdżą na wózku w supermarkecie
A najlepsze jest to że Zadora ma więcej niż Ryta z Muranen razem
Oglądałem te pierwsze odciniki: jeszcze był grubszy xdJak schudł jak on kurwa ledwo dyszy jak do auta wsiada ?!! Powinni dać do walki tego pana Tadka !!!
Jak schudł jak on kurwa ledwo dyszy jak do auta wsiada ?!! Powinni dać do walki tego pana Tadka !!!
To ta Boxdelowa co Denis Załęcka startowała do niej ?
@Cassius42A przed oczami Baxton.....To ta Boxdelowa co Denis Załęcka startowała do niej ?
Z twarzy przeciętna, ale przez figurę bym robił ją@Cassius42
Walka niepełnosprawnego człowieka: koleś po drodze do klatki będzie miał problem z kondycją. On się męczy mówiąc...170 kg, ale z kratą na brzuchu. Można? Można.
![]()
170 kg, ale z kratą na brzuchu. Można? Można.
![]()

Walka niepełnosprawnego człowieka: koleś po drodze do klatki będzie miał problem z kondycją. On się męczy mówiąc...
Chociaż ciekawe czy Jóźwiak byłby w stanie przegrać przez cyc duszenie jak znany zawodnik KswBojler z kratą
Koleś chyba padnie na zawał w pierwszej.
Może to będzie oczekiwany koniec freakfightów w Polsce.
Kto ma to zrobić jak nie Jóźwiak.
Elegancka forma, z dwanaście prosiaków by wykarmił170 kg, ale z kratą na brzuchu. Można? Można.
![]()
NIE BĘDZIESZ FAPAŁ ZROZUMkto to ?
Ja nie tyNIE BĘDZIESZ FAPAŁ ZROZUM
DONTO będzie zachwycony

Dzisiaj obstawiam kupon na Jóźwiaka aka wujek Czesiek, intuicja mi podpowiada, że ta walka będzie sprzedana.
Bo taki wysoki kurs to pewnie niezłe siano pod stołem zarobią.
Tez mi sie wydaje, ze cos sie tu moze odjebacDzisiaj obstawiam kupon na Jóźwiaka aka wujek Czesiek, intuicja mi podpowiada, że ta walka będzie sprzedana.
Bo taki wysoki kurs to pewnie niezłe siano pod stołem zarobią.
Mordy stawiacie cos? :D