Rozpiska PRIME MMA 11: Don Kasjo vs. Polish Zombie 2 - karta walk, informacje o transmisji

Dzisiaj obstawiam kupon na Jóźwiaka aka wujek Czesiek, intuicja mi podpowiada, że ta walka będzie sprzedana.

Bo taki wysoki kurs to pewnie niezłe siano pod stołem zarobią.
Jaka intuicja typie, jak ja Ci o tym wcześniej w tym temacie pisałem. :boystop:
Zresztą chuj wiadomo czy to może być prawda, Jóźwiak to kaleka

Nie stawiajcie na Jóźwiaka bo się jeszcze pośliźnie w trakcie wejścia do klatki i będzie TKO.

Jóźwiak przegrał z Najmanem to niemozliwe żeby wygrał z szalonym tzn trzeżwiejącym Tańculą

2 minutowe rundy, boks. Na Tańcule waciaka może spokojnie wystarczyć.

Ciągle zapominasz, że Jóźwiak to typ który nie może wykonywać 3 czynności jednocześnie. Oddychanie, myślenie i trzymanie gardy uniemożliwia zadawanie ciosów.

Ciągle zapominasz, że Jóźwiak to typ który nie może wykonywać 3 czynności jednocześnie. Oddychanie, myślenie i trzymanie gardy uniemożliwia zadawanie ciosów.

Obejrzałem właśnie przed chwilą całą gale Prime 11. Pomyliłem się, myślałem że różnica nie będzie tak wielka. Jednak Jóźwiak ładnie zdemolowany, choć też mam takie wrażenie że Jóźwiak był bardziej zapuszczony fizycznie niż zwykle.

Obejrzałem właśnie przed chwilą całą gale Prime 11. Pomyliłem się, myślałem że różnica nie będzie tak wielka. Jednak Jóźwiak ładnie zdemolowany, choć też mam takie wrażenie że Jóźwiak był bardziej zapuszczony fizycznie niż zwykle.
Jak ci się podobała walka mistrzyni świata w boksie vs dwie amatorki w sporcie / qrwiszcze?

Jak ci się podobała walka mistrzyni świata w boksie vs dwie amatorki w sporcie / qrwiszcze?
Nic ciekawego. Kolejna kompromitacja zawodowca. Bezrąk otwarcie o tym mówi, że to duży wstyd, że Brodnicka nie potrafiła mocno naruszyć choćby jednej tik tokerki.

Back