Kraszer
Brutaal Super Heavyweight
I właśnie nie, bo techniczne, ja porządny chłop z polibudy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I właśnie nie, bo techniczne, ja porządny chłop z polibudy

Dzięki, praca była związana z pomiarówką stężeń związków chemicznych metodami optycznymi - to tak w skróciepowiesz coś więcej, o czym pisałeś pracę, jaka dziedzina? Graty !!!
A dziękuję, i nie była to praca nawet związana z socjologicznymi aspektami defekowania do namiotów na woodstockuGratulacje!

Niby porządny chłop, techniczny czyli niegłupi. a do namiotu sra. Po doktoracie to już byś się mógł opanować i zacząć chodzić do filharmonii jak kulturalny, biały człowiek.Dzięki, praca była związana z pomiarówką stężeń związków chemicznych metodami optycznymi - to tak w skrócie
A dziękuję, i nie była to praca nawet związana z socjologicznymi aspektami defekowania do namiotów na woodstocku![]()
Brawo!Obroniłem doktoratę![]()

Niby porządny chłop, techniczny czyli niegłupi. a do namiotu sra. Po doktoracie to już byś się mógł opanować i zacząć chodzić do filharmonii jak kulturalny, biały człowiek.
Gratuluję serdecznie, sam kiedyś próbowałem ale odpuściłem na budowlance po 1 "semestrze", wiem ile to pracy i samozaparcia. A tego mi jednak zabrakło.I właśnie nie, bo techniczne, ja porządny chłop z polibudy![]()
Obroniłem doktoratę![]()

Dwa miesiące bez energy drinków
![]()

W sensie, że codziennie dajesz w palnik?![]()
![]()

Kolega na wczasach all excuse me?od 2 tygodni bez dnia bez alkoholu
![]()

od 2 tygodni bez dnia bez alkoholu
![]()

Aktualizacja sytuacji jest o wiele bardziej pozytywna. Ortopeda podjął decyzję o przejściu na lżejszą ortezę już dzisiaj. Powiedział też, że za ok. 1,5 tygodnia mogę na spokojnie zacząć wsiadać na rower, bo bardzo szybko mi się regeneruje staw. Ogromnie mnie to cieszy i buduje.Ortopeda po wykonaniu rezonansu stwierdził, że mój staw nie jest kompletnie rozjebany (na co wiele wskazywało z początku), a po prostu kurewsko mocno skręcony i jedna kostka w nim jest pęknięta. Operacja nie będzie potrzebna, a stabilizacja "ciężką" ortezą będzie o wiele krótsza, niż zakładano (max. 4 tygodnie, potem przejdę na lekką, sportową). Wracamy do gry kurwaaaa![]()

Aktualizacja sytuacji jest o wiele bardziej pozytywna. Ortopeda podjął decyzję o przejściu na lżejszą ortezę już dzisiaj. Powiedział też, że za ok. 1,5 tygodnia mogę na spokojnie zacząć wsiadać na rower, bo bardzo szybko mi się regeneruje staw. Ogromnie mnie to cieszy i buduje.![]()

Dziękuję bardzo!Zdrowia Papo, szybkiego wskoczenia na papabike'a.![]()

Zdrowia Papo, szybkiego wskoczenia na papabike'a.![]()
tylko za dużo kremówek na rekonwalescencji nie wpierdalaj, bo z innego powodu na rower nie wsiądzieszDziękuję bardzo!![]()

Dzięki wielkie!tylko za dużo kremówek na rekonwalescencji nie wpierdalaj, bo z innego powodu na rower nie wsiądziesz
zdrowia

Środa dzień loda.Zjedzone lody calipso

Że się kurwa kończy.
Zdanie ekspertów znowu podzielone.Że właśnie się zaczął
![]()
Jednym słowem zakisiłeś ogóra?26 słoików kiszonych żeśmy z żoną zlepili
w kolejną sobotę druga tura i papryka

żeby to jednego, pewnie na dwa ogóry i więcej było jechaneJednym słowem zakisiłeś ogóra?
![]()

w wielu słoikach ;)Jednym słowem zakisiłeś ogóra?
![]()