Papieżak
UFC Welterweight
Grunt to wrócić. Potem idzie z górki. Ogień tam!trening na siłce zrobiony, wiem, że dla wymiataczy to nic, ale ja miałem 12 lat przerwy od treningów i dopiero się wdrażam, a zacięcie wróciło jak za młodu
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Grunt to wrócić. Potem idzie z górki. Ogień tam!trening na siłce zrobiony, wiem, że dla wymiataczy to nic, ale ja miałem 12 lat przerwy od treningów i dopiero się wdrażam, a zacięcie wróciło jak za młodu
![]()

Grunt to się nie rozjebać przez pierwsze trzy miesiące. Potem idzie z górkiGrunt to wrócić. Potem idzie z górki. Ogień tam!![]()

View attachment 128689
W końcu zakonczył się ostatni dzień kucia posadzki w piwnicy

Teraz wynoszonko!View attachment 128689
W końcu zakonczył się ostatni dzień kucia posadzki w piwnicy

Ponoć dziadek który wcześniej tam mieszkał gdzieś zakopał jakieś złote monetyZakopujesz czy ekshumujesz?
![]()
Nawrocki uspokój się.Ponoć dziadek który wcześniej tam mieszkał gdzieś zakopał jakieś złote monety![]()
Teraz wynoszonko!![]()
Props za Busta Rhymes.View attachment 128794View attachment 128795 Tyle szczęścia że takiego skurwielu człowiek wypożyczył
W ogóle nie można się rozjebać. Nie zapominaj gdzie jesteś. Komisja gitones nie zna litości.Grunt to się nie rozjebać przez pierwsze trzy miesiące. Potem idzie z górki![]()
<stonoga>Nie zapominaj gdzie jesteś.
Proszę nie obrażać forum.<stonoga>
Paweł opanuj emocjeDostałem pracę w IT, ludzie z wora teraz![]()
Wsiowego wreszcie wyjebali na magazyn i zgarnąłeś jego miejsce?Dostałem pracę w IT, ludzie z wora teraz![]()
Wsiowego wreszcie wyjebali na magazyn i zgarnąłeś jego miejsce?

Kurła, jak mówili, że sztuczna inteligencja będzie zbierać miejsca pracy w IT to wydawało się, że coś innego mieli na myśli.Dostałem pracę w IT, ludzie z wora teraz![]()

Bedziesz grał klałna czy dzieciaka?Dostałem pracę w IT, ludzie z wora teraz![]()
TakBedziesz grał klałna czy dzieciaka?

Graty
gratulacje, rynek nie jest teraz zbyt łaskawy (ten mityczny, święty byt), dlatego to tym bardziej sukcesDostałem pracę w IT, ludzie z wora teraz![]()
Nie będę mówił, ile rozmów odbyłem i CV wysłałem, bo pobiłem rekord, ale jest rzeźnia.gratulacje, rynek nie jest teraz zbyt łaskawy (ten mityczny, święty byt), dlatego to tym bardziej sukces

Do tej firmy dostanie się zajęło mi niecałe trzy lata, bo czekając na kontrakt sprawdziłem nazwę firmy i znalazłem maila z końca 2022

sobie myślę że jednak opinie o mnie na tym forum mogą być z dupy wyssane i wessane z powrotem jak najlepsze smakołyki, ale co komu smakuje
W sumie ciekawie zaczynam, bo w pierwszym tygodniu zrobię sobie szkolenie produktowe ze wsparciem AI, w pełni sprawne prototypy w dzień, góra tydzień to mocny argument negocjacyjny w analizie i ogarnianiu projektów, będzie jeszcze łatwiej, niż poprzednio
W krzaku sa dwa wilki.
Jeden wypisuje farmazony jak AI za 3 miesiące zabierze ludziom z IT pracę, drugi wypisuje farmazony ze jest wybrańcem wkraczającym do IT![]()
Dostałem pracę w IT, ludzie z wora teraz![]()