Pozytyw dnia

Odbyłem drugi etap rozmowy o pracę do - zdaje mi się - zajebistej firmy. Co najlepsze, staram się o pracę testera oprogramowania, czyli po latach tułaczki w supporcie, byłby to świetny powrót do upragnionej ścieżki kariery.

1000010051.jpg

W końcu zakonczył się ostatni dzień kucia posadzki w piwnicy

gratulacje, rynek nie jest teraz zbyt łaskawy (ten mityczny, święty byt), dlatego to tym bardziej sukces
Nie będę mówił, ile rozmów odbyłem i CV wysłałem, bo pobiłem rekord, ale jest rzeźnia.

PS. Do tej firmy dostanie się zajęło mi niecałe trzy lata, bo czekając na kontrakt sprawdziłem nazwę firmy i znalazłem maila z końca 2022 :lesnarhappy:

Inna rekrutacja, ale na to samo stanowisko :lsdtrip:
Mówiłem że uparty jestem? Heh...

BTW na Project Managera mieli 800 aplikacji na jedno stanowisko... Tak sobie myślę że jednak opinie o mnie na tym forum mogą być z dupy wyssane i wessane z powrotem jak najlepsze smakołyki, ale co komu smakuje :eddieconspiracy:

W sumie ciekawie zaczynam, bo w pierwszym tygodniu zrobię sobie szkolenie produktowe ze wsparciem AI, w pełni sprawne prototypy w dzień, góra tydzień to mocny argument negocjacyjny w analizie i ogarnianiu projektów, będzie jeszcze łatwiej, niż poprzednio:goldi:

sobie myślę że jednak opinie o mnie na tym forum mogą być z dupy wyssane i wessane z powrotem jak najlepsze smakołyki, ale co komu smakuje :eddieconspiracy:

W sumie ciekawie zaczynam, bo w pierwszym tygodniu zrobię sobie szkolenie produktowe ze wsparciem AI, w pełni sprawne prototypy w dzień, góra tydzień to mocny argument negocjacyjny w analizie i ogarnianiu projektów, będzie jeszcze łatwiej, niż poprzednio
hq720.jpg

Back