Powódź

Odświeżamy temat? Narazie lekkie podlania. Zanim nastąpiły to już szykowali sztab kryzysowy u nas. Mają gest.

Na pl YT funkcjonuje gośc o nicku EterTV, który "wyliczył" powódź na 12 sierpnia. Nie rozkminiałem tych chazarskich przeliczeń, ale wychodzi na to że będzie powtórka z rozrywki.
:jarolaugh:
Ten typ to poziom Atora i innych takich farmazoniarzy. Obłąkany pojeb.

Odświeżamy temat? Narazie lekkie podlania. Zanim nastąpiły to już szykowali sztab kryzysowy u nas. Mają gest.

Na pl YT funkcjonuje gośc o nicku EterTV, który "wyliczył" powódź na 12 sierpnia. Nie rozkminiałem tych chazarskich przeliczeń, ale wychodzi na to że będzie powtórka z rozrywki.
Wina Nawrockiego i Braci Kamratów!

Zaczyna się łączenie kropek... ciekawe jakiego kształtu jest ziemia według pana Eter ?

W Katowicach zalało lotnisko na Muchowcu (cywilne lotnisko sportowe) więc wypompowują wodę z lotniska zatapiając Katowicki Park Leśny :bayan:
I to mi się podoba, o to chodzi! :bleed:

Kawulinho już się scenariuszem drugiej części zajmuje i ogląda na bieżąco powódź z trzeciej części, pierwsza już sprzedana Netflixowi. Tym razem będzie zatytułowane "Biała Woda", nie wiedzieć czemu :kawulpokapoka:

Ten typ to poziom Atora i innych takich farmazoniarzy. Obłąkany pojeb.
Ator prócz clickbajtowych filmów, to zawsze zaznacza że on analizuje temat. A eter to inna para kaloszy. Zaciekawił mnie wątek ataku na Polske w 2026 i to że wg niego nie ma znaczenia czy to ruscy czy ukrole zaatakuja. Możliwe że jakiś Ozajasz go podesłał aby siać ferment.
Tak, mordo, przeprowadzą powódź w rocznicę przejścia Mojżesza przez Morze Czerwone.

Tak będzie, nie zmyślam.
najlepiej to niech wypierdalają ozajaszowie z krzywym kindybałem

Czekamy tylko na mróz w lipcu.
właściwie to w czerwcu raz w nocy przypizgało poniżej zera

Zaczyna się łączenie kropek... ciekawe jakiego kształtu jest ziemia według pana Eter ?
włąściwie to kropki już są połączone. my mozemy wpierdalać popcorn

Narazie wiadomo tyle, że dupiarz z Warszawy odwołał zlot towarzystwa pederastycznego na campusie analnym.
Nie ma żadnych wyborów w tym i następnym roku w pOlin to niemcy oszczędzają pieniążki.

:roberteyeblinking:

• Like
Reactions: AKK
To będzie ten zaplanowany potop czy nie ?

IMG_5957.gif

:mamed:

To będzie ten zaplanowany potop czy nie ?

View attachment 127701

:mamed:
To nawet nie chodzi o foliarstwo. Wtedy było wiadomo, że zaleje to wspaniały pOlsko-niemiecko języczny rząd nie zrobił nic w końcu prognozy nie są alarmujące.

Rząd i samorządy nie działają, w wodach polskich pracują ludzie po socjologi i po powodzi zamiast zająć się infrastrukturą to najważniejsze jest lliczyć głosy.

:putinlaugh:

To nawet nie chodzi o foliarstwo. Wtedy było wiadomo, że zaleje to wspaniały pOlsko-niemiecko języczny rząd nie zrobił nic w końcu prognozy nie są alarmujące.

Rząd i samorządy nie działają, w wodach polskich pracują ludzie po socjologi i po powodzi zamiast zająć się infrastrukturą to najważniejsze jest lliczyć głosy.

:putinlaugh:
Moim zdaniem to ta Żydówka co ja zwolnili z wód polskich teraz się mści i zatapia miasta
Na bank tak jest

Chyba tutaj. Wiadomo foliarstwo, że gnój.

Wracałem z Grecji samolotem i od Jugosławii przez Czechosłowację ani jednej chmurki. Wleciałem do pOlin i chmurami najebane po kokardę.

#żydzi

:korwinlaugh:

W samolocie jakąś babę ze zdecydowanie za długim nosem :mamed:
Jeśli nie jebało czosnkiem od niej, to mozliwe że jakaś podrabiana rzyduwa. W każdym razie zaleca się omijać i nie wąchać zbytnio powietrza.

Back