Powódź

Tak boli ze az mnie oznaczasz pod jakimis wysrywami z twittera :beczka: nie chcialem az tak ci wejść do głowy bys o mnie myślał przeglądając internet.

A na temat kibolskiej patologii juz zabrakło odpowiedzi, tak myślałem.
Oznaczyłem bo podobno tak sie tu robi i to była odpowiedź nie do ciebie nawet to sobie nie schlebiaj, że jakis lamus z internetu mi mógł do głowy wejść :DC:
Eot z mojej strony

Oznaczyłem bo podobno tak sie tu robi i to była odpowiedź nie do ciebie nawet to sobie nie schlebiaj, że jakis lamus z internetu mi mógł do głowy wejść :DC:
Eot z mojej strony
A jednak psycha klękła i dalej o mnie myślałeś pisząc zaczepkę kilkanaście godzin po naszej rozmowie, nie ładnie smyku. Wracaj do oglądania jakiś gamoni na TT mówiących ze kolega kolegi widział to czy tamto i dalej łącz kropki.

Bajo jajo :kis:

Nie wiem jak z ukrami w kontekście kradzieży, ale przez dwa dni przy wałach nie słyszałem ani razu ukraińskiego/rosyjskiego.
Zwykłe pały do lania.
O to to, pomijając kwestie szabrowników, to jakoś nigdzie nie było widać, ani słychać o pomagających Ukraińcach pomimo, że przecież ich sporo na dolnym śląsku. Nie wierzę, że przy aktualnej narracji mediów zaraz by nie było o nich mowy, gdyby pomagali.
Widać szoszony nie poczuwają się do pomocy, fajnie było z niej korzystać ale samemu udzielić jak się nie ma w tym interesu to już problem.

IMG_3211.jpeg

O to to, pomijając kwestie szabrowników, to jakoś nigdzie nie było widać, ani słychać o pomagających Ukraińcach pomimo, że przecież ich sporo na dolnym śląsku. Nie wierzę, że przy aktualnej narracji mediów zaraz by nie było o nich mowy, gdyby pomagali.
Widać szoszony nie poczuwają się do pomocy, fajnie było z niej korzystać ale samemu udzielić jak się nie ma w tym interesu to już problem.
U nas w miasteczku nie da się przejść przez miasto czy wejść do sklepu żebyś nie usłyszał po 5 minutach ukra. Od dwóch dni cisza. Na grupach na fb też są i często coś piszą, ani jednego wpisu pod postami z prośbą o pomoc przy wałach.

O tym mówię, Ci ludzie będą pozostawieni sami sobie, a idzie ciężka jesień i potem zima a te kurwy z rządu będą tylko dywagować

Tu już nic nie da płacz, trzeba tym ludziom pomóc, dlatego jak możecie bierzcie kumpla czy kilku w samochód, łopaty i tylko tak to ogarniemy. W weekend postaramy się poprowadzić prąd tam gdzie jest to możliwe i odgruzujemy trochę, ale to i tak kropla w morzu potrzeb tych ludzi

Mieli własny kraj w dupie więc logiczne, że nasz też oleją.
Jakby wojna przeniosła się do Polski pewnie by pierwsi spierdalali.

U nas w miasteczku nie da się przejść przez miasto czy wejść do sklepu żebyś nie usłyszał po 5 minutach ukra. Od dwóch dni cisza. Na grupach na fb też są i często coś piszą, ani jednego wpisu pod postami z prośbą o pomoc przy wałach.
Zajeci som organizowaniem zbiórek na ukrainie z pomoca
moze nam tanio cos sprzedadza co im zostało z poprzedniej pomocy jakis agregat czy coś

Ludzie łamią się psychicznie, właśnie jeden chłopak skoczył z dużej galerii we Wrocławiu na główkę. Tego będzie więcej, dlatego jak macie słabszą psychikę, jesteście bardziej wrażliwi czy coś to tym bardziej powinniście zająć się pracą wśród tych poszkodowanych ludzi, to Was podniesie

Ja pierdole, dajcie już spokoj z tymi ukrami W TYM temacie. Gdzie indziej możecie sobie z nimi jechać :redford: @respect @Brawler098 jesteście gdzieś tam, działacie w terenie? Tak po łebach przeleciałem kilka stron tylko więc dopytuje

Wczoraj się tak zastanawiałem co teraz będzie z tymi wszystkimi workami z piachem. Ich są dziesiątki tysięcy tylko u nas w gminie. Do układania było dużo chętnych, wiadomo, ale do sprzątania tych chętnych to będzie pewnie 10% z tego.
Piosek leci po tak pojebanych cenach, że spr,ątnięte to będzie tri miga.
Gwarantuję.
Nie to żebym kwestionował szabrujących Ukraińców, ale niby łażą całe bandy uzbrojone i nawet ich nikt nagrać nie potrafi na dowód. Info jest na zasadzie bo mi kolega powiedział. Pobujam się w słońcu na huśtawce i chwała wielkiej Polsce. Oczywiście policja i wojsko wszystko też ukrywa. No legitne w chuj.
Może być wyolbrzymiane, ale też raczej te jebane świnie chodzą w nocy w kominiarkach i ciężko to nagrać. Dodatkowo ludzie załamani wydarzeniami i obsrani o swoje życie.

Back