Owca
BAMMA Flyweight
Gruby wyczuł szansę życia bo nikt go nie zna , typ na 50 postanowił zostać wielkim dziennikarzem to teraz będzie cytryny wyciskał jak Mariola w lochach !!!
Tylko kto rywalem? Tu jest największy problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gruby wyczuł szansę życia bo nikt go nie zna , typ na 50 postanowił zostać wielkim dziennikarzem to teraz będzie cytryny wyciskał jak Mariola w lochach !!!
Jóźwiak, Najman i Muran to jego ziomki, a są w podobnej kategorii wiekowej. Jest jeszcze dyzma z Nadarzyna, ale wątpie, że go wezmą gdzieś.Tylko kto rywalem? Tu jest największy problem.
Jóźwiak, Najman i Muran to jego ziomki, a są w podobnej kategorii wiekowej. Jest jeszcze dyzma z Nadarzyna, ale wątpie, że go wezmą gdzieś.
Ja proponuję kogoś upośledzonego może hiena !!! Ależ ze mnie meczmejker, marnuje się !!!!Tylko kto rywalem? Tu jest największy problem.
Hiena chyba ma zawalczyć i coś mi się wydaje że zawalczy z gregiem z Twittera.Ja proponuję kogoś upośledzonego może hiena !!! Ależ ze mnie meczmejker, marnuje się !!!!
Hiena z gregiem się waflują chyba.Hiena chyba ma zawalczyć i coś mi się wydaje że zawalczy z gregiem z Twittera.
@Dawid _Ozdoba-Legenda niech Tomcio ze starym rybakiem się bije.
To dla turskiego nie ma przeciwnika chyba że jakiegoś nowakiewicza odkopią czy innego patyczaka w podobnych warunkach.Hiena z gregiem się waflują chyba.
Masz racje, zapomniałem o tym starym frajeriego, który lata z łapami do każdego.
Jak nie ma ?? Wiktor ???! iA ???To dla turskiego nie ma przeciwnika chyba że jakiegoś nowakiewicza odkopią czy innego patyczaka w podobnych warunkach.
No ewentualnie z lizakiem.
Brutto mógł się zakręcić koło 2 baniek.@Dawid _Ozdoba-Legenda
Wierzysz w wypowiedź Boxdela przed Famemma 24, że Zalecki zarobił na FF w okolicach 2 mln 500 tys zł.
Brutto mógł się zakręcić koło 2 baniek.
Kto?Jak nie ma ?? Wiktor ???! iA ???
Wierzysz w wypowiedź Boxdela przed Famemma 24, że Zalecki zarobił na FF w okolicach 2 mln 500 tys zł.
Nie przepadam za nim ale to jest chyba miloscZnałem od dawna Tomka, ale przez walkę był taki fragment, że obejrzałem nawet z 4-5 jego live'ów całych i facet jest strasznie meczący z tą szefową. Myślałem, że to jakiś krótki żart, ale on nawet na programach Fejmu potrafił o niej gadać. Trochę dziwny typ z tym zachowaniem.
Daro może pierdolnięty ale już kilku freaków najebałNie przepadam za nim ale to jest chyba milosc
Ja pierdole jaki to jest kurwa zjeb.
ŁA ŁA DARO ZNOWU BEDZIE LEZAŁ JAK TAROT
Daro może pierdolnięty ale już kilku freaków najebał
W boksie to wiadomo kto ale w mma Daro ma szanse dali DISowi Dara na przetarcie a okazało się że Daro go zrobił w pierwszej rundzieKto twoim zdaniem wygrałby starcie Binio vs Lew?
Binio z Orlicą.