POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

Nie będzie tej walki, pięknie się zesrał gołąb/menel z Kanady. Tu mu przyklasnę bo jak prawdziwy pożyteczny idiota, wykonał ruch, który może zaorać cwaniaczków z famu. W tle jeszcze 80 rocznica wyzwolenia obozu Auschwitz, idealna wystawka żeby grzać temat zastępczy i dojeżdżać poznańskich kubkarzy. Za życzenia śmierci rodzinie pajaca Najmana chuj w serce, jak mawiali starsi koledzy z podwórka. A za próbę monetyzowania tego życzę bankructwa.

Wy na poważnie aż tak wielką aferę kręcicie, że Binio powiedział o śmierci rodziny Najmana. Co Wy dziś pierwszy program FF widzieliście na oczy?

A
Nie będzie tej walki, pięknie się zesrał gołąb/menel z Kanady. Tu mu przyklasnę bo jak prawdziwy pożyteczny idiota, wykonał ruch, który może zaorać cwaniaczków z famu. W tle jeszcze 80 rocznica wyzwolenia obozu Auschwitz, idealna wystawka żeby grzać temat zastępczy i dojeżdżać poznańskich kubkarzy. Za życzenia śmierci rodzinie pajaca Najmana chuj w serce, jak mawiali starsi koledzy z podwórka. A za próbę monetyzowania tego życzę bankructwa.

Józia będzie. Polsat i Tvny miały cały media room i pobicie Apteki na Primemma 11 i cisza była kompletna, a z tego można było zrobić materiał na 35 minut. Po drugie do przesady, że jakiś Binkowski mówiący, że Żydzi mordują Palestyńczyków odbije się szerokim echem w Polsce /lol , chyba ktoś tu aż za bardzo uwierzył w popularność frików na tle Polski/
Friki szybciej zabija się same Alanami i Tańculami do 2050 roku. Sam uważałem, że będą istnieć sobie spokojnie, ale teraz naprawdę uważam, że ta kadra jest tak ultra skostniał, że nie zaskoczy mnie jak to padnie za 3 lata albo po prostu będą same galę bez programów jak na KSW.

Program wrócił. Wycięty cały segment Najmana i fragment gdzie Binkowski mówi o mordowaniu Palestyńczyków przez Żydów.

b1ae3ecd1bc035031b557dd1ff53d28aff66ac5d673471faf2244b973c2bd644.jpg

obejrzałem skrót, Biniu bardzo dobrze wypadł, Tomek z fajtsporty już potulny bo wie że czeka go ciężki wpierdol

Podczas tego wywiadu Majewski mówi, że nie ma żadnych papierów dziennikarza po prostu w wieku 43 lat wymyślił sobie, że nim zostanie. Zawsze mnie ciekawił ten wątek i tajemnica rozwiązana. Ciekawe czy bracia Mściwujewskie mają papiery, bo Kaniowski ma na sto procent.

Podczas tego wywiadu Majewski mówi, że nie ma żadnych papierów dziennikarza po prostu w wieku 43 lat wymyślił sobie, że nim zostanie. Zawsze mnie ciekawił ten wątek i tajemnica rozwiązana. Ciekawe czy bracia Mściwujewskie mają papiery, bo Kaniowski ma na sto procent.

A na chuj papiery zeby byc dziennikarzem ? Stanoski też ich nie ma jest kotem !!! Albo umiesz pisać albo nie !!

Dla mnie nie dziwota, w tych czasach zajawkowicze przebijają się oddolnie.
Gdy byłem częścią mniejszej redakcji sportowej to każdy robił to z zajawki for free a nie z zawodu. Nasz naczelny po X czasie zakręcił się w poważnej stacji telewizyjno/medialnej bo sobie "hobbystycznie" był tym naczelnym i zrzeszał innych hobbystów, ogarnął przysłowiowy wpis do CV, doszlifował warsztat i ruszyła kariera za hajs już.

Kanio faktycznie po studiach , i w dobrym czasie i miejscu się zakręcił w pracy wokoło sportowej, akurat wybiło Famemma i się stało. Huberta backgroundu nie znam, ale czuję że on chyba zajawkowicz jakiś co też dobrze się zakręcił trafiając w czas i miejsce.

*No i też przecież to nie jest zawód "sankcjonowany" jak lekarz czy coś. Na gębę i jesteś, a jak masz zaplecze i reprezentujesz sobą coś to zjadasz "profesjonalistów"

Binio dla TV reklamy powiedział, że da minimum 5 tysięcy zł ze swojej gaży dla fundacji, ktorą prowadzi jego trener. Czyli za same fajki nie walczy.

Binio dla TV reklamy powiedział, że da minimum 5 tysięcy zł ze swojej gaży dla fundacji, ktorą prowadzi jego trener. Czyli za same fajki nie walczy.
Albo jest jeszcze dobro w świecie i facet ma gest i daje dwucyfrowy % z wypłaty xD
Albo fajną pęgę za waleczke zbierze i te 5koło mu lata. Ciekawe ile siana dostaje :frankapprove:

Back