POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

W dzisiejszych czasach bardzo łatwo manipulować motłochem. Ura - bura szef podwóra, a po walce piąteczka, pierdolenie o szacunku i śmianie się motłochowi w twarz, dzięki któremu tłusta sumka na koncie.

W dzisiejszych czasach bardzo łatwo manipulować motłochem. Ura - bura szef podwóra, a po walce piąteczka, pierdolenie o szacunku i śmianie się motłochowi w twarz, dzięki któremu tłusta sumka na koncie.

Ale co sugerujesz, że Binkowski vs Majewski to ustawka?

Wyjątkowej klasy degenerat.
Ps uważajcie na antychrysta i pamiętajcie - oszczędzajcie ostatnie dziewiąte życie.

Dziś trochę historyczny dzień. Wreszcie taki prawdziwy, oryginalny sebix na programie Fame. Szkoda, że trzeba było na to czekać z 30 edycji. Nie porównujcie mi go nawet do aktora Denisa z farbowaniem włosów i solarium co miesiąc. On nawet nie stoi blisko Binkowskiego.

Dziwi mnie strasznie zestawienie tej walki w formule bokserskiej, bo to z góry faworyzuje Bińkowskiego. Pojedynek w formule MMA dawał by jakieś szanse dziadkowi na zwycięstwo i automatycznie zrobiłoby się ciekawiej, a tak to nie wyobrażam sobie jak olimpijczyk miałby to przegrać.:fjedzia:

Dziwi mnie strasznie zestawienie tej walki w formule bokserskiej, bo to z góry faworyzuje Bińkowskiego. Pojedynek w formule MMA dawał by jakieś szanse dziadkowi na zwycięstwo i automatycznie zrobiłoby się ciekawiej, a tak to nie wyobrażam sobie jak olimpijczyk miałby to przegrać.:fjedzia:

Majewski na swoich live'ach mówił, że chciał K-1 lub MMA, ale Binkowski powiedział, że albo boks albo nic.

Dziwi mnie strasznie zestawienie tej walki w formule bokserskiej, bo to z góry faworyzuje Bińkowskiego. Pojedynek w formule MMA dawał by jakieś szanse dziadkowi na zwycięstwo i automatycznie zrobiłoby się ciekawiej, a tak to nie wyobrażam sobie jak olimpijczyk miałby to przegrać.
Starego wilka nowego nie nauczysz xD Dla Tomunia i tak wypłata będzie, lepsze te 5min wpierdolu niż czochrać się po galach pół roku.
Pojedynek w formule MMA dawał by jakieś szanse dziadkowi na zwycięstwo i automatycznie zrobiłoby się ciekawiej, a tak to nie wyobrażam sobie jak olimpijczyk miałby to przegrać.
Obity czosnek obije czosnek komuś innemu xD

PS: Props za Tyrona Sponga na profilowym, zawsze go lubiłem.

No chyba nie sądzisz, że wyjdzie za 40 k.

100 k jest bardzo realne.
Sądzę, że wyjdzie za mniej niż 10.

Odkleika miłośników freakow na pełnej, poziom rozpoznawalności Tomeczka jest mniejszy niż tych influencerkow których PRIME wyciąga z czeluści tiktoka. Oni za 5 koła by gówno spod siebie zjedli a na słoik usiedli za kilka wyświetleń. To jest zwykły zapychacz karty.

Sądzę, że wyjdzie za mniej niż 10.

Odkleika miłośników freakow na pełnej, poziom rozpoznawalności Tomeczka jest mniejszy niż tych influencerkow których PRIME wyciąga z czeluści tiktoka. Oni za 5 koła by gówno spod siebie zjedli a na słoik usiedli za kilka wyświetleń. To jest zwykły zapychacz karty.
Nie no, ta walka akurat grzeje, są w połowie karty.

• Like
Reactions: jut
Nie no, ta walka akurat grzeje, są w połowie karty.

Majewski często na live' ach mówił, że miał cenę zaporową i uważał, że nikt jej nie spełni. Jeśli ktoś chce wierzyć w jakieś bajki o 5 tysiącach za jego gażę to niech wierzy. Nie wiem co tak szokującego jest np w takich 100 tysiącach dla takiego Majewskiego gdzie sam Betclick rzuca im bonusami po galach 50 tysięcy, a zawodnicy z pierwszych gal Fame 1-5 opowiadają o gazach na poziomie 25-30 tysięcy.

Dobra oficjalnie zepsuli tego F2F. Msciwujewski 456 tysięczny raz będzie pytał Alana czy imprezuje czy nie przez 80 procent tego programu. Freaki programowo już nic nie uratuje. Zostają tylko same gale do oglądania, a naprawdę umiejętnie można było z tego zrobić dobry spektakl.

Włączyłem przed chwilą tego lajwa, coś mi się przecięło i nie ma bo skasowali, co tam się odjebalo? Można gdzieś, jest jakieś archiwum YouTube i mogę to odpalić raz jeszcze?
Wroci live jak pewnie wytną niewygodne fragmenty. U Wardęgi pewnie zobaczysz, ale musisz przewijać jego pierdolenie.

Back