Owca
BAMMA Flyweight
Dziadek robi formę.
Dobry jest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dziadek robi formę.
Dobry jest.

Ciekawe czy będziesz potrafił tak skakać na skakance w wieku 60 lat. On ma jeszcze brzuszek na dodatek.
Dziadek robi formę.
Dziadek robi formę.
W dzisiejszych czasach bardzo łatwo manipulować motłochem. Ura - bura szef podwóra, a po walce piąteczka, pierdolenie o szacunku i śmianie się motłochowi w twarz, dzięki któremu tłusta sumka na koncie.
W dzisiejszych czasach bardzo łatwo manipulować motłochem. Ura - bura szef podwóra, a po walce piąteczka, pierdolenie o szacunku i śmianie się motłochowi w twarz, dzięki któremu tłusta sumka na koncie.

Dziwi mnie strasznie zestawienie tej walki w formule bokserskiej, bo to z góry faworyzuje Bińkowskiego. Pojedynek w formule MMA dawał by jakieś szanse dziadkowi na zwycięstwo i automatycznie zrobiłoby się ciekawiej, a tak to nie wyobrażam sobie jak olimpijczyk miałby to przegrać.![]()
Starego wilka nowego nie nauczysz xD Dla Tomunia i tak wypłata będzie, lepsze te 5min wpierdolu niż czochrać się po galach pół roku.Dziwi mnie strasznie zestawienie tej walki w formule bokserskiej, bo to z góry faworyzuje Bińkowskiego. Pojedynek w formule MMA dawał by jakieś szanse dziadkowi na zwycięstwo i automatycznie zrobiłoby się ciekawiej, a tak to nie wyobrażam sobie jak olimpijczyk miałby to przegrać.
Obity czosnek obije czosnek komuś innemu xDPojedynek w formule MMA dawał by jakieś szanse dziadkowi na zwycięstwo i automatycznie zrobiłoby się ciekawiej, a tak to nie wyobrażam sobie jak olimpijczyk miałby to przegrać.
Skąd takie informacje?Ta Majewski najprawdopodobniej weźmie coś w okolicy 70 może nawet 120 tysięcy za 6 minut walki, więc co on będzie narzekał, że przegra z Binkowskim.
Skąd takie informacje?
Z dupy. Absurd żelaznej palySkąd takie informacje?
Sądzę, że wyjdzie za mniej niż 10.No chyba nie sądzisz, że wyjdzie za 40 k.
100 k jest bardzo realne.
Nie no, ta walka akurat grzeje, są w połowie karty.Sądzę, że wyjdzie za mniej niż 10.
Odkleika miłośników freakow na pełnej, poziom rozpoznawalności Tomeczka jest mniejszy niż tych influencerkow których PRIME wyciąga z czeluści tiktoka. Oni za 5 koła by gówno spod siebie zjedli a na słoik usiedli za kilka wyświetleń. To jest zwykły zapychacz karty.
Nie no, ta walka akurat grzeje, są w połowie karty.
Chory typ.
Chory typ.
Chory typ.
Wroci live jak pewnie wytną niewygodne fragmenty. U Wardęgi pewnie zobaczysz, ale musisz przewijać jego pierdolenie.Włączyłem przed chwilą tego lajwa, coś mi się przecięło i nie ma bo skasowali, co tam się odjebalo? Można gdzieś, jest jakieś archiwum YouTube i mogę to odpalić raz jeszcze?
A tam się stało coś konkretnego czy tylko Binio cwelami rzucał?Wroci live jak pewnie wytną niewygodne fragmenty. U Wardęgi pewnie zobaczysz, ale musisz przewijać jego pierdolenie.
Życzył śmierci rodzinie Najmana i coś tam napomknął o żydach. Tak to w miarę spokojnie było.A tam się stało coś konkretnego czy tylko Binio cwelami rzucał?