POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

Majewski właśnie na starcie live którego teraz właśnie prowadzi opowiada, że pobili się na sesji zdjęciowej i jego pięść wbiła się w zęby Binia.

Wyznał, też że jest rocznik 1965. Za 4 miesiące obchodzi 60 urodziny.

Last edited:

"Jak nie było internetu to tylko osiedle wiedziało, że jesteś debil"

Japierdole. 50 letni ludzie, zamiast wnuki bawić i chodzić na aqua aerobic to nagrywają filmiki jak to się wyjaśniają na jakichś spędach dla bezmózgów ku uciesze jeszcze większych debili. I ta 50 letnia grażyna w tle co jeszcze zafrasowana komentuje i ekscytuje się tym co ten gruby pierdziel odpierdala.

Przecież dzisiejszy świat to jest jakiś pierdolony MONTY PYTHON.

Dla mnie, 30 parolatka to jest jakaś abstrakcja, a co muszą czuć poważni ludzie, adwokaci, lekarze, finansiści jak widzą co ich dzieci oglądają w internecie.

Majewski właśnie na starcie live którego teraz właśnie prowadzi opowiada, że pobili się na sesji zdjęciowej i jego pięść wbiła się w zęby Binia.

Czyli mamy oficjalnie najstarszą walkę w Polsce. Obaj rocznikowo łącznie mają 110 lat, więc przebijają wynik walk Marcinek vs Dyzma z Nadarzyna i Jóźwiak vs Muran.

"Jak nie było internetu to tylko osiedle wiedziało, że jesteś debil"

U Ciebie wiedziała jeszcze rodzina, rówieśnicy z klasy (celowo nie napisałem koledzy) potem współpracownicy na magazynie i kierownicy zmiany.
Monty Python? Robienie z siebie kretyna w sieci, tak? Cóż... Sam dokładasz solidną cegiełkę spierdolenia do niego.
Podoba mi się za to fakt, że nie umieściłeś się w gronie "poważnych ludzi" :jjsmile:

Bez kitu, stawiałem że nasz as dziennikarstwa sportowego ma jakieś cztery dychy z hakiem.

Biniek prawie 50, ten 60 lat.

To będzie niezapomniana walka, jeżeli oczywiście obydwaj zdołają wejść do ringu/klatki.

Bez kitu, stawiałem że nasz as dziennikarstwa sportowego ma jakieś cztery dychy z hakiem.

Biniek prawie 50, ten 60 lat.

To będzie niezapomniana walka, jeżeli oczywiście obydwaj zdołają wejść do ringu/klatki.

Gdzie po 40. Już roczniki 80 stają się 40 plus. Czyli on by musiał być rówieśnikami wielu ludzi z cohones.

Ten czas tak leci, że Tuszyński który kiedy robił dla Mmarocks ostatnio mówił, że chyba jest rok młodszy czy rówieśnikiem Sarary i zaraz ma 4 dychy na karku.

Last edited:
Gdzie po 40. Już roczniki 80 stają się 40 plus. Czyli on by musiał być rówieśnikami wielu ludzi z cohones.

Ten czas tak leci, że Tuszyński który kiedy robił dla Mmarocks ostatnio mówił, że chyba jest rok młodszy czy rówieśnikiem Sarary i zaraz ma 4 dychy na karku.
Ch..j z tym całym Tuszyńskim. Nigdy nie lubiłem tego lizusa.

Wszyscy krzyczą o bezdomności Bińkowskiego, a on tym czasem nawet ma swojego reflinka do ppv Famemma 24

1737475201119.jpeg

Binky pośle dziadka na SOR
zesra się. To jest obszczany i obsrany menel, długimi latami był przećpany i przechlany. Przecież on już 10 lat (?) temu w walce z Cieślakiem wyglądał jak ludzki worek kartofli. Mózg i błędnik ma już pewnie tak przewiane, że jedna przypadkowa lufa i Bezzębny Tuman się położy plackiem na glebie. To jest wrak człowieka. Podejrzewam, że gruby z fighsportu wiedząc że sam nie ma kondycji, od początku się na niego rzuci z wiatrakami i Obsrany Orzeł to podda.

zesra się. To jest obszczany i obsrany menel, długimi latami był przećpany i przechlany. Przecież on już 10 lat (?) temu w walce z Cieślakiem wyglądał jak ludzki worek kartofli. Mózg i błędnik ma już pewnie tak przewiane, że jedna przypadkowa lufa i Bezzębny Tuman się położy plackiem na glebie. To jest wrak człowieka. Podejrzewam, że gruby z fighsportu wiedząc że sam nie ma kondycji, od początku się na niego rzuci z wiatrakami i Obsrany Orzeł to podda.
Dobrze też, że Tomek wywalczył chociaż rękawice do MMA, to ciosy będą dochodzić.

Ja pierdole igrzyska....
Niech któryś padnie kurwa na zawał albo niewydolność czy ki chuj. Może wtedy ogarnie się ten burdel. Rozumiem że jakaś małolatka od ciągania gał murzynom na koncercie ver Linkiewicz może pizgać się z drugą jakąś 20 letnią onlyfansiarą czy niespełnioną bokserką przed 40. Ale takie dziadki to naprawdę powinny stronić od takich zabaw.

*Tyson 58 chociaż był sportowcem i ma sztab ludzi, tu wieje chujem i samowolką. Choć i tak dobrze że ostatnio tego grubasa od złomu przez ciśnienie nie wypuścili, jakieś resztki rozsądku są.

Ja pierdole igrzyska....
Niech któryś padnie kurwa na zawał albo niewydolność czy ki chuj. Może wtedy ogarnie się ten burdel. Rozumiem że jakaś małolatka od ciągania gał murzynom na koncercie ver Linkiewicz może pizgać się z drugą jakąś 20 letnią onlyfansiarą czy niespełnioną bokserką przed 40. Ale takie dziadki to naprawdę powinny stronić od takich zabaw.

*Tyson 58 chociaż był sportowcem i ma sztab ludzi, tu wieje chujem i samowolką. Choć i tak dobrze że ostatnio tego grubasa od złomu przez ciśnienie nie wypuścili, jakieś resztki rozsądku są.

Mi walka jest obojętna. Niech ten Fame doprowadzi tylko do Cage 1 na 1. To będzie jedne z lepszych programów FF ostatnich lat.

Ja pierdole igrzyska....

Menelica już się biła i żyje, a jedyny sport jaki trenowała przez całe życie to było podnoszenie butelki i sranie pod siebie :fjedzia:

W tej walce akurat nie widzę ryzyka śmierci uczestnika. Biniu nie raz dostał oklep pod sklepem, siwy podobno się ciągle rusza sieć wiesz. Nie tym razem :lesnarhappy:

Tylko Gocha biła się z Nikitą, Schreiber i mama Mopsa. Jedyny 2 mocne ciosy to jeden od Marianny w stójce, który nawet niewiadomo czy czysto wszedł i zaraz upadła i kopnięcia na nogę. Binkowski to kawał chłopa, który w wieku 50 lat może wyprowadzić taki cios, że 60 letni Majewski może mieć tarapaty.

Kompletnie nie porównywałbym tu Gochy do tego starcia. Ona na papierze miała 3 starcia, ale jakby w ogóle nigdy nie istniały.

Back